Havde fÃ¥et et gavekort, men kunne hverken bruge det pÃ¥ hjemmesiden eller i butikken. Brugte lang tid pÃ¥ at fange det med hjemmesiden, sÃ¥ tog ind til byen og prÞvede i butikken, uden held og uden sÊrli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hvis du er en lÊsehest lissom mig, er Bog & Ide den perfekte partner. Er du medlem er der mange gode tilbud pÃ¥ bestsellere og har du spÞrgsmÃ¥l fÃ¥r du hurtigt et svar - de holder en hÞj standard pÃ¥ ser... ãã£ãšèŠã
Bestilte en bog om torsdagen og fik den allerede leveret om lÞrdagen. Hjemmesiden var nem at finde rundt på. Jeg er generelt, rigtig godt tilfreds - kan klart anbefales.
Fra jeg kÞbte bÞgerne on-line, har jeg fÃ¥r opdateringer hele tiden. Selvom bÞger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bÞgerne sÃ¥ ogsÃ¥ var pÃ¥ tilbud, gÞr jo bare det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De ringede fra butikken at bogen jegâŠ
De ringede fra butikken at bogen jeg havde bestilt online var billigere i butikken og hjalp med at annullere online bestillingen.
BÃ¥de butik og hjemmeside er nemme atâŠ
Både butik og hjemmeside er nemme at finde rundt i/på.
Personalet i butikken i Farum er altid hjÊlpsomme og imÞdekommende
Nem og finde de bÞger man gerne vil have. Hurtig levering. God service.
Nemt hurtigt og let at bestille
Nemt hurtigt og let at bestille
Det var let at bestille fra siden
Det var let at bestille fra siden, medarbejder ringede mig op da den ene bog ikke var tilgÊngelig
Nemt og akkurat service.
Hurtig nem billigt
God webshop og lynhurtig levering
Altid venlig personale ogâŠ
Altid venlig personale og hjÊlpsomme.Stort udvalgð
Bogen kom til tiden og god service iâŠ
Bogen kom til tiden og god service i butikken.
nem og smidig bestilling og bogen varâŠ
nem og smidig bestilling og bogen var klar til afhentning dagen efter
tryg levering&nemt online bestilling
tryg levering, nemt at handle online
Prisstigning på 350% på noget så banalt som en kuglepens blÊkpatron ?
Havde kÞbt en ekstra Parker Jotter kuglepen + 2 ekstra patroner hos BirkerÞd Bog og Idé.
Studsede over at én blÊkpatron kostede 59,95 kr og da jeg kom hjem fandt jeg én pakke jeg havde kÞbt samme butik tilbage i tiden: 6 stk blÊkpatroner til 99,95 kr dvs en stk pris på ca. 17 kr. Hvordan kan noget så simpelt som en blÊkpatron vÊre steget 352% på nogle år ?
Da jeg afleverede blÊkpatronerne i butikken ugen efter og forsÞgte at forklare, den kvinde i butikken jeg fik kontakt med, at der måtte vÊre noget galt med deres prismÊrkning, fik jeg det noget flabede svar, at alt ting er steget og at det ikke var et produkt, der bar deres omsÊtning i butikken. Jeg havde nok en forventning om at hun i det mindste ville checke med butiksbestyren ved lejlighed, om der var noget med deres priser der skulle efterses. Nu kunne man sige at 120 kr ikke er mange penge, men rent principielt skal man jo ikke som forbruger acceptere at blive snydt. Jeg checkede af nysgerrighed prisen på nettet da jeg kom hjem; ja man kan stadigvÊk få 6 originale Parker Jotter blÊkpatroner til 99,95 kr. Måske til stor overraskelse for Bog og Idé i BirkerÞd, men ikke for mig. Konklusion: jeg bor i BirkerÞd og stÞtter helst de lokale forretninger, frem for at handle på nettet når det er muligt, men eksemplet viser bare, at skal dette fortsÊtte må det bygge på tillid til, at man som kunde ikke bliver kÞrt om hjÞrner med og betaler mere end hvad der er rimeligt.

Bog & idé ããã®åç
Virkelig god betjening hosâŠ
Virkelig god betjening hos kundeservice.
Bestilling om formiddagen. Levering om aftenen.
Jeg er glad for at ha ndle hos Bog & Ide.
mega dejligt oplevelse pakken var tilâŠ
mega dejligt oplevelse pakken var til at hente hos min bog og ide butik 30 min efter bestillingen
Det var nemt at bestille og kunne henteâŠ
Det var nemt at bestille og kunne hente min bestilling hurtigt ðð
Rimelig pris
Rimelig pris. Problemfri handel og download af elektronisk kÞb.
Billig fragt og levering til tiden
Jeg bestilte en bog på webshoppen
Jeg bestilte en bog på webshoppen , der stod 1-3 dags levering ,til butik , men efter 5 dage , for jeg besked meget sent om aften at den kan hentes dagen efter , det vil sige 6 dage efter bestilling , de burde Êndre deres lev frist til 5-6 dage istedet for 1-3 dage

Bog & idé ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