Fik en mail samme dag om at min vare (massive hjul) ikke var pÃ¥ lager, og at der ville gÃ¥ 4 uger fÞr de fik dem. De ville have lufthjul pÃ¥ lager samme dag og kunne derfor sende dem senere pÃ¥ dagen ð... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service og fleksibilitet. Vi kÞbte barnevogn et godt stykke tid inden termin og fik uden problemer lov til at opbevare denne og resten af vores ordre hos BÞrnebiksen, indtil vi selv gav bes... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin oplevelse. IfÞlge hjemmesiden var varen pÃ¥ lager, men det var den sÃ¥ ikke - blev kontaktet og fik valget om jeg ville vente eller have ordren annulleret. Valgte at vente. Derfra gik alt god... ãã£ãšèŠã
KÞbte en super fin trÞje på deres hjemmeside, alt var som det skulle vÊre. Plus jeg havde pakken hos mig allerede dagen efter jeg bestilte.
BÞrnebiksen ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Med mere end 1.500 m² under tag har vi et kÊmpe udvalg af bÞrneudstyr og bÞrnetÞj. I vores bÞrnebutik finder du alt til dit barn inden for bÞrne- og babyudstyr, legetÞj og bÞrnetÞj.
Skulle du ikke have tid til at besÞge os i vores butik er du altid velkommen til at handle direkte på webshoppen.
Ole RÞmers Vej 18, 8670, Låsby
- 86952022
- webshop@bornebiksen.dk
- www.bornebiksen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Altid god service
Super god og hurtig ekspedition ogâŠ
Super god og hurtig ekspedition og utrolig hjÊlpsomme ððð
God hurtigt levering
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Blev sÃ¥gar ringet op, da en af de bestille varer var udsolgt og vi fandt frem til et alternativ ð
super effektivt og hurtigt
Service i topklasse
Service i topklasse.
Levering allerede dagen efter ðð»
Hurtig ekspedition og levering.
Nemt og hurtig
Super butik
Super butik, både fysisk og på nettet. Let at handle, lÊkre varer. Hurtig levering
Fin levering af julegave, dog noget dyr. Fandt tilsvarende badelegetÞj hos Baby Sam nÊsten 100kr billigere. Men det er snart jul, og jeg orker ikke at begynde at bytte pakken for at spare belÞbet.
Fin levering, men badelegetÞjet kunne jeg have kÞbt 100 kr billigere hos Baby Sam
Helt perfekt
LÊkre varer, gode priser og lyn-hurtig levering. Helt perfekt ð
God og superhurtig service
Overraskende hurtig levering
Overraskende hurtig levering, og varen lever op til forventningen, ikke sidste gang jeg har bestilt hos BÞrnebiksen.
Alt var i orden.
Alt fungerede perfekt
Godt udvalg og hurtig levering
Hurtig levering og fornuftig kvalitetâŠ
Hurtig levering og fornuftig kvalitet på vare.
God oplevelse og varen var hurtigâŠ
God oplevelse og varen var hurtig fremme.
Overholder ikke aftalt levering
Jeg bestilte varer som ikke var på lager. I min ordrebekrÊftelse stod der, at BÞrnebiksen ville sende dem inden for fem dage eller kontakte mig. Men efter mere end en uge havde jeg ikke hÞrt noget, så jeg skrev til dem. Fik blot en mail om at de ville sende varerne i lÞbet af den nÊste uge. Ikke noget med at beklage eller forklare forsinkelsen. Det er sidste gang jeg handler hos BÞrnebiksen.