Blueglass.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Brillerne er fine, men kommunikationen kunne vÊre bedre. Efter kÞbet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gÃ¥et igennem, der her dage hvor man fÃ¥r... もっず芋る

Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til sÞvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhÞrte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skÊrm og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg kÞbte for et Ã¥rs tid siden et par briller - og effekten har vÊret virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifÞlge optiker) til inge... もっず芋る

Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var ogsÃ¥ dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: NÊsekrog ekstremt bÞjet sÃ¥ den ene presser... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 県鏡卞業者

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjÊlper blandt andet med fÊrre hovedpiner, Þget fokus og bedre sÞvn.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Kvalitet??

Jeg synes ikke kvaliteten er speciel lÊkker, de er lavet plastik, der var mÊrker pÃ¥ “glasset” da jeg fik dem, og de laver genskÊr ind i mine Þjne.. kan ikke bruge dem..

Men leveringen var hurtig

2023幎10月2日
Blueglass.dk ロゎ

Blueglass.dk からの回答

Hej Mathilde
Vi selvfÞlgelig super kede af din oplevelse og de 2 stjerner. Vi giver netop 30 dages gratis prÞvetid og gratis retur for at sikre, at i tilfÊlde af man har din oplevelse stadig får en god service og pengene tilbage uden det store besvÊr.
Mvh Simon

Rigtigt lÊkkert og smart produkt

Rigtigt lÊkkert og smart produkt, passer perfekt til en gymnasie elev der har en travl hverdag og vil have lavet lektier om aftenen pÃ¥ sin computer, og derefter fÃ¥ en god nattesÞvn. Tager dem pÃ¥ ved omkring kl 19 tiden og falder i sÞvn med det samme ved 22 tiden nÃ¥r jeg gÃ¥r i seng👍 kan anbefales, god investering.

2023幎9月18日

Super hurtig levering fra bestilling

Super hurtig levering fra bestilling til jeg kunne hente.
Min datter er blevet rigtig glad for brillerne, det eneste minus er, at de ikke laves med 100% beskyttelse til bÞrn. Det findes til voksne.
SkÞnt at man kan få det overhovedet. Og de ser så sÞde og pÊne ud til hende. :-)

2023幎8月29日