BÞgsted A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞb ikke bil der de lyver om alt ,har kÞbt en el bil der er fyld med fejl de kan ikke hÞre eller vil stÃ¥ inde for dem eller reparere bil pÃ¥ garantien,hold jer langt fra HAM Thomas Þ Winther har elsker... もっず芋る

Hos BÞgsted har jeg haft kun supergode oplevelser, det har lige rigtig fint og meget kompetent reddet min Motor og jeg vil altid anbefale denne vÊrksted! Tusind tak for rigtig flot arbejde.

ENDELIG en Êrlig, trovÊrdig og servicemindet bilforhandler! KÞbte for nylig en bil fra BÞgsted i Aalborg - med min gamle bil i bytte. Thomas ydede en super servicemindet og professionel service f... もっず芋る

Handlede ny Fiat 500 hos BÞgsted gennem Mads og Thomas - fik super service i form af dedikerede og professionelle ansatte, der strÊkker sig langt for at imÞdekomme ethvert Þnske, man som bilkÞber mÃ¥t... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

BÞgsted A/S har vÊret i bilbranchen i mere end 70 år. Siden 1948 har kundens behov vÊret i centrum, og bestrÊber os fortsat på at forhandle biler til alle vores kunder, uanset om deres behov er en rummelig og familievenlig bil eller luksuriÞs hurtig sportsvogn.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

God service!

Jeg har kÞbt og fået serviceret min Fiat 500 L hos BÞgsted. Jeg har kun oplevet super service.

2018幎10月21日

dårligt vÊrksted

Fiat i vejgaard jeg vil bare sige til alle der skal have lavet deres bil lad vÊre med at bruge dette vÊrksted de tager dine penge og der er meget dårlig service min oplevelse har ikke vÊret god de er ikke sÊrlig gode til at oplyse deres kunder om hvad ting koster hvilket kan resultere i
store regninger efterfÞlgende

2018幎9月6日

Super venlige :-)

Super venlige :-)
Jeg har nu over flere gange haft behov for vejledning omkring min Fiat 500
De gange jeg har rettet henvendelse til både salgsafdelingen (Mads og Thomas ) og vÊrkstedet (Thomas) har jeg fået god og kyndig vejledning
Kommer helt sikkert igen
Kan klart anbefales herfra

2018幎6月21日

Utroligt dårlig service

Utroligt dårlig service, uhjÊlpsom og penge griske. Kommer med forsÞrgelse til min Fiat 500 der har kÞrt 53.000km hvor gearkassen er gået i stykker. Bilen har ikke engang nået fÞrste olieskift interval på gearkassen som er 60.000km. Bilen er lige blevet 5 år. Jeg spurgte om der var nogen form for kulance ydelse fra Fiat, de gad nÊsten ikke at svare og fik et kort svar NEJ den er jo 5 år. Bilen var kÞbt fra ny, ved en anden Fiat forhandler i Aalborg, da BÞgsted ikke havde den i den farve vi Þnskede, som nu er lukket og nu reklamere BÞgsted desvÊrre med at de er den eneste Fiat forhandler i Aalborg.
Nå men den hjÊlp kunne jeg så tage til efterretning, at de ikke ville hjÊlpe. Jeg spurgte så om de kunne hjÊlpe mig med reservedels nummeret på gearkassen, da der findes flere gearkasser til den model og når jeg skulle ud at have en ny gearkasse som er en stor investering og ikke lave et fejl kÞb. Nej det kunne de ikke for så kÞbte jeg bare den et andet sted. Jeg sagde det kunne godt vÊre, men det kunne da vÊre en lille kulance ydelse at oplyse mig nummeret, men det ville de ikke.
TAK for hjÊlpen

2017幎6月21日
BÞgsted A/S ロゎ

BÞgsted A/S からの回答

Kulance er noget, vi som virksomhed, kan give til vores gode og loyale kunder, som igennem tiden har stÞttet os og hvis de får et problem stÞtter vi naturligvis dem.
Vi har ikke set din bil og har ikke fortaget en fejlsÞgning på bilens gearkasse. Du fortÊller selv at den står på et andet vÊrksted og de har lavet en fejlsÞgning på den.
At du ikke kan modtage kulance, er naturligvis beklageligt. Det er en afgÞrelse vi og Fiat Danmark trÊffer i fÊllesskab, efter vi har vurderet sagen.
Vi kan på baggrund af vores erfaring sige, at du ikke kan modtage kulance på en bil som er 5 år gammel. Kan du fremvise et servicehÊfte med autoriseret Fiat servicestempler, vil vi naturligvis se på sagen sammen med vores importÞr.
Vores anbefaling vil, som fortalt til dig ved dit besÞg, vÊre at du sÞger kulance ved det vÊrksted, som du tidligere har benyttet, der er du jo en god og loyal kunde.
Det er naturligvis beklageligt, at du fÞlger dig dårligt behandlet og det er bestemt ikke vores Þnske, at du skal gå fra os med denne fÞlelse.
Mvh. Michael BÞgsted

DÃ¥rlig Kundeservice

Har oplevet rigtig dårlig behandling i salgsafdelingen, og har for lÊnge siden besluttet at bil nr to ikke også skulle kÞbes hos dem.. VÊrkstedet besluttede jeg mig for fortsat at bruge-. Det er dog også 100% slut nu efter sidste besÞg, så jeg bruger ikke så meget som en krone hos dem igen.

2016幎3月1日

bondefangeri

Service: Jeg har haft min bil til service et par gange ved BÞgsted fordi det passede fint med at det låg ved siden af mit arbejde. fÞrste gang den var afsted tÊnkte jeg ikke over det, men en i min familie sagde til mig "de skal jo også tjene penge". Det resultere så i en regning på 12000 fÞrste gang og 9000 anden gang, ved den mekanikker jeg plejer at bruge koster det normal omkring 6000. Jeg har haft delene med til min mekanikker og familie medlem og se har begge sagt at det var helt u nÞdvendigt.

Punktering: Her den anden dag punktere jeg jeg på motorvejen, bliver hentet af falck og bliver kÞrt til bÞgsted, den her gang tÊnkte jeg lidt mere over tingene. Deres frontdesk/receptions personale er super sÞde og det gÞr altså man stoler på dem. Jeg siger til hende at de ringe, hvis der er noget med bilen så skal jeg nok tage en beslutning.
Damen ringer sÃ¥ og siger ALLE 4 hjul skal skiftes. Det er som sÃ¥dan ogsÃ¥ ok, men min bil har lige vÊret til service og der er har min egen mekanikker ikke sagt noget om dÊk skifte og oven i det er 2 af min dÊk lige blevet skiftet pga. et uheld i december. DET ER SGU IKKE OK AT DE PRØVE AT BONDEFANGE MIG SÅDAN.

2015幎9月28日
自発的なレビュヌ

VÊrkstedet krÊver betaling for varm luft

Var i dag derinde med en bagklap som ikke kunne lukke i, samt en defekt bag pÊre.

Det tog en time for dem at lave men kom alligevel til at koste 1512,94 kr hvoraf reservedele stod for 85 kr. (Det vil sige jeg har givet over 1400 kr for en times arbejde)

Bla. har de lavet en postering på 600 kr plus moms for "fejl udlÊsning". Da jeg spurgte hvad det var for, sagde de: "slid på det vÊrktÞj vi bruger til at måle hvor problemet er". VÊrkstedet mente det var en helt retfÊrdig udgift. Men 600 kr ???? Jeg kunne forstå hvis det var en 10ér eller lignende.

Kommer der aldrig igen ligegyldigt hvad min bil fejler, man betaler jo for varm luft.

2015幎1月20日
自発的なレビュヌ

Fin og behagelig service på vÊrkstedet i Aalborg

Meget behagelig og fornem service på vÊrkstedet i Aalborg!
Undgå dog deres firhjulsudmålinger, da der har vÊret fejl i efterjusteringerne på begge biler (af forskellige mÊrker), jeg har fået firhjulsudmålt hos dem.

Jeg har ikke kendskab til salgsservicen, men alene vÊrkstedsservice, som anmeldelsen er baseret på.

2013幎6月5日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig behandling af sÊlger !

SÊlgeren står for handikap biler og var meget flink til bilen var kÞbt og leveret.
Ringede et stykke tid efter og påtalte nogen ting jeg havde forlangt, men IKKE havde fået som lovet.
Har aldrig oplevet mage til vendekåbe. Den mest ubehagelige person jeg til dato har oplevet. Kunne ikke klare kritik. Var total umulig at tale med.
Havde forinden beklaget mig til en kvindelig BÞgsted, men hun henviste til sÊlgeren.
Så jeg handler ALDRIG mere hos Fiat BÞgsted Aalborg !
Og vil bestemt ikke anbefale dem til nogen af mine bekendte.

2011幎1月14日