KÞb ikke bil der de lyver om alt ,har kÞbt en el bil der er fyld med fejl de kan ikke hÞre eller vil stÃ¥ inde for dem eller reparere bil pÃ¥ garantien,hold jer langt fra HAM Thomas Þ Winther har elsker... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hos BÞgsted har jeg haft kun supergode oplevelser, det har lige rigtig fint og meget kompetent reddet min Motor og jeg vil altid anbefale denne vÊrksted! Tusind tak for rigtig flot arbejde.
ENDELIG en Êrlig, trovÊrdig og servicemindet bilforhandler! KÞbte for nylig en bil fra BÞgsted i Aalborg - med min gamle bil i bytte. Thomas ydede en super servicemindet og professionel service f... ãã£ãšèŠã
Handlede ny Fiat 500 hos BÞgsted gennem Mads og Thomas - fik super service i form af dedikerede og professionelle ansatte, der strÊkker sig langt for at imÞdekomme ethvert Þnske, man som bilkÞber mÃ¥t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BÞgsted A/S har vÊret i bilbranchen i mere end 70 år. Siden 1948 har kundens behov vÊret i centrum, og bestrÊber os fortsat på at forhandle biler til alle vores kunder, uanset om deres behov er en rummelig og familievenlig bil eller luksuriÞs hurtig sportsvogn.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service og de arbejder virkeligâŠ
God service og de arbejder virkelig hurtigt og effektivt.

BÞgsted A/S ããã®åç
Vi fik en super god oplevelse vedâŠ
Vi fik en super god oplevelse ved levering af min kones nye Fiat 500 Lounge + grundig gennemgang af aftaler , service, og ikke mindst en super gennemgang med alle detaljer af Michael.
Det kan anbefales

tak til Michael BÞgsted for enâŠ
tak til Michael BÞgsted for en fantastisk god kundeoplevelseâïž

Service i topklasse - Handlede ny Fiat 500 hos BÞgsted gennemâŠ
Handlede ny Fiat 500 hos BÞgsted gennem Mads og Thomas - fik super service i form af dedikerede og professionelle ansatte, der strÊkker sig langt for at imÞdekomme ethvert Þnske, man som bilkÞber måtte have. Jeg fik opfyldt mine krav til den nye bil, og kunne med fordel ombytte min gamle bil - ovenikÞbet uden udbetaling. Kan varmt anbefale BÞgsted til andre.
Cecilie

Fremragende service.
Fremragende kundeservice og hurtig og professionel håndtering ifm leasing af ny bil - noget af det bedste jeg har oplevet. Får mine allerbedste anbefalinger.

