レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde 18 olika plagg för att prova och skicka tillbaka det som inte passar. ALLT satt bra och var minst lika fint som pÃ¥ bilderna! Har aldrig varit med om det förut. Det Àr lÀtt att hitta snygga k... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

MaxiklÀnning i mjuk viskosmix. Blev retur. Jag var sÃ¥ besviken nÀr jag tagit fram klÀnningen frÃ¥n paketet. Jag gillar inte materialet. Det Àr som trikÃ¥tyg för t-shirt. DÃ¥ ska det vara skadad av sol... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ingen ordning pÃ¥ fakturering krÀver pengar av oss med jÀmna mellanrum för fakturor som Àr betalda sen i fjor 😡gÀller kundnr 1116988 som ni vill ha en förseningsavgift pÃ¥ men Àr betalt i tid sen tid... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ok utbud (lite dÃ¥ligt med önskad storlek) PrisvÀrt och snabb leverans. TyvÀrr klarar transportören (Postnord) inte av att leverera till postboxen för den Àr oftast full, (dom bör skaffa fler boxar)... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Shopping hos bonprix, billiga damklÀder, herrklÀder, skor, underklÀder och hem - hos bonprix.se

3.5

Bra kvalitet

Hej Maria,

5぀星のうち3の評䟡

VÀldigt lång leveranstid

VÀldigt lång leveranstid, trodde företaget var fejk.

2026幎3月22日

Hej Eva,
Tack för din kommentaren.
Vi Àr glad att du Àr nöjd med din bestÀllning.

Angående leveransen då vårat lager ligger i Tyskland har vi en lreveranstid på 4-6 arbetsdagar.

5぀星のうち1の評䟡

Ingen ordning pÃ¥ fakturering krÀver

kundnr 1116988 som ni vill ha en förseningsavgift på men Àr betalt i tid sen tidigare och uppvisat från banken vilken dag det betalts !

2026幎3月22日

Hej HÃ¥kan,

Tack för att du delar detta. Vi beklagar verkligen att du har fÃ¥tt krav pÃ¥ fakturor som redan Àr betalda – sÃ¥ ska det sjÀlvklart inte fungera.

Vi vill gÀrna gå igenom din kundprofil och fakturor i detalj för att förstå vad som har gått fel och se till att detta blir rÀttat så snabbt som möjligt. Vi har dÀrför skickat ett mejl till dig dÀr vi ber om lite mer information.

Du Àr också vÀlkommen att kontakta oss direkt på service@bonprix.se eller ringa oss på 010 555 1900, så hjÀlper vi dig vidare.

HÀlsningar
Alex
bonprix Kundservice

5぀星のうち4の評䟡

SuverÀnt!

BestÀllde 18 olika plagg för att prova och skicka tillbaka det som inte passar. ALLT satt bra och var minst lika fint som på bilderna! Har aldrig varit med om det förut. Det Àr lÀtt att hitta snygga klÀder i stora storlekar dessutom, det finns ett stort utbud. Det enda negativa i min upplevelse Àr att jag inte kunde vÀlja hemleverans utan fick kånka det enorma paketet hem från utlÀmningsstÀllet.

2026幎3月17日

Hej Sofia,
Vi Àr glad att du Àr nöjd med din bestÀllning.

AngÃ¥ende leveransen sÃ¥ Àr det tyvÀrr inget vi som företag kan styra över. Det Àr PostNord som avgör hur paketet levereras – om det fÃ¥r plats i brevlÃ¥dan lÀmnas det dÀr, annars skickas det till ett utlÀmningsstÀlle.

Vi förstår att det kan vara besvÀrligt med stora paket och beklagar verkligen det. Tack för din förståelse!

Helt perfekta

Helt perfekta. Precis som annonsen.

2026幎3月21日

Hej Christina,

Snabb o bra service

Snabb o bra service, bra att man kan fÃ¥ meddelanden nÀr en vara som Àr slut kommer in.Tack🌹

2026幎3月19日

Hej İnger,
Vi Àr glad att du Àr nöjd med din bestÀllning.
Om du en artikel som Àr restnoterad i varukorgen eller favoriterna får du informationen nÀr den återigen Àr i lager.

5぀星のうち5の評䟡

Det jag bestÀllde passade perfekt

Det jag bestÀllde passade perfekt. Bonprix har många snygga klÀder som passar oss som har större byst utan att det ser ut som ett tÀlt eller gardin. Det Àr jag så tacksam för. BestÀller ofta hos er!

Hej Maria,
Tack för det positiva omdömet.
Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med oss och våra produkter!
Med vÀnliga hÀlsningar,
Cabbe från ditt bonprix-team.

Hej.BestÀlningen kommer fort

Hej.BestÀlningen kommer fort. Allt som jag har bestÀllt av klÀderna Àr jÀtte fina klÀder.Bra kvalitet.
Tack🥰🍀

Hej Selima,
Tack för det positiva omdömet.
Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med oss och våra produkter!
Med vÀnliga hÀlsningar,
Cabbe från ditt bonprix-team.

5぀星のうち2の評䟡

Artikel: 964404. MaxiklÀnning i mjuk viskosmix.

MaxiklÀnning i mjuk viskosmix.
Blev retur.
Jag var så besviken nÀr jag tagit fram klÀnningen från paketet. Jag gillar inte materialet. Det Àr som trikåtyg för t-shirt. Då ska det vara skadad av solen, tvÀtt osv.
Varför har ni inte en nÀrbild av klÀnningstyg? Då skulle jag inte bestÀlla klÀnningen.

Hej Liudmila,
Vi beklagar din upplevelse.
Vi Àr hÀr för att hjÀlpa dig så gott vi kan.
Vi förstår att det Àr olyckligt att motta en vara som inte motsvarade dina förvÀntningar och hoppas dÀrför att du ger oss en chans att rÀtta till det. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med en begÀran om mer information om ditt Àrende. VÀnligen skicka oss ett svar. Tack på förhand!

VÀldigt vÀnlig kundtjÀnst

VÀldigt vÀnlig kundtjÀnst, lÀtt att ringa och få kontakt. Korrekta fakturor och snabba leveranser

Hej Elle,
Tack för den positiva kommentarer.
Vi blir glada nÀr du Àr nöjd med din bestÀllning och vår kundtjenst.

Både bra och dåligt

Köpt mycket hÀrifrån tidigare. Bra priser och förhållandevis bra kvalitet. Numera har de gjort om faktureringen till något som Àr i nÀrmaste omöjligt att ha översikt på. Vid min senaste bestÀllning tog det bra med tid att få varorna. Till slut kom ett mail att min order tyvÀrr var försenad. Två dagar senare kom ett mail att man mottagit min retur och att återbetalning skulle ske. NÀsta dag kom ett till mail med samma innehåll på den andra varan jag bestÀllt. Jag ringde då dit och påpekade att jag varken fått varorna eller returnerat några. Såg också att jag ansågs vara skyldig dem 49 kr. Förmodligen för fraktkostnad. NÀr jag frågade om detta fick jag svaret att den kommer försvinna. Jag hade ytterligare frågor om detta men mitt i min mening slÀngde den jag pratade med på luren. Jag satt gapande kvar. Jag var trevlig och vÀnlig i min ton, det Àr jag alltid, men personen jag pratade med hade en tvÀr och snÀsig ton redan från början. Och nu mer Àn två veckor senare har de fortfarande inte rÀttat till det felaktiga beloppet. Det Àr inga stora pengar men rÀtt ska vara rÀtt. Nu drar jag mig från att bestÀlla från Bonprix igen. Något jag tycker Àr lite trist. De måste göra något åt sitt sÀtt att sköta fakturering och kommunikation det står helt klart.

2026幎3月5日

Hej Monika,
Vi beklagar din upplevelse.
Vi gör vårt bÀsta för att hjÀlpa dig bÀttre och vi tar ditt Àrende på allvar.
Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig med en begÀran om mer information om Àrendet. Kan du vara så vÀnlig att svara och ge oss lite detaljer så att vi kan avskriva din skuld och rÀtta till saker och ting. Tack på förhand!

Fick fel vara

Det tog lång tid. Och nÀr min vita stora badrumsmatta vÀl kom, så var den cappuccinofÀrgad och liten. Så nu tar nog returen sin tid.. plus att jag får ligga ute med dubbel betalning.

Hej Stina,
Vi Àr verkligen ledsna för både leveranstiden och att du fått fel vara.

Du ska givetvis inte behöva stå för någon dubbel betalning i det hÀr fallet, och vi ser också till att returavgiften inte belastar dig. Vi kommer att lösa detta så smidigt som möjligt för dig.

Vi hjÀlper dig gÀrna vidare direkt med returen och ser till att allt hanteras korrekt från vår sida. Skicka gÀrna in ett mail till oss så vi kan hjÀlpa dig vidare.
Tack för ditt tålamod, och återigen våra ursÀkter för besvÀret.

Leider schon wieder ....wollte

Leider schon wieder ....wollte eigentlich mal was positives schreiben, aber dann schlÀgt die Bonprix Buchhaltung wieder zu. Man kauft etwas mit Anzahlung und Ratenzahlung 12 Monate. DafÃŒr zahlt man auch einen Ratenzins und kann sich mal was schneller leisten. Alles gut. Dann findet man noch etwas und bestellt zu gleichen Konditionen . Anzahlung mit 12 Raten. Was macht die lustige Buchhaltung. Bucht beide Anzahlungen auf eine Rechnung, wandelt die größere Rechnung einfach in Rechnung / Überweisung (also sofort fÀllig) um und setzt den Kunden damit in Verzug. Man schreibt Bonprix an, denkt okay, nicht schon wieder (weil das gleiche hatten wir bereits ) dann Àndern die das und gut ist. Nein , man bekommt nach 4 Tagen eine Mail die ich als frech empfinde. Man habe die eine Anzahlung nur korrekt zugeordnet, aber die andere Rechnung ist kein Ratenkauf und damit sofort fÀllig. Bums fertig aus.

Ich glaube das Bonprix das BGB nicht bekannt ist. Eine einseitige Änderung eines Kaufvertrages ist nicht möglich. Es ist einfach nur noch frech was erneut gemacht wird.

Kundenfreundlich ist das nicht.

Ich kann nur jedem raten die Buchhaltung und Rechnungen genau im Auge zu behalten. Man ist schneller in Verzug als man es denkt und das auch noch zu unrecht. Ich bin gespannt ob Bonprix hier einlenkt und vor allem ob die sich entschuldigend und es wieder gut machen. Jedesmal dieser Àrger

Antwortet Bonprix nun auf Schwedisch ? Sorry aber verstehe kein Wort

2026幎3月18日

Hej Redaktionin,
Vi Àr ledsna att höra om din upplevelse och förstår att situationen kÀnns frustrerande.
Observera att vi inte erbjuder formella avbetalningsplaner, men vi kan i vissa fall erbjuda viss flexibilitet med betalningstiden. Eftersom detta inte Àr ett officiellt avtal om delbetalning, framgår det inte som sådant på vår webbplats.
Vi vill gÀrna gå igenom ditt Àrende i detalj och hjÀlpa dig vidare, och ber dig dÀrför vÀnligen att kontakta vår kundtjÀnst igen och dela relevant information.
Vi ber om ursÀkt för besvÀret och tackar för din förståelse.

5぀星のうち5の評䟡

Ni Àr bÀst bra priser stort urval

Ni Àr bÀst bra priser stort urval . Blir alltid så nöjd nÀr jag bestÀller från er .

2026幎3月17日

Hej Annelie,
Tack för den positiva kommentaren.
Vi blir glada nÀr du Àr nöjd.

BestÀllde jeans med blommönster

BestÀllde jeans med blommönster. Nummer 95482695.
Fanns inget att lÀgga upp på dom jeansen. Dom kom avklippta!! Behåller dom iaf.

Hej Berit,
Vi beklagar att du inte Àr nöjd med produkten.
Vi hjÀlper dig gÀrna vidare och ber dig vÀnligen titta på artikeln du nÀmnde på vår webbplats. Du kan se på bilderna att jeansmodellen Àr enkellång, och detta Àr avsiktligt. Om du inte Àr nöjd Àr du alltid vÀlkommen att returnera dem, vi erbjuder fri retur. Kontakta oss via telefon (0105551900) eller e-post (service@bonprix.se) så att vi kan hjÀlpa dig vidare.

Hej Harriet,
Tack för den positiva kommentaren.
Vi blir glada nÀr du Àr nöjd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。