Havde fÃ¥et et gavekort, men kunne hverken bruge det pÃ¥ hjemmesiden eller i butikken. Brugte lang tid pÃ¥ at fange det med hjemmesiden, sÃ¥ tog ind til byen og prÞvede i butikken, uden held og uden sÊrli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hvis du er en lÊsehest lissom mig, er Bog & Ide den perfekte partner. Er du medlem er der mange gode tilbud pÃ¥ bestsellere og har du spÞrgsmÃ¥l fÃ¥r du hurtigt et svar - de holder en hÞj standard pÃ¥ ser... ãã£ãšèŠã
Bestilte en bog om torsdagen og fik den allerede leveret om lÞrdagen. Hjemmesiden var nem at finde rundt på. Jeg er generelt, rigtig godt tilfreds - kan klart anbefales.
Fra jeg kÞbte bÞgerne on-line, har jeg fÃ¥r opdateringer hele tiden. Selvom bÞger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bÞgerne sÃ¥ ogsÃ¥ var pÃ¥ tilbud, gÞr jo bare det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkkert udvalg og sÞde medarbejdere
Super fed butik og LÊkkert udvalg af bÃ¥de Engelsk og Dansk sproget bÞger, det er farligt pÃ¥ den gode mÃ¥de.ð€©ð
Super sÞde medarbejdere, bl.a. Sarah, der hjalp med et tidligere kÞb hvor jeg ikke nÃ¥ede at fÃ¥ pointene med. Man gÃ¥r i godt humÞr derfra. Kommer klart igen!ðâš
Jeg kÞbte en dumpling for 80kr og denâŠ
Jeg kÞbte en dumpling (squishy)for 80kr og den gik i stykker 2 dage efter (en normal dumpling koster 40kr)
God service og hurtig levering.
7 days to ship a book is ridiculous
Bog ser ikke ud som ny
Jeg synes, det er Êrgerligt at modtage en bog, der ser en smule brugt ud. Bogen jeg har kÞbt, er en paperback, som ikke er pakket ind i noget andet end den papkasse den kommer i. Det gÞr desvÊrre, at bogen ser brugt ud. Kanterne, forside og bagside er lettere slidt og ridset.
Det samme var tilfÊldet med en bog for noget tid tilbage, som jeg derfor valgte at returnere i en fysisk butik.
Let bestilling og god kommunikation iâŠ
Let bestilling og god kommunikation i procesen
Super fin oplevelse
God service, og hÞfligt personale, der også er god til smalltalk, det er altid behageligt at komme ved bog og idé
For slet ikke at tale om deres kÊmpe udvalg af alt hvaad man overhovedet kunne Þnske sig
Meget hurtig levering af bÞgerne
Meget hurtig levering af bÞgerne. Allerede dagen efter bestilling var de klar til afhentning i Bog og Ide i Aabybro.
Jeg er meget tilfreds med handlen af de 5 bÞger jeg har kÞbt.
God service. Vi bestilte en bog samme dag, som den skulle gives i gave, og kunne hente den meget hurtigt.
Jeg kunne hurtigt hente min vare
Jeg kunne hurtigt hente min vare
Kun gode ting herfra ð
Nemt at navigere pÃ¥ hjemmesiden og finde den bog, som jeg Þnskede. Hurtig levering og bogen var pakket godt ind, sÃ¥ den var ikke bÞjet eller beskadiget. Kun gode ting herfra ðð
Snyd
Jeg havde bestilt en bog til afhentning i butik. Jeg havde brugt nogle optjente klubpoints til noget af betalingen.
Inden jeg fik bogen afhentet, kom der 20% rabat på bogen.
Jeg henvendte mig derfor i min lokale Bog og Ide i Glostrup og bad om, at få den gÊldende rabat på bogen, eller at de annullerede min ordre, så jeg kunne bestille den igen med rabat.
Butikken nÊgtede at give rabatten og sagde, at hvis jeg annullerede, ville mine klubpoints gå tabt, så jeg valgte at afhente bogen.
Jeg har siden vÊret i kontakt med Bog og Idés kundeservice, der har oplyst mig om, at begge dele er usandt (butikken kunne sagtens have give mig rabatten og jeg havde ikke mistet mine points ved at annullere)
Alligevel er jeg ikke blevet tilbudt nogen form for kompensation, fx tilgodebevis svarede til den rabat, butikken snÞd mig for.
Ãv!
Bog og Ide fÃ¥r 5 stjerner for fejlfriâŠ