Brillerne er fine, men kommunikationen kunne vÊre bedre. Efter kÞbet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gÃ¥et igennem, der her dage hvor man fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til sÞvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhÞrte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skÊrm og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg kÞbte for et Ã¥rs tid siden et par briller - og effekten har vÊret virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifÞlge optiker) til inge... ãã£ãšèŠã
Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var ogsÃ¥ dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: NÊsekrog ekstremt bÞjet sÃ¥ den ene presser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÊlger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjÊlper blandt andet med fÊrre hovedpiner, Þget fokus og bedre sÞvn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har ikke modtaget min pakke
Jeg har ikke modtaget min pakke, dermed har de bare slugt mine penge.
â
Simpelthen fantastisk arbejde de nye gÞr! Der så mange fejl de retter op på, og det er et vanvittigt stort arbejde - og det fortjener en ny anmeldelse.
Jeg blev ringet op tidligere, og min pakke er sendt dd, og forventet levering i morgen - det er god service.

Sindsygt hurtig levering!
Hurtig levering, god support og et par fede briller! Super tilfreds :-)

Alt godt igen
Efter lÊngere tid uden kontakt til Blueglass og manglede penge retur efter en returnering, blev jeg i går ringet op af Marcus fra Shopmovers, der har overtaget blueglass.dk.
I dag modtog jeg allerede mine penge retur og er oven i kÞbet blev kompenseret med et produkt fra en af deres andre webshops.
Super god stil, og en lykkelig slutning på min sag. Ville ikke tÞve med at bruge blueglass.dk igen under de nye ejere.

ShopMovers ApS - Blueglass
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse med 5 stjerner ift. Blueglass, hvor jeg er utilfreds med deres håndtering af retursendelse osv. Blueglass er nu blevet overtaget af
ShopMovers ApS og jeg må sige, at jeg har fået en SUPER god behandling. Jeg kan trygt anbefale de nye ejere og Marcus som jeg talte med, er lÞsningsorienteret og giver derfor en yderst tilfredsstillende service. Tusind tak for jer og jeg handler gerne med jer igen.
Carmen

Blueglass.dk ããã®åç
Kvalitetsbrille som har hjulpet på min hovedpine
Jeg er virkelig glad for min brille!
Efter at have brugt dem i få dage kan jeg mÊrke en klar forbedring ift. hovedpine foran skÊrmen. Jeg har anbefalet både venner og familie at kÞbe en af jeres kvalitetsbriller.

Fantastisk service og produkt
Fantastisk service og produkt. Bruger dem hver gang jeg sidder foran skÊrmen.

Varm anbefaling her fra
Super lÊkker brille - og fantastisk at man også kan få dem med styrke! Super fedt når man selv bruger briller til hverdag.
Har haft mit par i snart en måned og kunne faktisk mÊrke en forskel allerede den fÞrste uge. Har hjulpet meget på hovedpine og trÊthed
Kan varmt anbefales
Super lÊkker brille, har ikke ondt i hovedet mere, når jeg sidder og arbejder en hel dag foran skÊrmen. Kan varmt anbefales!
Rigtig gode briller hvis man sidderâŠ
Rigtig gode briller hvis man sidder meget foran computeren ð
Rigtig gode briller til hvis man dÞjerâŠ
Rigtig gode briller til hvis man dÞjer med hovedpine. Jeg kan mÊrke en klar forskel efter jeg er begyndt at bruge mine briller.
De kom super hurtigt efter bestilling så alt i alt en god oplevelse hos Blueglass :-)
God service, med hurtig respons.
HjÊlpsom virksomhed, med gode produkter og hurtig levering.
Effekten af brillerne er enorme. Har fÞr dÞjet med hovedpine efter en lang dag ved computeren, men disse dage har jeg ikke mere, efter anskaffelsen af et par briller. Heldigvis.
Nemt at handle, hurtig levering og god kvalitet!
Nemt at handle, hurtig levering og god kvalitet!
Var lidt skeptisk om effekten af brillerne i starten, men da jeg sidder foran skÊrmen hele dagen, så kan jeg faktisk mÊrke en kÊmpe forskel når dagen er omme - ikke mere ondt i hovedet grundet skÊrm!
FEDT!
Super hurtig levering
Super hurtig levering!
Jeg har allerede modtaget min pakke og jeg glÊder mig meget til at bruge mine nye briller! Tak for god service! ð
Rigtigt gode briller
Rigtigt gode briller. Mit andet par er allerede bestilt da de virkelig gÞr en forskel for min sÞvn. Kan klart anbefales til alle!

De kom endelig
Jeg håber stadig.
Jeg bestilte mine briller fÞrste gang for godt 2 uger siden, da jeg så ikke fik nogen beskeder fra Post Nord om at den var på vej, så ringede jeg for at hÞre hvor brillerne blev af. Jeg blev informeret om, af en meget venlig kundeservice, at briller var blevet mistet under transport. Jeg fik så sendt et nyt par afsted, men dem har jeg heller ikke hÞrte jeg heller ikke fra i en uge. Efter lidt venten fik jeg endelig line briller. Brillerne er super gode og lever bestemt op til mine forventninger.

DÃ¥rlig kundeservice
Dårlig kundeservice . Ingen svar når det handler om retur .
Kan også lÊse man ikke får sine penge igen når man har returneret sine varer ..
Så det er jeg da også spÊndt på.
I skriver nu man skal ringe - da gange det er prÞvet kan man ikke komme igennem. Super smart
Så selvfÞlgelig skal i svare på en af de mange mails jeg har sendt til jer som alle andre firmaer gÞr..
Nu har jeg sendt nogle af sted igen.. så må i da snart svare !

Virkelig dårlig kundeservice..
Virkelig dårlig kundeservice..
Det er nu 2 uger siden firmaet modtog min pakke, og jeg har stadig hverken modtaget en mail eller tilbagebetaling. På trods af lovning på dette af flere omgange.
Kan se jeg ikke er den eneste med dette problem.
FÃ
NU BARE TILBAGEBETALT DE PENGE !!!

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice - hurtigt svar, og ligeså hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Blueglass.

Blueglass.dk ããã®åç
Hurtig levering og en brille i hÞj klasse. Kan klart anbefales til alle som benytter sig dagligt af sin pc
Overraskende hurtig levering, brillerne virker efter hensigten - alt i alt en god oplevelse ð€ðŒ

Blueglass.dk ããã®åç
Kjempegode briller som jeg kjÞpte tilâŠ
Kjempegode briller som jeg kjÞpte til kjÊresten min! Super kundeservice! Vi er begge veldig fornÞyde med dem!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã