Dejligt med mÊrklÊgningsgardiner. Gode senge. Venligt vÊrtspar. Hotellet prÊget af at vÊre under renovering. KÞkkenet lukket. Spiste dejlig mad hos naboen Caféâ Kysten. Da jeg bestilte opholdet, blev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Havde kÞbt en deal til 10 personer, overnatning samt kaffe og kage og 3 retters menu + vinmenu Ankom og fik kaffe og kage som en del af dealen. Bogense hotel er overdraget af ny ejer og meget frems... ãã£ãšèŠã
BesÞgte Bogense Hotel pÃ¥ et deal ophold. Forventninger var ikke skruet hÞjt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt vÊrelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Holdt fÊtter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene vÊrelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gÞres mere ved de 2 smÃ¥ retter, mere spÊndende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
DÃ¥rligste mad og service
Ingen service - dårlig mad
Vil ikke anbefale Bogense Hotel til nogen overhovedetð€¢ð€¢ð€¢

Fantastisk oplevelse
Super hyggeligt hotel med meget god service ð©ð°

Fedt hotel!!!
Fedt hotel!!!
Vi er en familie på 10 personer,der havde bestilt en overnatning og lad mig starte med at sige,min mand og jeg havde virkelig ingen forventninger om noget som helst,efter vi havde lÊst de mange dårlige anmeldelser,men vi gav det en chance...
Vi blev modtaget af et personale,der var sÞde og imÞdekommende,vi blev indlogeret på vores vÊrelser som var virkelig hyggelige,lidt retro men fedt....
Vi startede med kaffe og kagebord,derefter gik vi på vÊrelserne og gjorde os klar til aftensmaden,det var en virkelig udsÞgt menu lÊkker 4 retters middag,efter maden sad vi og hyggede med vin og hvad dertil hÞrer,det endte i en fest med alle de andre gÊster som sad i restauranten,sidst på aftenen sluttede hotelejeren og personalet sig til os,vi fik både sunget snakket og grinet, Jens som den nye hotelejer hedder er den sÞdeste mand og hans personale lige så og eftersom det kun er tre uger siden han har overtaget hotellet må vi sige de gÞr det super godt...
Tusind tak til ejer og personale for en fantastisk oplevelse
Bogense Hotel er helt klart et besÞg vÊrd âââââ

Ophold
Gammelt, hyggeligt og autentisk hotel. Fin personlig betjening.
Dog kan maden ikke helt leve op til et gourmet ophold.
Morgenmaden var vÊldig fin.
Utrolig dårlig kundeservice
Jeg havde i starten af november måned booket en overnatning fra d. 3.-4. jan. Jeg spÞrger om det er muligt at ankomme, da jeg skal have koordineret bÞrnepasning, arbejdskalendre og andre aftaler. Jeg booker og aftalen bliver bekrÊftet mundligt i telefon. Jeg får en dårlig mavefornemmelse og ringer ind d. 22 dec. i min frokostpause og fÞrst får jeg min aftale bekrÊftet også bagefter får jeg besked på at vente. Hun oplyser derefter at de desvÊrre ikke kan tilbyde min opholdet lÊngere, da de grundet nye ejer holder lukket. De har ikke kunnet kontakte mig, da de ikke lige havde mit telefon nummer. De oplyser mig at jeg jo bare kan komme en anden dag, det er ikke bare en mulighed i mit tilfÊlde så derfor bliver jeg utrolig ked af det, frustret over at jeg nu 1,5 dag fÞr jul ikke kan give min mand den julegave jeg har glÊdet mig sådan til at give. Jeg får nu en anden medarbejder i rÞret, en sur stemme fortÊller mig at de jo ikke kan holde hotellet åbent kun for mig, og at hun nu ikke kan bruge mere tid på at snakke med mig.
Jeg kan på ingen måde anbefale at kÞbe en deal hos dem, grundet deres leendigee måde at tale til kunder på, deres generelle kundeservice og de overholder ikke deres aftaler med sweetdeal. Jeg sÊtter ikke mine ben på det sted! jeg har fået pengene retur og kÞber nu et andet sted.
Jeg får INGEN undskylding, kompensation eller anden måde form for at de er kede af det der er sket og at fejlen er på deres side......
SVAR :
1: Der blev på intet tidspunkt sagt undskyld og at fejlen var på jeres side.
2: Som sagt jeg kÞbte opholdet da vi havde brug for at komme VÊk nu, og vi skulle have passet vores datter. Og jeg kunne ikke med så kort varsel finde ny pasning. Vi har ikke brug for det om flere måneder men en hyggelig kÊreste tur.
3: Den sidste jeg talte med, havde ikke en imÞdekommende tone af nogen art, tvÊrt i mod fik jeg besked på at i ikke kunne bruge mere tid på mig og at i nu slettede opholdet. Jeg står i butik og jeg har på intet tidspunkt til sådan til en kunde.
4: Jeg stod kort tid fÞr juleaften og havde brugt over 1000kr til jeres ophold og arbejde til kl. 20 og kunne ikke nå at finde en ny gave! Klart jeg ikke lige havde overskud til at falde helt ned og synes det er helt OK at i Þdelagde min overraskelse.

Dåb + 4års fÞdselsda...
Vi holdte samlet dåb + 4års fÞdselsdag lÞrdag d. 3. November 2024. Bogense Hotel stod for alt, og der var ikke en finger at sÊtte på noget. Til prisen får man god mad, hyggelige lokaler og ikke mindst Fyns bedste service. Personalet er virkelig service på den hjertevarme, nÊrvÊrende og jordnÊre facon. Tusind tak for en god dag! Vi holder også nÊste fest hos jer.

Bogensehotel ããã®åç
Hvis man er sÃ¥ meget i balance med sigâŠglimrende til prisen
Hvis man er så meget i balance med sig selv, at man kan rumme lidt retro vibes så er hotellet et glimrende valg. Maden er hjemlig - god uden at vÊre prÊtentiÞs og vÊrelser er til at sove i. Plus er at man kan have hund med. Og Bogense har sin charme. Et glimrende valg til prisen

God oplevelse
God oplevelse, sÞdt og flink personale.
Vi havde deal med en overnatning og 4 retter mad og vin til, det var rigtig god mad. Vi havde tilkÞbt dobbelt vÊrelse, stort vÊrelse og plads til vores hund, vi havde med.
Vi havde til kÞbt en ex overnatning med 2 retter mad, det var også rigtig godt.
Fin morgenmad og god kaffeð

Bogensehotel ããã®åç
Fik en meget saltet mÞrbrad gryde
Fik en meget saltet mÞrbrad gryde, sovsen smagte ikke af noget, og så manglede der noget garniture i form af noget grÞnt til Þjnene. Vi var kede af sådan en oplevelse og det var ikke en kok vÊrdig.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Alt virkede lige fra check ind til vi rejste nÊste morgen.Venlig modtagelse, gode vÊrelser, velsmagende 3 retters middag, god og venlig betjening og fin morgenmad.

Bogensehotel ããã®åç
Et Sweat-deal ophold blev en fantastikâŠ
Et Sweat-deal ophold blev en fantastik oplevelse.
God modtagelse i receptionen, dejlig eftermiddagskaffe og kringle. Aftensmaden en igennem gourmet oplevelse med tilhÞrende vinmeny, serveret med omhyggelighed og smil. Morgenmaden var ligeledes en fin oplevelse med mange varianter
Der kommer vi gerne igen.
4 fra SÞnderjylland
Dejlig bryllupsfest pÃ¥ Bogense hotelâŠ
Dejlig bryllupsfest på Bogense hotel vores gÊster roser maden ,vÊrelser, samt servicen var helt i top 5 stjerner fra os. Vi ses helt sikkert igen. Kram fra Vivi og Ronni

Har netop holdt min 80 Ã¥rs fÞdselsdagâŠ
Har netop holdt min 80 års fÞdselsdag på Bogense Hotel.
Helt igennem en fantastisk fest med 3 retters menue, kaffe med småkager, natmad, overnatning og morgenmad.
Bogense Hotel er et Êldre hyggeligt hotel med megen atmosfÊre og charme.
Alle retter var gode, velsmagende og velanrettede - hertil tilhÞrende vine mm. Der manglede intet.
Fin natmad og morgenmadsbuffet.
God betjening - venligt og opmÊrksomt personale.
Rene vÊrelser med gode senge.
Helt igennem en fantastisk fÞdselsdag som jeg og mine gÊster roser.
Tusind tak til personalet og ledelsen.
Kommer gerne igen

Bogensehotel ããã®åç
Meget fin og god festmenu âŠâŠâŠ
Har netop vÊret til 80 års fÞdselsdag med fest holdt på hotellet med overnatning. Meget meget god og veltillavet mad serveret af sÞde piger. Ligeledes god morgenmad. Hotellet er gammelt, men opfylder nok de flestes krav når man tÊnker på hvor billigt det er. VÊrelserne vi boede på er små og ucharmerende, men med gode senge og ok badevÊrelse. Alt i alt en god oplevelse. Venlig hilsen, Erik B. Hansen, NÊstved.

Ophold
Vi kom 8 personer, og fik en fin velkomst af et venligt personale.
Startede med kaffe og kage om eftermiddagen.
18.30 var der så en 4 retters menu med tilsvarende vine.
Alle 4 retter var super gode og velsmagende og velanrettede.
Opholdet var inclusive Þl og vin og der manglede ingenting under middagen.
SÞd og venlig betjening med en god portion humor.
Morgenmaden var også helt i top.
Vi boede i vÊrelserne bag hotellet og det var med en terasse.
VÊrelserne var ok men måske lidt små.
Alt I alt en super god oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen.

Bogensehotel ããã®åç
Alt var bare som det skulle vÊre
Alt var bare som det skulle vÊre. Hotellet ligger lige i smÞrhullet i Bogense. Her er atmosfÊre - dejligt at bo på et hotel fra 1822 og ikke på et moderne plastichotel. Personalet venligt, vÊrelset enkelt, veludstyret og stille, morgenmaden topklasse - glemmer ikke de rundstykker. Forstår virkelig godt de mange fine anmeldelser - og pyt med de sure. De gÊster var bare gået galt i byen. Tak Bogense Hotel. Jo, vi kommer gerne igen.

Dejligt ophold på Bogense Hotel
Vi har lige vÊret på et dealophold på Bogense Hotel.
En dejlig oplevelse, med et par skÞnne unge mennesker til at betjene os og de andre gÊster.
Vi manglede ikke noget.
Vi syntes, vi fik meget for vores penge på dette ophold

Bogensehotel ããã®åç
Vi havde et udmÊrket vÊrelse og mad varâŠ
Vi havde et udmÊrket vÊrelse og mad var ok. Vi var med Spot.deal + en ekstra overnatning (795) min regningen lÞd på 895. Der koster også ekstra når man ankom fredag kr. 100 men vi ankom torsdag. Altså har vi betalt kr. 200 for meget.
Husk at der er ekstra hvis man ankommer juni, juli og august 200 kr. pr. vÊrelse pr. nat.

Ikke anbefalelsesvÊrdig.
Forret: Blomkålssuppe m. Bacontern.
VIRKELIGHED: Udefinerbar grå vÊske, som smagte af mel, med mÞrkebrune krummer, som smagte af ingenting.
NÊste forret: Dampet rÞdspÊttefilet med fyld af laksemousse hertil citroncreme.
VIRKELIGHED: Iskold fiskefilet med udefinerbar fyld, som havde en dårlig fiskesmag. Derpå klasket en gang mayonnaise.
Hovedret: Helstegt kalvefilet med ovnbagte kartofler, timian gullerÞdder og sprÞd salat.
VIRKELIGHED: Ok kÞd med kartofler der ikke var til at skÊre i. Rå gulerÞdder uden timian og rå bÞnner.
Dessert: Rabarber trifli.
VIRKELIGHED: RabarbergrÞd med udefinerbar creme, som smagte af ingenting.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã