Bogensehotel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt med mÊrklÊgningsgardiner. Gode senge. Venligt vÊrtspar. Hotellet prÊget af at vÊre under renovering. KÞkkenet lukket. Spiste dejlig mad hos naboen Café’ Kysten. Da jeg bestilte opholdet, blev... もっず芋る

Havde kÞbt en deal til 10 personer, overnatning samt kaffe og kage og 3 retters menu + vinmenu Ankom og fik kaffe og kage som en del af dealen. Bogense hotel er overdraget af ny ejer og meget frems... もっず芋る

BesÞgte Bogense Hotel pÃ¥ et deal ophold. Forventninger var ikke skruet hÞjt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt vÊrelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Holdt fÊtter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene vÊrelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gÞres mere ved de 2 smÃ¥ retter, mere spÊndende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Centralt men så er det sagt

Central beliggende ifm rosen festival men så er det også sagt.
1.vÊrelserne trÊnger til renovering og ingen varmt vand v.48
2.platten serveret med forret, hovedret og dessert så det hele var blandet sammen.
3.kunne ikke få kaffe med på vÊrelse 21.40 da de så skulle tÊnde for kaffe maskine igen
4. Morgenmad ...ens rundstykker, ingen tallerkener til yoghurt og 1 l til mindst 50 mennesker...
5. DesvÊrre en trist oplevelse

2025幎8月2日

Maden.

Har lige vÊre på Deal på hotel Bogense. Som vanligt en go oplevelse go mad og rigeligt af den og dejligt personale.

2025幎7月31日
自発的なレビュヌ

Vi havde et deal-ophold på Bogense

Vi havde et deal-ophold pÃ¥ Bogense Hotel og blev mÞdt af en venlig og imÞdekommende betjening. Hotellet har en charmerende, tidstypisk stil, der tydeligt bÊrer prÊg af 1970'erne – flere af lokalerne kunne sagtens hÞre hjemme i Den Gamle By.
DesvÊrre levede kÞkkenet ikke op til forventningerne. Kagefadet blev ikke fyldt op, hovedretten kom kun ud til ét bord, og de Þvrige gÊster mÃ¥tte vente lÊnge – blot for at modtage en Wienerschnitzel, der desvÊrre var svÊr at tygge sig igennem.
Heldigvis bidrog den uheldige madoplevelse til en god portion socialt samvÊr, som vi alle vil huske med et smil. Vi hÃ¥ber, at hotellet overvejer en grundig opgradering af bÃ¥de morgenbuffet og det generelle kÞkkenniveau – det ville hÊve oplevelsen betragteligt. Det skal dog nÊvnes, at sommer tillÊgget blev fratrukket som kompensation for maden- efter forespÞrgsel.

2025幎7月22日
自発的なレビュヌ

Tak, for et dejligt arrangement

Holdte min fÞdselsdag her 10052025.

Vi var 60 mennesker med overnatning, nogle allerede fra fredag.

Stedet havde vi vÊret på tidligere til fÞdselsdagsfest i familien, så vi kendte lidt til det.

Jeg må sige, at Bogense Hotel er unikt til at holde store selskaber - de muligheder finder du ikke mange andre steder i Danmark, når vi medtager overnatningsmuligheder.

Hotellet ligger perfekt, midt i Danmark, og i midt i en af vores perler af en smuk by.

Hotellet leverede et absolut dejlig og fint arrangement, hvor vi fik hjÊlp til alt det praktiske, så vi kunne nÞjes med et koncentrere os om, ja i bund og grund om bordplanen - I kid you not :-)

Vores mad var dejlig, vi havde tilkÞbt lagkage om eftermiddagen, som var så fint lavet.

Alt var rent og fint, og personalet meget venligt, og hurtig til at justere, når vi havde brug for det.

Hvor var det skÞnt ogsÃ¥ at opleve, du har med mennesker at gÞre, der ogsÃ¥ kan lave en pudsighed, som sÃ¥ hurtigt bliver ordnet ved at tale sammen 🙂

Jeg kan absolut anbefale at bruge jer til arrangementer - det, som I tilbyder, kan bare noget.

Et enkelt forslag, fÃ¥r I, nemlig at kigge pÃ¥ at fÃ¥ installeret hÞjtalere/lydanlÊg, du kan koble din medbragte musik til 🕺

Igen tak, fordi I gjorde min fÞdselsdag til sådan en god dag, og for mine gÊster sådan et dejligt ophold.

Tak 😗

2025幎5月10日

Respekt

Jeg har holdt familiefest med fÞlgende overnatning og god morgenmad. Stemningsfulde omgivelser og et venligt personale og en ejer, der kÊmper for at viderefÞre og restaurere et aldersstegent kompleks. Derfor 5 respektfulde stjerner på trods af et par små kiks undervejs.

2025幎7月12日

Trist madoplevelse og servering

Vi var 19 gÊster, og vi havde bestilt lÊnge i forvejen. Der manglede en forret til en med specialkost. Maden var generelt trist og kedeligt. Stor forskel på kÞdkvaliteten. Desserten havde de ikke nok af kun 5 stk fik en hel dessert. De andre havde de fordelt deres rester i flere små skåle og 4 fik noget helt andet, som kom senere end de andre.
Vi fik ikke fyldt vand op, og da vi bad om mere drikkelse kom det aldrig.
Det var til dato det mest ringe mad, vi har fÃ¥et - udkogt og trist samt en meget fravÊrende servering. Ærgerlig oplevelse.

2025幎7月13日

Naturperleophold

Vi var 2 par på 2 dages ophold, såkaldt naturperleophold. VÊrelserne var ikke luksus. Det havde jeg nu heller ikke forventet men de var pÊne og rene. Omgivelser trÊnger i hÞj grad til kraftig vedligeholdelse. Maden fÞrste dag var tilforladelig. Det var inklusiv vin, cognac og kaffe. Her var ingen smalle steder på nogen måde. Maden nÊste dag var ret trist og nÊrmest intet grÞnt til at pifte op. Morgenmaden var sådan set helt fint men der manglede lidt grÞnt. Personalet var venlige og imÞdekommende. Ros til dem. Prisen taget i betragtning var det det hele ok men så bestemt ikke mere.

2025幎7月11日

Tilbage til fortiden

En nostalgisk tur tilbage til hvordan hoteller var i 1970’erne, helt ned til de papirtynde hÃ¥ndklÊder - hyggeligt med falmede provinshotelcharme. Super venligt og imÞdekommende personale, man fÞler sig rigtig velkommen. Synd med maden - der var ikke et eneste mÃ¥ltod under vores todages ophold der bevÊgede sig ind i det acceptable. Ophold anbefales men spis ude i byen.

2025幎6月20日
自発的なレビュヌ

Var til konfirmation d 4 maj 2025.

Var til konfirmation d 4 maj 2025.
Sikke en dårlig oplevelse.
Kun 1 tjener til 40 prs
vi sad ved det bord hvor forretten blev serveret sidst, da var der gået ca 1/2 time.
Rå kartofler til hovedret og nÞddekurv til dessert, nogle af dem lå i flager på tallerkenen.
Dem som havde inviteret har sendt en mail til hotellet og klaget. Har til dato intet hÞrt.

2025幎5月4日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en god oplevelse på

Jeg har haft en god oplevelse på Bogense Hotel.
Jeg var til guldbryllup i lÞrdags, d. 7. juni.
Alt var perfekt - fra start til slut.
Jeg kan kun rose betjening, maden og tempo.
Alle gÊster og vÊrterne havde en virkelig fin fest.
Jeg håber, at `holdetŽ bag hotellet holder ved !
Vi er taknemmelig for, at hotellet har fået ny ejer, som gÞr det så godt.
Derfor vil jeg opfordre til, at man farer med lempe med al den negative snak.

Stor tak til hotellet !!
Inge Lynggaard.

2025幎6月7日

Ringeste ophold

Vi var to par, som havde bestilt en deal med overnatning og 4-retters gourmet middag. Det er det ringeste mad, vi har oplevet lÊnge, og på ingen måde gourmet. En sÞlle rejecocktail med fire rejer, hovedret med tre små skiver svinemÞrbad og en Creme Brullet, hvor karamellen var brÊndt og så tyk, at man nÊsten ikke kunne hakke sig gennem det.

Forvirret personale, både i forhold til anvisning af vÊrelser, i restauranten og i forhold til morgenbuffetten blev der fyldt op, når man som gÊst gjorde opmÊrksom på tomme fade.

Generelt et hotel som bÊrer prÊg af, at vÊre helt nedslidt og at der ikke bliver brug mange penge på vedligehold. I morgenmadsrestauranten var lokalet delt på midten af en grÞn pressening fra Harald Nyborg.

Det var faktisk ret komisk det hele, og den oplevelse tager man selvfÞlgelig med sig og derfor 1 stjerne.

Kan på ingen måde anbefale folk et ophold på Bogens Hotel.

2025幎5月25日

Hej Simon
Tak for din besked.
Det er vi rigtig kede af at hÞre. Vi gÞr altid alt, hvad vi kan for at give vores gÊster den bedste oplevelse, og beklager at i ikke har haft en god oplevelse.
jeg giver det videre til ledelsen, så vi kan sikre den bedst mulige service og oplevelse.
med venlig hilsen
Bogense Hotel

Har vÊret pÃ¥ Bogense flere gange,hvor

Har vÊret pÃ¥ Bogense Hotelflere gange,hvor jeg var meget tilfreds, men har lige vÊret pÃ¥ en deal med 4 retter og vin, men denne gang var vi ret sÃ¥ skuffede meget smÃ¥ portioner mad og lunken hovedret, dessert creme’brylle kunne nÊsten alle ikke komme igennnem det Þverste lag sÃ¥ hÃ¥rdt var det, spurgte efter en kande vand det glemte de, kommer der ikke mere. Berit og Per.

2025幎5月25日

Hej Berit og Per
Beklager jeres oplevelse på Bogense Hotel. Vi forsÞger altid, at give vores gÊster den bedste oplevelse hermed også at vores mad er indbydende og lÊkker. Vores portioner er lavet efter, at det er 4 retters menu, og det er selvfÞlgelig altid forskelligt med portionsstÞrrelse ift., hvad man forventer. Vi laver det efter, at alle gerne skal blive mÊtte.
Ønsker jer en god dag.
Bogense Hotel

Havde vÊret der flere gange🀔

Ophold fra 22-23 maj. Deal med 4 retters menu, vin menu og db vÊrelse med morgenmad.
Ved ankomst ingen info ved ophold. Aftensmad, hvor vi selv fandt vores bord, tjener der farede forvirret rundt og havde ingen tid til gÊsterne, 4 retters menu, hvor forret og hovedret var smagslÞs. Vinmenu bestod af en karaffel hvidvin og sÃ¥ stod der en flaske rÞdvin pÃ¥ vort bord, og da hovedret var smidt pÃ¥ bordet, spurgte vi forsigtigt om den var til os, og ja, vi kunne bare Ã¥bne og drikke den. Morgenmad total kaos, sÃ¥ den skulle bare hurtig fortÊres, sÃ¥ vi kunne tjekke ud. Ingen snak om total udkogte kartofler og vÊrelse. Billig Deal, sÃ¥ vi fik nok hvad vi havde betalt for😂

2025幎5月21日

Hej Leif
Beklager jeres oplevelse på Bogense Hotel. Vi forsÞger altid, at give vores gÊster den bedste oplevelse.
med venlig hilsen

godt ophold

Dejlig oplevelse, super god mad og betjening. Der var lidt ombygningsrod flere steder men ikke noget der lå os til last. Super hyggelig gårdhave. Hvis du vil have luksus er det ikke stedet men vil du have stemning, hygge er det stedet. LÊkker by og havn. Vi lommer igen.
Skal der nÊvnes lidt kritik var morgenmaden lidt kedelig.

2025幎5月12日

Hej Inger
Mange tak for din besked. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse - det forsÞger vi altid at give vores gÊster.
Vi er i Þjeblikket i gang med at få lavet lidt om, og det beklager vi selvfÞlgelig - at det til tider skaber lidt rod:-)
Vi glÊder os til at se jer igen.
Med venlig hilsen Bogense Hotel

Er lige kommet hjem efter et dejligt

Er lige kommet hjem efter et dejligt ophold med fuld forplejning. Vi tog af sted med bange anelser, efter at have lÊst anmeldelserne herinde, men de blev gjort helt til skamme, Dejligt ophold, venligt personale og god mad, alle gjorde hvad de kunne for at vi skulle fÞle os godt tilpas.
Vh Ebbe og Birthe

2025幎5月13日

Hej
Mange tak for din besked. Det er vi utrolig glade for, at I har haft en god oplevelse. Vi gÞr altid alt, hvad vi kan for at give den bedst mulige oplevelse - dejligt at det lykkedes. GlÊder os til at se jer igen.
Med venlig hilsen Bogense Hotel

KÊmpe skuffelse!

Vi var 5 på et 2-dages ophold i sidste uge. Havde både hÞrt og lÊst positivt specielt om maden på hotellet, men hold da op hvor blev vi skuffede!
Det positive: Personalet var generelt sÞde og imÞdekommende, og sengene var gode! Og vinmenuen dag 1 var ok. Alt andet var nÊrmest til 0 eller én stjerne! Fra pressenning ophÊngt i restauranten (!?), rod i baggÃ¥rd, og Ã¥h nej, jeg kom til at kigge under sengen.. der havde da vist ikke vÊret en stÞvsuger i flere Ã¥r..! Og maden.. 4 retter fÞrste dag, 2 retter nÊste dag.. jeg kunne lave en lang og detaljeret anmeldelse, men vil nÞjes med at sige: Simpelthen for dÃ¥rligt!! Øv og skam jer, Bogense Hotel.

2025幎5月5日

Hej Steen
Tak for din besked.
Det er vi rigtig kede af at hÞre. Vi gÞr altid alt, hvad vi kan for at give vores gÊster den bedste oplevelse, og beklager at I ikke har haft en god oplevelse.
Jeg giver det videre til ledelsen, så vi kan sikre den bedst mulige service og oplevelse.

Maden

Maden. Vi havde kÞbt en spotdeal og ja, vi fik de 4 retter der hÞrte til og også vin. Men maden, vi skulle have haft laks, det blev til rejecocktail. Kalvefilet til hovedret, fik mange af os byttet, nogle 2 gange, det var uspiseligt.

2025幎5月6日

Hej Maria
Vi er meget kede af din oplevelse på Bogense Hotel. Vi prÞver altid, at give vores gÊster den bedste oplevelse. Vil du kontakte hotellet, så vi kan få en snak med dig omkring en god lÞsning.
Du kan kontakte os på tlf. 64811108. SpÞrg efter ejeren.

Efter nye ejere er kvaliteten faldet til under 0.

Vi er lokale og stÞtter gerne lokalt, men vores sidste besÞg i restauranten på Bogense Hotel har gjort at vi ikke kommer der mere. Vi bestilte fyldt rÞdspÊtter, en ret til en anseelig pris, 229 kr. pr ret.
RÞdspÊtterne var mere panering end fisk, benene rundt om fisken var ikke klippet af og rejerne i fyldet skulle vi tÊnkte os til. Vi skrev efterfÞlgende til hotellet men hÞrte aldrig en lyd retur, SÃ¥ er skÞnt spisested har forandret sig til dÃ¥rlig mad og dÃ¥rlig service. ØV.

2025幎5月4日

Hej Diana
Vi beklager ikke at have svaret dig fÞr nu. Efter overtagelsen har der vÊret problemer med at kunne tilgå hotellets login.
Men - vi er rigtig kede af din oplevelse, og håber, at vi kan få en kort snak med dig omkring det og en lÞsning heraf. Henvend dig venligst til hotellet på tlf. 6481108 og spÞrg efter ejeren.

Har i dag vÊret til “stegt flÊsk med

Har i dag vÊret til “stegt flÊsk med nye kartofler og persillesovs”
Det var da den stÞrste skuffelse.
De “nye” kartofler var fÊrdig kartofler fra pose.
Persillesovsen var morny sovs UDEN persille
FlÊsket var enten koldt eller gummi agtigt.
Intet af maden stod på varme så det var hurtigt koldt og kedeligt.
🀮
Der kommer jeg aldrig igen!!!!

2025幎5月1日

Hej Solveig
Tak for din besked. Vi er selvfÞlgelig rigtig kede af din oplevelse, og beklager ikke at have svaret dig fÞr nu.
Vi vil gerne bede dig om at kontakte hotellet, og bede om at tale med ejeren på tlf. 64811108.