Jeg har kÞbt en sofa, og fik en rigtig god betjening i showrommet i Aalborg. Sofaen var dog sÃ¥ stor at den ikke kunne komme ind i stuen. Derfor en sÊrlig tak til de fantastiske flyttemÊnd, Jesper og... ãã£ãšèŠã
BoligkompagnietÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
Vi solgte vores hos gennem Boligkompagniet og har oplevet yderst professionel rÃ¥dgivning fra start til slut. Huset blev solgt efter en uge pÃ¥ nettet. Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale Boligkompagniet! S... ãã£ãšèŠã
Solgte et "skilsmissehus" igennem Boligkompagniet. De var sÃ¥ afgjort kÞbers mÊgler, idet jeg ikke blev spurgt om budprisen var ok. Til gengÊld fik jeg/ vi at vide det ville vÊre dumt at sige nej. Inge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt hus i Gadstrup, i januar mdr. Fin rundvisning, da der var 3 om budet gik det lidt hurtigt, men vi var heldige at det var os der fik det. Skrev under i hyggelige omgivelser, hvor kontrakten bl... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er en lokal ejendomsmÊglervirksomhed i Roskilde der sÊlger boliger på hele SjÊlland
Djalma Lunds Gaard 3, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@boligkompagniet.dk
- www.boligkompagniet.dk
Bedste anbefalinger
Vi havde 3 mÊglere ude og vurdere vores hus, Boligkompagniet kom med en energi der var langt bedre en de andre, vi har på intet tidspunkt fortrudt valget. De fandt kÞberen i kartoteket inden fotografen nåede ud, og vi fik solgt på 5 dage. Stor ros til et stÊrkt team hos Boligkompagniet
DÃ¥rlig oplevelse med ejendomsmÊglerâŠ
Dårlig oplevelse med ejendomsmÊgler Tobias Edlev Nielsen
GrÊnseoverskridende reklame
GrÊnseoverskridende reklame
Jeg har forleden fået en "reklame" fra boligkompagniet i Roskilde. Denne befinder sig i en helt sort rude kuvert, med adressering til den tidligere ejer (jeg kÞbte for 1,5 år siden), uden afsender, og uden frimÊrke - ej heller en del af den normalt omdelte reklame.
Mystikken tillod at jeg åbnede brevet - til trods for navnet var til tidligere ejer.
I kuverten stod en personlig stilet tekst, hvor ordlyden var dybt chokerende - idet der blev skrevet - at Boligkompagniet havde den helt rigtige ejer klar til mit hus, det var bare at ringe - og så med visitkort til den konkrete ejendomsmÊgler.
Problemet er at mit hus IKKE er til salg - og ej heller planlagt at skulle komme indenfor en overskuelig fremtid.
Jeg synes det var dybt grÊnseoverskridende, og en lang overtrÊdelse af mit private sphere - normalt så kan ejendomsmÊglere finde på at smide en flyer ind - og det er okay (ryger bare ud ligesom jeg også frasorterer spam i mine emails) - men denne reklamemetode fÞler jeg vÊrende dybt krÊnkende - og langt over hvad der er anstÊndigt.
Jeg kunne aldrig finde på at benytte en mÊgler som har denne adfÊrd - jeg kunne måske acceptere samme adfÊrd, hvis jeg havde vÊret berÞmt og det var Ekstra Bladet - men come on - det er totalt krÊnkende. Jeg sidder stadig og ryster over oplevelsen (denne skete tirsdag - dette opslag er skrevet 2 dage senere - torsdag)
Beklager at dette skal vÊre den fÞrste anmeldelse af Boligkompagniet - men med den indgangsvinkel som i har - så må det jo desvÊrre vÊre sådan...
Ps. jeg ringede til mÊgleren på kortet - fortalte hvordan jeg havde det - han beklagede lidt - men sagde også at skulle jeg sÊlge - så skulle jeg bare sige til, så ville de da gerne sÊlge for mig! Ikke ligefrem et forstående svar - hvis jeg skal vurdere det - uden dog at jeg kan lave en helt objektiv vurdering! ;)