Brillerne er fine, men kommunikationen kunne vÊre bedre. Efter kÞbet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gÃ¥et igennem, der her dage hvor man fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til sÞvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhÞrte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skÊrm og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg kÞbte for et Ã¥rs tid siden et par briller - og effekten har vÊret virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifÞlge optiker) til inge... ãã£ãšèŠã
Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var ogsÃ¥ dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: NÊsekrog ekstremt bÞjet sÃ¥ den ene presser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÊlger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjÊlper blandt andet med fÊrre hovedpiner, Þget fokus og bedre sÞvn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Markant forskel på hovedpine
Jeg har siden jeg var lille dÞjet med spÊndingshovedpine, og har prÞvet diverse forskellige slags briller, glastyper og styrker hos optikeren. Jeg har netop fået linser som har hjulpet lidt, men jeg sidder foran en skÊrm hele dagen, og oplevede i stigende grad at jeg dÞjede med hovedpine og 'ondt' i Þjnene. Jeg har haft brillerne i nÊsten en måned, og jeg har aldrig oplevet, at jeg har haft så lidt hovedpine lÊnge. Da jeg har prÞvet mange forskellige slags briller og lÞsninger over årene, tror jeg simpelthen ikke at det kan vÊre placebo eller tilfÊldigt. Jeg er så tilfreds:)
Gode blue light briller.
Gode blue light briller.
De er lidt dyre, efter min mening, men til gengÊld også god kvalitet. Jeg har ikke mÊrket nogen forskel endnu, men har også kun haft dem i kort tid. De sidder godt og pÊnt, og jeg kommer helt sikkert til at bruge dem meget. (Strammer dog lidt på hovedet når man har hÞrebÞffer på samtidig)
Bought a pair of blue filtered computerâŠ
Bought a pair of blue filtered computer glasses from them. I received the product within two days of the date of order. The overall quality is excellent. I must say they deliver what they claim in their products
God og venlig betjening og hurtigâŠ
God og venlig betjening og hurtig levering ððŒâ€ïž
Rigtigt god oplevelse med blueglass.dkâŠ
Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg kÞbte for et års tid siden et par briller - og effekten har vÊret virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifÞlge optiker) til ingen problemer, når jeg husker at benytte brillerne foran skÊrmen. Denne gang bestilte jeg kl. 10 om formiddagen - indenfor 2 timer fik jeg en besked om, at ordren var pakket og under 24 timer efter havde jeg de nye briller i hånden.
Tak for endnu en god oplevelse! âš
Meget tilfreds! âïž
âïžâïžâïžâïžâïžtil Blueglass, for en mega god service, hurtig levering og fine briller! ð
Det er pÊne briller
Brillerne er rigtig fine
Brillerne er rigtig fine, meget fornuftig pris og hurtig levering.
Bestilte mine briller lÞrdag fik demâŠ
Bestilte mine briller lÞrdag fik dem mandag morgen, i fin stand, kan anbefales
Det er alt for dyrt
Det er alt for dyrt
Brillerne er gode hvis de kun kostede 100-200kr. De knirker helt vildt og fÞles som billigt plastik og glasset sidder lÞst. Så altså, trÊk 300 fra prisen så ville de vÊre det vÊrd
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering! Fine briller, og det ses ikke, at de er brugt! De skal nu tages i brug, og der er hÞje forventninger :-D!
Helt igennem fremragende kundeservice
Helt igennem fremragende kundeservice, der virkelig er til at tale med og forstår at gÞre kunderne tilfredse!
Hurtig fragt
Hurtig fragt
Bestilte kl.13 og modtog brillerne 06.45 morgenen efter.
Brillerne jeg har kÞbt er premium.
De er virkelig gode.
Gratis retur er også en ekstra bonus.
Kan klar anbefale Blueglass
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering. Ingen problemer ved returnering (min egen skyld, at jeg måtte returnere, da jeg havde set forkert)
Alt er skÞntâïž
Jeg er meget tilfreds med alt ved Blueglass. Det at jeg kunne âprÞveâ brillerne via et filter pÃ¥ Instagram, fungerede overraskende godt - og det passede endda med resultatet, da jeg fik brillen. Og sÃ¥ er brillen enormt let, sÃ¥ den strammer ikke over nÊsen, og det fÞles som om jeg ikke har dem pÃ¥.
Selve brillen hjÊlper helt vildt pÃ¥ mine Þjne og hoved, nÃ¥r jeg bruger dem. Jeg lider af senfÞlger fra en hjernerystelse, og de tager Þjeblikkeligt de spÊndinger, der er omkring mine Þjne, og gÞr at jeg kan arbejde mere end 20 min ad gangen ved skÊrm. Jeg har fÞr benyttet mig af bluelight filter appâs, men der er ikke nogen, som er lige sÃ¥ effektfulde som brillerne her. Jeg er meget tilfreds!
Sidst kan nÊvnes at leveringen var god - der gik et par dage, da jeg bestilte brillerne op til en weekend, men de var pakket rigtig godt ind i en Êske, og lÃ¥ i et fast, og pÊn, Êske, nede i en pose, og der fulgte en fin pudseklud med til dem. Selve leveringstiden var ogsÃ¥ helt fin, men det havde sÃ¥dan set ikke meget med blueglass at gÞre, da det, i dette tilfÊlde, var GLS - men det gik OGSÃ
fintð
Generelt er jeg en meget tilfreds kundeðððŒ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã