Jeg kÞbte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert stÞrrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har gennem flere Ã¥r brugt butikken, og altid fÃ¥et super god service og vejledning, og vÊret tilfreds med alt jeg har kÞbt. VandrestÞvler, vandresko, rygsÊkke mm, altid i god kvalitet. For 2,5... ãã£ãšèŠã
Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet pÃ¥ toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et Ã¥r. Jeg skriver sÃ¥ til dem og fÃ¥r at vide at noget skulle have siddet fast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gode priser, men fejl i lagerbeholdning.
Gode priser, men efter bestilling gik der to dage fÞr jeg så modtager en mail om at varen ikke er på lager og ordren annulleres. Kommer nok til at forsÞge handler der igen, men for denne "handel" bliver der to stjerner..

BjergkÊden ããã®åç
Fine varer og hurtig levering
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering. Fri fragt ved kÞb over 300kr. Mulighed for levering til erhvervsadresse. Mange anbefalinger herfra
God pris og hurtig levering
I weekenden bestilte jeg en 3 i 1 jakke hos BjergkÊden. Prisen var 20 % billigere end hos andre danske forhandlere. Jeg havde ikke hÞrt om BjergkÊden fÞr, så jeg troede nÊsten at tilbuddet var for godt til at vÊre sandt.
Her tirsdag eftermiddag modtog jeg allerede jakken, og al min tvivl blev dermed gjort til skamme. Jeg er med andre ord fuldt ud tilfreds med handlen, og handler gerne hos BjergkÊden en anden gang.
God service og hurtig levering
FÞrste gang jeg har handlet hos BjergkÊden, men det bliver bestemt ikke den sidste.
Jeg bestilte en jakke online, der desvÊrre var for stor i str. Jeg var i kontakt med BjergkÊden, og der var ingen problemer if. til at ombytte til den rigtige str. God og venlig betjening og hurtig ekspedition og levering.
De havde ikke modtaget/set min ordre
De havde ikke modtaget/set min ordre, så jeg ringer ind torsdag kl ca 14. Fredag kl 10.30 er pakken her. God service og hurtig levering! Vil helt klart handle hos dem igen :-)
Hurtig levering, hÞj kvalitet
Har handlet hos BjergkÊden to gange. Begge gange har der vÊret super hurtig levering og produkterne har vÊret af absolut hÞj kvalitet! Det er ikke sidste gang jeg handler her.
God service, gode priser og meget hurtig levering! Kun ros herfra!
God dialog og virkelig god service
God dialog og virkelig god service, god kvalitet og hurtig levering.
HURTIG serivce
Jeg bestilte et par vandresandaler d. 24 kl. 15.49, dagen efter kl. 9.46 modtog jeg en mail om at pakken var ankommet til GLS shoppen. Troede det var en fejl, men den var god nok :-)
Lover mere end de kan holde
Havde kÞbt en FjÀllrÀven Ãvik Flat Cap, pÃ¥ webshop. Som var for stor. Lave en aftale med dem pÃ¥ telefonen om jeg vil kÞre de 100 km for at bytte den, de vil ligge den til side. Da Jeg kommer for at hente den den aftalte dag er den der ikke.. Ekspedienten antyder at jeg lyver, samt at aftalen var jeg skulke have ringet inden igen For mine penge tilbage, uden de tilbyder at sende mig den rigtige Ville passe pÃ¥ med at handle der, hvis der sker fejl som alle kan lave, skal man ikke starte med at beskylde kunden for at lyve, men prÞve at lÞse problemet

BjergkÊden ããã®åç
EkstraordinÊrt god service og hurtig levering! :-)
Super rar og kompetent betjening
Super rar og kompetent betjening, glÊder os til nye kajakker
FÞrste besÞg og ikke sidste.
Vi var i BjergkÊden For fÞrste gang i går, dejlig forretning med personale der vidste hvad de snakker om, god betjening og ikke mindst en god rabat, som vi glemte at takke for! Ikke sidste gang vi kommer der!
UseriÞs forhandler
Jeg bestilte og gennemfÞrte en ordre på en fleece fra Patagonia til 999kr. Jeg tÊnkte ikke over lagerstatus, da der ikke sprang noget i Þjnene og det jo var muligt at gennemfÞre OG betale. I ordrebekrÊftelsen står der så at de NU vil tjekke om den kan skaffes. Jeg tÊnker det er ringe, men også at det kan vÊre en fejl. Får af vide den ikke kan skaffes og at ordren slettes. Jeg går ind og bestiller en ny jakke i anden farve og tjekker lagerstatus. Den er på lager står der, pyha! Jeg bestiller og betaler. I ordrebekrÊftelsen står det så gud hjÊlpe mig det samme! At de skal tjekke lagerstatus og kort tid efter får jeg af vide, at den ikke kan bestilles og at ordren slettes. Det virker useriÞst. Ved alle andre webshops kan man ikke gennemfÞre en ordre hvis varen ikke er på lager.

Kan kun anbefales.
Jeg fik god vejledning til valg af stÞrrelse igennem nettet, nu er skoen kommet, og den passer perfekt selvom det ikke er min normale stÞrrelse.
Hurtig levering og kvalitet for pengene.
Fantastisk betjening af folk der vedâŠ
Fantastisk betjening af folk der ved hvad de taler om. Man fÞler sig virkeligt godt behandlet.ðð» Samtidige gode priser.
Altid stor venlighed og hjÊlpsomhed iâŠ
Altid stor venlighed og hjÊlpsomhed i butikken,stor viden
Fremragende service
Bestilte et par sko fra deres side. De sendte skoene den nÊste hverdag, og jeg fik dem dagen efter. Alt var som det skulle vÊre.
SÊlger varer der ikke er på lager
Jeg har 2 gange bestilt varer ved BjergkÊden.dk (7. oktober 2016 (ordrenr 30319775) og 3. december 2019 (ordrenr 4118754) Begge gange er der meddelt at varen alligevel ikke er pÃ¥ lager, og ikke kan leveres. Ãrgerlig tidspilde, og varen kunne fortsat findes pÃ¥ hjemmesiden sÃ¥ andre kunne fÃ¥ samme problem. Jeg kan se at andre har haft mere held, men der er Ã¥benbart ikke styr pÃ¥ lagersituationen. Jeg giver ikke BjergkÊden en ny chance.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã