レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik heb 12 verschillende caloriearme sauzen besteld. Ik hoopte dat ze lekker zouden smaken, zodat ik wat meer variatie kon toevoegen aan mijn dieet tijdens mijn calorietekort. Helaas smaakten ze al... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Ik zou zeggen dat de prijzen (na korting) concurrentieel zijn. Dit was de reden waarom ik bij u kocht, ondanks het gebrek aan transparantie over de oorsprong van de producten. Ik vind het jammer dat... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Bestelling van meerdere smaken Whey poeder gedaan en andere smaken geleverd gekregen. Hierop meerdere malen contac proberen te zoeken met het bedrijf maar krijg 0.0 reactie terug. Zeer slecht... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vorige week netjes bestelling binnen gekregen maar bij het openen de doos wade pot met creatine kapot en zat het poeder door de hele doos. Foto s gestuurd en netjes aangegeven dat ik niets wilde terug... もっと見る

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス
  2. ・
  3. アクティブウェア店
  4. ウェルネス センター

当該企業による記述

Bodylab.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor fitness en krachtsport.

連絡先

(1,981)

過去12か月のレビュー数: 33件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Bestel in het vervolg bij een gerenommeerd bedrijf

Eerst een bestelling geplaatst die na 3 dagen wachten nog niet werd geleverd. Contact opgenomen met de site en kreeg te horen van ze dat de bestelling werd geannuleert. Toen opnieuw dezelfde bestelling geplaats alleen hierop kon ik dus vervolgens geen korting krijgen om wat voor reden dan ook. Nu ben ik dus weer aan het wachten terwijl ik de creatine in dit geval gewoon nu nodig heb.

In het vervolg bestel ik bij een gerenommeerd bedrijf!

2023年6月6日

Onbetrouwbare site zonder service

Onbetrouwbare site. Eerste 2 keer een bestelling gedaan. Moest daar een week voor wachten, maar kwam toch binnen. 2 weken geleden een bestelling gedaan voor 80eu aan eiwit shakes. Kreeg een Duitse DHL track and trace mee waarbij dagenlang het vinkje bleef staan op 'onderweg naar pick up point''. Contact opgenomen met DHL en die gaven aan dat ik niet thuis ben geweest dus mijn bestelling retour is gegaan. Geld niet teruggekregen van BodyLab. Als ik bodylab bel wordt er automatisch gezegd dat er geen werknemers aanwezig zijn, mail wordt ook niet beantwoord. Kan wel fluiten naar m'n geld. Voor mij nooit meer BodyLab, ik koop mn shakes wel bij de Lidl.

2023年6月3日
5つ星のうち2の評価

Slecht

Citrulline malate besteld, was enorm klonterig en werkte stuk minder goed. Ik vermoed dat het wat vochtig was geworden. Ook de deal van gratis eiwitrepen via het aanbevelen van vrienden werkt niet. Mails worden niet beantwoord en ze zijn niet meer telefonisch bereikbaar.

2023年5月30日
5つ星のうち5の評価

Bodylab goede website en betrouwbaar

Bestelling gedaan gelijk een mail gekregen dat de bestelling gelukt was, binnen 4 werkdagen in huis en goed verpakt. Alleen lag er een heel klein beetje poeder in de doos (maar dat kan ik begrijpen hoe de bezorgers met pakketjes om gaan)

2023年5月22日

weggegooid geld

Bestelling geplaatst, na 1,5 week wel bericht ontvangen dat er een pakket bij de douane zou liggen of ik mijn creditcard gegevens kan delen en € 1,65 kan betalen om het pakket vrij te geven. De vervoerder is FEDEX terwijl op de site staat dat het pakket via DHL verstuurd word. Omdat ik geen credit heb en het ook heel vreemd vind geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice. Deze zijn telefonisch niet te bereiken en op de mail word niet gereageerd. inmiddels zijn we 3 weken verder en nog steeds niet ontvangen of iets van Bodylab vernomen.

2023年5月21日

oplichters

besteld krijg niks met antwoord ja is bezorgd en heb niks ontvangen. slechste service. plus afspraken. a komen.

2023年5月10日
5つ星のうち3の評価

Goed geholpen!

Net mijn pakket binnen. Tot mijn grote spijt was er een pot opengesprongen. Gelijk bodylab gemaild en binnen No time reactie. We zijn tot een oplossing gekomen of deze waar wordt gemaakt zal ik binnen nu en een paar dagen weten, maar ga er vanuit dat dit goed komt.

Kortom een snelle klantenservice en een goed peoduct!

2023年5月9日
5つ星のうち1の評価

Ik heb 3 april besteld en ik heb nog…

Ik heb 3 april besteld en ik heb nog niets binnen. Eerst doet de track en trace wazig en duurt het super lang. Dan krijg je ineens te horen dat je bestelling terug gestuurd word zonder reden. Na contact met iemand uit Amsterdam zouden ze een email sturen over mijn bestelling en het is nu al meer dan een maand verder.... nu probeer ik weer contact te maken maar blijft de lijn hangen in de keuze menu.

2023年5月5日

Gecancelde bestelling NA betaling

Al vele malen besteld, voorheen alles keurig verlopen. Tot de bestelling van 30 april. NA betaling met mijn kredietkaart werd de bestelling gecanceld. Zonder reden. De betaling daarentegen is wel doorgegaan, de bestelling gecanceld. Hun via mail gecontacteerd, Bevestiging in het DUITS van het contactformulier. Echter geen antwoord binnen de beloofde termijn, hierop gebeld, wél een de dame aan de lijn gehad. Zij kon me niet verder helpen en moest het doorgeven aan de interne dienst. Geen reactie van de binnendienst.
Na wat surfen zie ik dat Bodylab24 als permanent gesloten staat ? En lees ik op hier op trucpilot dat er nog gedupeerden zijn met gecancelde - betaalde - bestellingen?
Om je geld te recuperen, hangt dit af van het betaalmiddel waarmee je betaalde.
Ik heb in elk geval de transactie bij mijn kredietkaart betwist en dit was de laatste - nooit ontvangen - bestelling op deze website !

2023年4月30日

SCHANDALIG!

SCHANDALIG!

Wij bestellen al jaren bij jullie. Geen enkel probleem tot nu. 30/03/2023 plaatste ik een bestelling van 100 euro. Deze is gecanceled, welke reden? Geen idee! Geen mailtje, niks ontvangen hierover. Al vele mails gestuurd en proberen bellen. GEEN REACTIE! Wij willen ons geld terug! Afzetters!!!

2023年3月30日

Perfecte producten!

Ik heb de vanilla whey en de creatine besteld en beide producten zijn perfect. Als je even goed schud zitten er geen klontjes in en voor deze prijs is de smaak van de whey perfect!

Houd er rekening mee dat de verzend tijd wat langer is omdat dit vanuit Duitsland komt. Mocht je dus nieuwe producten willen lopen, zorg dan dat je dit optijd doet zodat je geen dagen zonder zit!

2023年4月22日

OPLICHTERS PAS OP!!

onlangs een bestelling geplaatst, maar na een lange tijd nogsteeds geen track and trace nummer ontvangen. meerdere malen geprobeerd te bellen en te mailen maar steeds geen gehoor. aan de reviews hier te zien ben ik niet de enige die hier last van heeft. een amateuristisch oplichters bedrijf

2023年4月9日

Trustpilot エクスペリエンス