Fik en mail samme dag om at min vare (massive hjul) ikke var pÃ¥ lager, og at der ville gÃ¥ 4 uger fÞr de fik dem. De ville have lufthjul pÃ¥ lager samme dag og kunne derfor sende dem senere pÃ¥ dagen ð... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service og fleksibilitet. Vi kÞbte barnevogn et godt stykke tid inden termin og fik uden problemer lov til at opbevare denne og resten af vores ordre hos BÞrnebiksen, indtil vi selv gav bes... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin oplevelse. IfÞlge hjemmesiden var varen pÃ¥ lager, men det var den sÃ¥ ikke - blev kontaktet og fik valget om jeg ville vente eller have ordren annulleret. Valgte at vente. Derfra gik alt god... ãã£ãšèŠã
KÞbte en super fin trÞje på deres hjemmeside, alt var som det skulle vÊre. Plus jeg havde pakken hos mig allerede dagen efter jeg bestilte.
BÞrnebiksen ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Med mere end 1.500 m² under tag har vi et kÊmpe udvalg af bÞrneudstyr og bÞrnetÞj. I vores bÞrnebutik finder du alt til dit barn inden for bÞrne- og babyudstyr, legetÞj og bÞrnetÞj.
Skulle du ikke have tid til at besÞge os i vores butik er du altid velkommen til at handle direkte på webshoppen.
Ole RÞmers Vej 18, 8670, Låsby
- 86952022
- webshop@bornebiksen.dk
- www.bornebiksen.dk
BÞrnebiksen oplyser i mail .....
BÞrnebiksen oplyser i mail kurator har stoppet driften pga konkurs
Hjemnesiden oplyser intet
Ãrgerlig forretning uden kontakt...
Det er nu en del dage siden jeg bestilte min vare. Og har fået en mail om den nu var afsendt og tracking nr. Men den står stadig som på deres eget lager. Jeg har skrevet til dem uden svar. Jeg har kontaktet gls omkring pakken, den er ikke blevet indleveret hos dem endnu...
Er meget trÊt af det da jeg har gået forbi mange tilbud på netop de prewalkers, som nu ikke er gÊldende lÊngere.
Super dårlig stil.
Har endnu ikke fÃ¥et mine varerâŠ
Har endnu ikke fået mine varer derudover får jeg kun en ud af de 3 varer jeg bestilte og som i orderbekrÊftelse står til at vÊre på lager.
Forstår godt man er gået konkurs med sådan en service.
Jeg har ventet fem dage pÃ¥ atâŠ
Jeg har ventet fem dage på at BÞrnebiksen skulle afsende min ordre. Jeg har selvfÞlgelig haft en klar forventning om at dette nok skulle blive gjort og har blandt andet derfor fravalgt et andet vanvittig godt tilbud på en fossflake ammepude, der ikke lÊngere er aktuelt, da jeg havde bestilt en her. I dag får jeg så blot en mail fra BÞrnebiksen om at de har annulleret hele min ordre, uden nogen som helst forklaring! Sikke nogle amatÞrer. Jeg har taget kontakt per mail til BÞrnebiksen og forventer en forklaring fÞr jeg klager til forbrugerklagenÊvnet.
Absolut dårlig oplevelse!
Absolut dårlig oplevelse! De sÊlger en puslepude med tydelige cm mål på hjemmesiden og der er ikke skyggen af cm mål på den puslepude vi fik hjem.. kan på ingen måde komme i kontakt med dem og nu ber de mig lave en anmeldelse herinde.. jeg er Sà skuffet
Rigtig god service
Billigt mÊrke varer og hurtig levering
Billigt mÊrke varer og hurtig levering. Meget tilfreds. Anbefaler!
rigtig god oplevelse
Super udvalg, nemt at bestille, hurtig levering - rigtig god oplevelse.
God service og modtog hurtig varen
Topklasse hele vejen igennemâŠ
Topklasse hele vejen igennem ðð»ðð»ðð»
Super oplevelse og hurtig levering
Super oplevelse og hurtig levering, selv under udsalg :)
God service og hurtig levering..
Glad og tilfreds kunde!(:
Glad og tilfreds kunde!(:
Hammer god service og forståelse for at jeg akut havde brug for 2 nye hjul til min barnevogn. Helt uden tÞven fik jeg besked på, at de ville sende dem afsted til mig med det samme. Af hjertet tak til bÞrnebiksen! (: