Blueglass.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Brillerne er fine, men kommunikationen kunne vÊre bedre. Efter kÞbet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gÃ¥et igennem, der her dage hvor man fÃ¥r... もっず芋る

Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til sÞvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhÞrte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skÊrm og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg kÞbte for et Ã¥rs tid siden et par briller - og effekten har vÊret virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifÞlge optiker) til inge... もっず芋る

Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var ogsÃ¥ dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: NÊsekrog ekstremt bÞjet sÃ¥ den ene presser... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 県鏡卞業者

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjÊlper blandt andet med fÊrre hovedpiner, Þget fokus og bedre sÞvn.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

hurtig levering

hurtig levering, helt i topklasse

2021幎10月5日

Hej Karen.

Jeg er glad for at hÞre du er glad for dit kÞb, og den hurtige levering.

God dag
/Simon, Blueglass.dk

Hurtig levering. Fin kommunikation.

2021幎8月16日

Hej Steffen

Det glÊder mig at du er glad for vores service og leveringen!

Absurd god service!

2021幎8月14日
自発的なレビュヌ

Hej Tri

Hvor er det dejligt at hÞre at du er glad for vores service.

/Marcus, Bluglass.dk

KÊmpe anbefaling

Nem og overskuelig hjemmeside! Fantastisk service og lÊkker kvalitet. KÊmpe anbefaling herfra!

2021幎8月12日
自発的なレビュヌ

Hej Morten

Jeg er glad for at du har haft en god kÞbsoplevelse hos os!

/Marcus, Blueglass.dk

Jeg fik et par briller der var pakket

Jeg fik et par briller der var pakket ind i et helt smadret itu. Det var en transportskade. Skrev til blueglass, og fik mega god og hurtig service. Og de sendte er par nye briller med itu, som jeg modtog 2 dage efter. Super glad for brillen. Og jeg anbefaler dem 100%

2021幎8月8日

Hej Mirna

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at den fÞrste brille blev beskadiget under transporten, men jeg er glad for at vi hurtigt kunne finde en lÞsning så du ikke skulle vente i lÊngere tid. :)

/Marcus, Blueglass.dk

Jeg er virkelig glad for brillerne

Jeg er virkelig glad for brillerne, og der var super hurtig levering. Og inden fik jeg god vejledning hos kundeservice :-)

2021幎6月11日

Hej Katrine

Hvor er det dejligt at du er glad for både brillen og den service du er blevet mÞdt med!

Ha' en rigtig god dag.

/Marcus, Blueglass.dk

Super hurtig levering til pakkeboks.!

Super hurtig levering til pakkeboks.!
Gode briller, som virker og er flotte👍🏻Kan klart anbefale 😊

2021幎6月10日

Hej Kealey

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at hÞre at du er glad for din Blue light brille og du kan mÊrke effekten!

Ha' en rigtig god dag.

Godt produkt

Godt produkt, god service og hurtig levering

2021幎6月4日

Hej Charlotte

Jeg er glad for at du har haft en god kÞbsoplevelse og er tilfreds med din brille. :)

Brillerne er gode

Brillerne er gode, pakken kom dagen efter og der var endda vingummibamser+en rabatkode med i pakken

2021幎6月2日

Hej Lisa

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre at du er glad for din brille, den hurtige levering og ikke mindst for den lille pose vingummibamser.

Ha' en skÞn dag.

Absolut fuld hus på ⭐

Absolut fuld hus på ⭐ DesvÊrre kunne jeg ikke bruge deres briller. Men der var ingen problemer og hurtig hjÊlp og refundering. Absolut ros herfra.

2021幎6月2日

Hej Nanette

Jeg er naturligvis ked af at du ikke fandt et par briller der passede dig, men jeg er glad for at du havde en positiv oplevelse med at handle hos os. :)

god service

Hurtig og god service. Brillerne kom hurtigt. Dog faldt de ikke i fÞdselarens smag, men det var intet problem med returnering. Returlabel sendt med det samme. Mega god service!

2021幎5月22日

Hej Anja

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at fÞdselaren ikke kunne bruge brillen, men jeg er glad for at hÞre at din kÞbsoplevelse hos os var god.

/Marcus, Blueglass.dk

Hurtig, venlig og kompetent kundeservice!

Jeg havde et spÞrgsmål inden mit kÞb, som jeg fik hurtigt svar på via chat-funktionen på hjemmesiden. Hurtig, venlig og kompetent kundeservice!

Hurtig levering og gode priser 👍🏻

De briller jeg kÞbte, var dog lidt store til mit ansigt. MÃ¥ske det kunne vÊre en idé at der blev lagt flere billeder op pÃ¥ produkterne sÃ¥ man kan se dem pÃ¥ 😊

2021幎5月20日

Hej Djaysii

Jeg er glad for at du er glad for den service du er blevet mÞdt med. Jeg er ked af at brillen var en smule for store til dig, din kritik er taget til eftertanke. :)

Super duper 👍🏌

Super hurtig levering! Flotte og rare briller. 👍🏌
Har endnu ikke oplevet en markant forskel, men jeg har heller ikke brugt min computer så meget som jeg plejer.

2021幎5月14日

Hej Celine

Jeg er glad for at du finder brillerne flotte og behagelige.
For at mÊrke en forskel, krÊver det naturligvis at du bruger en digital skÊrm.

/Marcus, Blueglass.dk

Jeg fik forkerte briller i fÞrste

Jeg fik forkerte briller i fÞrste omgang, men de er blevet byttet til de helt fine og jeg er meget tilfreds med dem . Tak

2021幎5月12日

Hej Beata

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for vi fik lÞst problemet og at du er glad for din nye brille. :)