BÞgsted A/S ããã®åç
KÞbte Ny Jeep Renegade og 1 år er gået!
KÞbte Ny Jeep Renegade og 1 år er gået, 2 service og er 100% tilfreds fra A til Z.
Servicen er super i top og salgs delen var en god oplevelse med tilpas info uden agressiv salg. Kan kun anbefale Jeep og BÞgsted som forhandler!
Super god service og flinke mennesker!
Perfekt valg.
Jeg er så glad for mit valg hos BÞgsted, både for bilen og den service jeg har fået. Mit valg af en Fiat 500 var perfekt til mig, en nem og fin lille bil. Bilen skinnede da jeg fik den og den er som en drÞm at kÞrer i, jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med valget af bil og forhandler. Bilen hentede jeg d. 17 oktober 2019, kort tid efter min fÞdselsdag - så det var en god gave til mig selv.
En knÊkket fjeder foran i hÞjre side pÃ¥âŠ
En knÊkket fjeder foran i hÞjre side på min Alfa Giulietta blev til en uge på vÊrksted.....Skaden skete en torsdag. Bilen blev kÞrt på vÊrksted samme dag og blev lovet fÊrdig til fredag.
Sidst på dagen fredag blev jeg ringet op, man havde ikke reservedelen (fjederen) på lager. (det undrede mig, da man jo havde lovet bilen fÊrdig til netop fredag...),men man tjekker åbenbart ikke lageret inden man giver kunden besked !! Jeg får så en besked om, at fjederen skal komme fra Italien, da der hverken er originale eller uoriginale i Danmark. Nu har jeg så ALDRIG bedt om en uoriginal fjeder.
Aftalen er nu, at jeg vil blive ringet op mandag eller tirsdag vedr. status på fjederen. Dette sker IKKE. Jeg afventer......det bliver onsdag og torsdag, intet sker. Jeg beslutter at BÞgsted har indtil fredag kl. 14.55 (vÊrkstedet lukker kl. 15.00) inden jeg tager kontakt. Kl. 14.50 ringer man og fortÊller, at bilen er fÊrdig.
Jeg afhenter bilen (som ikke var vasket). Regningen var ikke klar, men den ville jeg få tilsendt på mail i lÞbet af weekenden. Jeg skulle dog lige vide, at man har vÊret nÞdt til at skifte en styrekugle, da denne var rustet fast.
Dette fik jeg INTET at vide om i lÞbet af ugen.
Jeg har tidligere fået serviceret min bil hos Indkilde, som desvÊrre ikke laver service på Alfa Romeo lÊngere. Der ringede man altid til kunden hvis der skulle laves mere end det aftalte og bilen var altid vasket ved afhentning :-)
Fik også skiftet olie + filter, tÊndrÞr og pollenfilter hos BÞgsted. Det har man så valgt at taksere som et eftersyn til 1575,- + moms og reservedele !! Eftersyn og eftersyn, der var ingen stempel i servicehÊftet. Da jeg gjorde opmÊrksom på dette, fik jeg en flabet besked om, at så var det fordi servicehÊftet ikke havde ligget i bilen.
BÞgsted A/S der er plads til forbedring. På Trustpilot er 35% af Jeres kunder utilfredse med vÊrkstedet, det må give stof til eftertanke.
Min bil komme I ikke til at se igen...âŠâŠâŠâŠ.!!!
Handlede firmabil hos BÞgsted
Handlede firmabil hos BÞgsted. Dialogen var fra starten prof og imÞdekommende og jeg handler gerne bil igen med Mads.
Fantastisk kundeservice som mange kunne lÊre af. :-)
Fiat Fullback var for Þvrigt bilen der blev handlet.
Rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse, da min mand og jeg var ude og se på en Fiat 500 hos BÞgsted.
Vi fik en meget god modtagelse, super service og en tilfredsstillende handel. Vi kommer gerne igen.
Fiat i vejgård
Min kone og jeg var på udkig efter en stÞrre bil (stationcar)
Vi tog forbi Fiat i vejgård i Aalborg, og kom så i snak med en super flink ung fyr ved navn Mads.
Jeg må Êrligt sige at jeg aldrig har mÞdt så dygtig og hjÊlpsom sÊlger, der gjorde alt for os. Det hele kom til vores fordel da vi begyndte at snakke priser.
Jeg vil helt klart anbefale og tage en snak med Mads, hvis du ligesom os, kan lide at spare penge ð
Konsulenter i topklasse!
Virkelig god, nÊrvÊrende og professionel service fra konsulenterne hos BÞgsted A/S! Helt klart anbefalelsesvÊrdigt!
Super god service
Super god service! Ekstremt god opfÞlgning fra Thomas; en rigtig hyggelig sÊlger.
Kan varmt anbefales
Har netop kÞbt brugt bil hos BÞgsted
Har netop kÞbt brugt bil hos BÞgsted, har helt igennem vÊret en god oplevelse. Behagelig sÊlger, som har vÊret lydhÞr under hele forlÞbet. Kan klart anbefale BÞgsted!
Kan helt klart anbefale BÞgsted
Kan helt klart anbefale BÞgsted
Gode og meget imÞdekommende sÊlgere gÞr at man fÞler sig i trygge hÊnder ved et kÞb.
Og kommer på ingen måde til at fortryde mit kÞb hos Thomas!
Super service og engagement
Jeg har leaset en Fiat 500C hos Boegsted - Mads Kroon. Mads gjorde en kÊmpe indsats for, at jeg kunne få den model, jeg Þnskede mig med kaleche mm. Super service fra start til slut. Kan på det varmeste anbefale Mads, hvis du skal have ny bil.

super service
super service. SÞgte en kassebil til billige penge på Facebook og sÊlgeren Mads spurgte efter mit nr. Og 1 dage senere var vi blevet enige om en Fiat Talento 125 Eco jet. og 3 dage efter leverede han personligt bilen på min private adresse i Juelsminde , 2 timer fra à lborg. Og vi ordnede det praktiske hos mig og jeg kÞrte ham til Toget i Horsens. Så får man sgu ikke bedre service. Udover det smed en nogle ekstra ting i bilen og har stået til rådighed hver gang jeg har haft spÞrgsmål selv nu flere måneder efter efter. Så Fiat i à lborg kan varmt anbefales. Skal lige siges jeg var ikke bekendt med Fiat i à lborg inden handlen. Bilen kan os varmt anbefales. KÞre fantastisk.
Super god service.
Super god service.
Rigtig kompetente medarbejdere der virkelig brÊnder for deres job.
Kan kun give store roser herfra og anbefale dem til alle mine venner og familie! :-)
Kun gode oplevelser...
Jeg har kÞbt en brugt bil hos BÞgsted A/S.
Bilen var nysynet men havde en mindre fejl ved forruden, som efterfÞlgende blev udbedret uden beregning. Det er ellers ikke altid at forvente, på en bil til under 10.000 kroner. Jeg giver personalet og servicen et stort 5-tal.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã