Zoals altijd was alles weer keurig geregeld. Dus als u een container nodig heeft ga naar Bouwbakkie, U vult hem en zij doen de rest😄👍🏻...ik weet waar ik mijn volgende container bestel....
レビュアーのコメントを見てみましょう
Levering conform afgesproken datum en tijd. Ophalen heeft te lang geduurd. Ze zouden hem op maandag ophalen. Uiteindelijk is hij donderdag pas opgehaald. Chauffeur erg vriendelijk!
Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... もっと見る
Bestellen, laten plaatsen gaat goed, daar verdienen ze aan, maar ophalen dat doen ze wanneer het hun uitkomt. Op vrijdagmiddag gevraagd maandagochtend op te halen, maar dat deden ze niet, hun prio lig... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.
連絡先
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zoals altijd was alles weer keurig…
Levering conform afgesproken datum en…
Chauffeur erg vriendelijk!
Goede en snelle service
Erg snel geleverd. Zaterdag besteld, maandag voor de deur. Ik belde nog om 0900 hoe laat ze zouden komen, toen was hij al geplaatst. Zondag een week later online een ophaal verzoek ingediend. Maandag was deze al opgehaald toen we thuis kwamen van het werk Goede en snelle service.

Heel makkelijk te bestellen
Heel makkelijk te bestellen. Snel weer opgehaald en heel aardige chauffeur.
Perfecte service
Het is erg makkelijk om een container te huren, de prijzen zijn goed en de service is erg goed. Er wordt binnen korte tijd op email gereageerd.
Zeker een aanrader
Goede prijs, heldere communicatie
Snelle, effectieve en behulpzame communicatie. Goede prijs.
Wat je ziet, krijg je! Makkelijk en goed
Als bedrijf zijn ze erg flexibel en duidelijk wat er wel/ niet in de container mag.
Erg tevreden over de service, makkelijk digitaal te regelen.

Slechte service
De containers werden zodanig geplaatst dat de opening niet bereikbaar was en ook tegen het raam en voor een voordeur waardoor de woning niet meer bereikbaar was. Telefonisch werd beloofd het de volgende dag op te lossen, maar ook toen geen reactie. Nu 3 containers die we niet kunnen inrijden of bereiken en het bedrijf geeft niet thuis. Waardeloos.
Onvriendelijk personeel achter de…
Onvriendelijk personeel achter de telefoon die leugens vertellen. Wij betalen liever iets meer en wordt er per afgesproken tijdsperiode afgeleverd, dan ooit nog eens huren via Bouwbakkie.

Vriendelijke en snelle service
Vriendelijke en snelle service! Erg handig voor het afvoeren van bijv. een oude keuken. Alles gemakkelijk online te regelen.

Wat een prutsbedrijf
Ik heb een container besteld en duidelijk gevraagd of de chauffeur mij wil bellen met het plaatsen. Is niet gebeurd en heb zelf de container proberen te verplaatsen. Nadat ik ze een mail heb gestuurd zeiden ze dat ze de chauffeur terug zouden sturen. Ik had weer duidelijk gevraagd of mij weer kon bellen. Hij is geweest maar omdat het had verplaatst zou er een schot in de weg staan dus is hij aangereden. Uit de foto bleek dat hij nog niet eens uit de auto is gestapt. Maar daarna stuur ik ze een duidelijke foto dat hij bijna een meter heeft om het te verplaatsen maar dit keer krijg ik als smoes dat er een lantaarnpaal in de weg staat. Ik geef aan dat het bij de buren is. Alsnog zeggen ze dat ik het terug moet zetten waar hij stond. Dus nu moet ik het terug zetten richting de lantaarnpaal wat in de weg stond en dan komen ze het verplaatsen. Wat een rot service. En ik moet de helft van de voorrijkosten betalen. Gatverdamme!!
makkelijk te boeken
makkelijk te boeken, geplatst en gehaald precies vlgs afspraak

Bouwbakkie からの回答
Chauffeur rijd tegen een auto aan meld…
Chauffeur rijd tegen een auto aan meld dat ie het gaat melden 3 weken later nog steeds jiets geregeld geven niet thuis. Word nu aangifte gedaan

Bouwbakkie からの回答
Netjes op tijd geleverd en binnen de…
Netjes op tijd geleverd en binnen de gestelde tijd ná aangeven van ophalen werd hij opgehaald.
Bij een volgende soortgelijke klus ga ik zeker weer bij Bouwbakkie bestellen.

Bouwbakkie からの回答
De bestelling, levering, ophalen en betaling ging top!
De bestelling en levering ging top! De container werd daar neer gezet waar we hem wilden hebben in overleg met de chauffeur.
De bestelling, weer ophalen en de betaling waren erg
eenvoudig. Zeer gemakkelijke website.
Dit bedrijf is zeker een aanrader!!
Prima service!
Makkelijk besteld. Snel geleverd. Ook na aanmelding voor ophalen was de container erg snel weel opgehaald. Prima service, erg tevreden!

Bouwbakkie からの回答
Komen afspraak niet na voor leveren zaterdag
Afgelopen vrijdag gebeld met de vraag dat als ik vandaag(vrijdag) de container bestel of die zaterdag nog geleverd kon worden, het antwoord was ja, tijdens bestellen ook desbetreffende dag en tijdsvak(ochtend) kunnen selecteren, echter op de dag zelf geen container geleverd. Dus heb je met spoed een container nodig is dit bedrijf zeker geen aanrader

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。