Vi har desværre også 3 produkter omfattet af tilbagekaldelsen fra erhvervsstyrelsen, hvor bobles kun har valgt at dække 2 ud af 3, selvom der er nøjagtig de samme fejl med at smuldre i kanterne og hav... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
For over 3 uger siden blev min pakke vej en fejl sendt retur til bObles. Jeg forsøgte i den forbindelse op til flere gange at komme i kontakt med kundeservice for at høre om mine muligheder for fortsa... もっと見る
Vi har nu flere forskellige bobles dyr her i hjemmet, de fungere bare optimalt, vores børn elsker dem, og bruger lang tid hver dag på tumlemøblerne. Kan kun anbefale dem til alle, deres fantastiske mø... もっと見る
Alt i alt en ærgerlig oplevelse. Min søn havde fået en bobles myresluger for nogle år siden som sidenhen er blevet tilbagekaldt. Den process var sådan set fin og vi fik et tilgodebevis efter 4 uge... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Få inspiration til motorisk leg og bevægelse i hverdagen på en nem og sjov måde. Find alle de populære farver her og oplev de originale bObles tumlemøbler.
Langhøjvej 1B ST TV, 8381, Tilst, デンマーク
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super god service
Super god service, da I ikke havde min bestilte varer på lager og det ikke fremgik af webshop, så jeg tilbudt en større model til samme pris.
Fantastisk kundeservice
Forkert vare leveret - hverken meget hjælp eller beklagelse fra kundeservice
Jeg bestilte på webshoppen 1. maj og 8. maj afhenter jeg pakken fra pakkeshop.
Her opdager jeg med det samme, at én af mine tre varer er forkert. Jeg har fået leveret en slange i grå fremfor grøn. Jeg kontakter samme dag kundeservice på deres mail med fotodokumentation af den grå orm, og ordrebekræftelse på grøn orm vedlagt.
Det skal vise sig svært at få rettet op på den fejl. Efter fire dage svarer b0bles at de kan se, at den rigtige vare er scannet ud af lageret, og at de vil kontakte dem for at opklare fejlen.
Den 13. maj skriver de, at de har pakket den rigtige vare til mig, og den skulle være på vej, uden behov for returning af den grå slange. Så det lød jo umiddelbart som rigtig god service ovenpå en hændelig fejl.
Jeg modtager dog aldrig nogen vare her, eller bekræftelse på at den er sendt.
Efter 10 dage (23. maj) kontakter jeg derfor kundeservice igen, for at høre hvad status er. De har nu aldrig hørt om, at jeg skulle sendes en erstatning og har i øvrigt ikke flere grønne orme. Jeg får tilbudt en lilla mod at jeg sender den grå orm tilbage.
Den lilla orm og pakke med returlabel er fremme 1. juni.
Alt i alt får jeg lov at bruge en måned på at få leveret en ny forkert farve - og det kræver i øvrigt at jeg selv følger op på processen med at få den vare jeg har købt flere gange. Ganske træls, når varen skulle have været brugt til gave tidligere på måneden og måtte komme for sent i forkert farve.
Da jeg skriver, at jeg synes det er et ærgerligt forløb og er træt af at betale samme pris for den forkerte vare en måned for sent, får jeg af vide, at varen jo var på tilbud, og at de giver gratis fragt af erstatningen.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale at handle hos b0bles.dk.
OPDATERERING (21. november 25): Bobles har den dag i dag ikke svaret på min henvendelse på mail jf. nedenfor. Så der er ikke meget anledning til at revurdere serviceniveauet.
OPDATERING (FEBRUAR 26) Som opfølgning på sidste opdatering har Bobles nu lovet mig et gavekort på 300 kr. De har dog pr. februar 26 fortsat ikke leveret et gavekort.

Elefant smuldrer i stykker
Vi fik en elefant i dåbsgave i juni 2023, der allerede efter et års tid begyndte at smuldre. Nu her efter to års brug er den efterhånden ødelagt, og den smuldrer så meget, at der ligger små stykker overalt hele tiden.
Jeg skrev til Bobles i håb om, at få vejledning til at undgå fremtidig smuldren, så den måske kunne bruges bare lidt længere, men der er åbenbart ikke noget at gør. Et produkt til 1299 kr der smuldrer væk og ikke kan bruges i meget mere end to år. Jeg kan ikke anbefale Bobles.

Fantastiske produkter og service
Vi har flere ting fra Bobles, som er 9-10 år gamle og efter mange timers tumlen er de stadig i fantastisk stand. Da der viste sig en fejl ved dinoen, fik vi den uden videre erstattet med en ny. Superfin oplevelse. Vi kan varmt anbefale Bobles fantastiske legeting.

Ingen klager
Skægkræ kom med i handlen
Efter at have henvendt mig til kundeservice med billeder af 2 produkter der smuldrede, tilbød de 30% rabat på hjemmesiden. Jeg takkede nej og skrev en anmeldelse herinde. Og pludselig ville de alligevel gerne sende 2 nye dyr.
De kom og som lovet. Desværre med skægkræ i papkassen, så nu skal vi også have bugt med dem.
Pak produkterne fra bobles helt ud (af begge papkasser) og tag slet ikke papkasserne med indenfor.

bObles からの回答
God service og hurtig forsendels
Krokodille smuldrer
Havde en krokodille der begyndte at smuldre på overfladen. De tilbød at sende en ny, da jeg skrev det til dem. Tusind tak 👌👏

bObles からの回答
Ideel til babyer med særlige behov.
Krokodille smuldrer væk..
Krokodille smuldrer væk... øv!
Virkelig en skam når jeg har fået den som gave til en barnedåb og ikke har kvittering på den. Jeg henvendte mig til jeres kundeservice, da jeg ikke tænker, det er mening den skal smuldre? Vi har andre bobles derhjemme, der endda er købt brugt som ikke smuldrer.
Jeres kundeservice er der dog ingen hjælp at hente hos, fordi jeg ikke har kvitteringen.
Er meget skuffet over jeres ellers ret dyre produkt. Vi sætter ikke bobles på ønskelisten en anden gang.

Rigtig god service 👌
God oplevelse med at handle på…
God oplevelse med at handle på hjemmesiden. Kan sorters på mange måder. Rimelig hurtig levering.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。