BR レビュヌ 17,598

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering af bÞrnecyklen, og cyklen jeg havde kÞbt, levede helt op til forventningerne. MEN jeg manglede en manual til at samle cyklen. Den skulle jeg finde pÃ¥ nettet, og det fungerede ikke, da jeg ik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde set pÃ¥ et simpelt inde- og udespil pÃ¥ nettet. Var udsolgt flere steder, og et steds "click og hent" havde det alligevel ikke. Hos BR benyttede jeg ogsÃ¥ "click og hent", og der gik fÃ¥ minut... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen fejler ikke noget - MEN det gÞr jeres fragtmand. I stedet for at Ã¥bne havelÃ¥gen og bÊre pakken ind til dÞren, satte han den udenfor havelÃ¥gen lige ud til vejen. Det var en stor pakke (elektrisk... もっず芋る

Vi er nogenlunde tilfreds, men kassen var dog beskadiget, da vi modtog den. (hÞjst sandsynligt PostvÊsenet under transport). Har ikke hÞrt noget fra den, som modtog gaven. 🀔😁

䌁業情報

1. おもちゃ屋

BR に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetÞj til bÞrn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos bÞrnene, ligesom vi Þnsker at alle forÊldre skal vÊre trygge ved at lade deres bÞrn lege med vores legetÞj. Derfor strÊber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetÞj af hÞj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du kÞber legetÞj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, デンマヌク

(17,598)

過去12か月のレビュヌ数: 2,531ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig service

Lang leveringstid, ringede til kundeservice kom ikke igennem til medarbejder , tast nr hvis du vil ringes op , ingen ringede tilbage ...DÅRLIG STIL

KÊre Hanne

Jeg er virkelig ked af at lÊse om din oplevelse. Jeg forstår godt, at det er frustrerende både at opleve lang leveringstid og samtidig ikke kunne komme igennem til vores kundeservice eller blive ringet op som lovet.

Vi har ekstraordinÊrt travlt i Þjeblikket og modtager mange henvendelser og ordrer, men det Êndrer selvfÞlgelig ikke på, at du skal have en god oplevelse hos os. Det beklager jeg oprigtigt.

Vi gÞr alt, hvad vi kan for at få alle pakker hurtigt afsted, men der kan desvÊrre opstå lidt lÊngere leveringstid.

Vi håber samtidig, at der trods forsinkelsen var glÊde over de nye legesager, da de endelig kom frem.

Du Þnskes en god dag!

Jeg har kun modtaget 1 ud af 3 bestilte

Jeg har kun modtaget 1 ud af 3 bestilte og betalte varer.

Har skrevet til kundeservice men ikke hÞrt yderligere.

KÊre Ann

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi rigtig kede af at hÞre. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, man skal have, når man bestiller hos os.

Vi kan se, at der nu er fundet en lÞsning i samarbejde med kundeservice, og vi håber derfor, at alt er landet godt. Skulle der vÊre andet, er du altid meget velkommen til at rÊkke ud til kundeservice igen.

En god oplevelse

En god oplevelse

OhÞj anni

Tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og glÊde.

Hurtig og effektiv levering

OhÞj Anni

Tusind tak for din fine anmeldelse – Det er dejligt at lÊse, at leveringen var bÃ¥de hurtig og effektiv! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og glÊde.

Der er lang leveringstid........da

Der er lang leveringstid........da varen kom var den i stykker, håber der kommer svar på mail, inden kort tid, hvad de gÞr ved........

KÊre Anne-Marie

Tak for din anmeldelse

Øv, hvor er det Êrgerligt, at din pakke ikke er kommet frem som forventet.

Leveringstiden kan variere fra varer til varer, men vi forsÞger at sende varerne så hurtigt som muligt.

Vi kan se, at der i samarbejde med kundeservice nu er fundet en lÞsning, og vi håber derfor, at alt er, som det skal vÊre.
Du må endelig ikke tÞve med at rÊkke ud til kundeservice, hvis der skulle vÊre andet.

Virker som alle positive

Virker som alle positive tilbagemeldinger fÃ¥r et svar, men hvis det er negativt er I tavse🀔

KÊre Kim

Alle anmeldelser bliver besvaret kronologisk, uanset om de er positive eller negative. Der kan derfor godt vÊre lidt forskel på, hvornår man modtager svar.

Du Þnskes en god dag.

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition

OhÞj Peter

Tak for din anmeldelse – det er altid et hit at hÞre, nÃ¥r ekspeditionen bÃ¥de er hurtig og venlig! Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af sjov med dine nye legesager.

Karoline

Fejl i lagerstatus og ingen mulighed for at få fat i kundeservice

Jeg havde reserveret legetÞj til click-collect for over 700kr, hvormed det var uden gebyr. En af de varer, jeg havde bestilt, var desvÊrre ikke på lager alligevel. Da jeg skulle bruge det manglende legetÞj til en fÞdselsdagsgave, ville jeg bestille det til click-collect i en af jeres andre butikker, men denne gang skulle jeg betale gebyr. Derfor prÞvede jeg at ringe til jeres kundeservice, da jeg ikke synes, det var rimeligt med det ekstra gebyr, da 1) det var en fejl var jeres side (forkert lagerstatus), 2) jeg samlet set betalte over 700 kr, og 3) det var til vÊsentlig ulempe for mig at skulle i to butikker i stedet for en. Jeg fik aldrig fat i jeres kundeservice, da de aldrig ringede tilbage, selvom jeg havde bedt om det i telefonkÞen i forbindelse med to forskellige opkald, og jeg heller aldrig selv nåede igennem telefonkÞen, da jeg senere valgte at ringe tilbage en tredje gang og bare vente i kÞen.

KÊre Ann-Kirstine

Det lyder virkelig ikke til, at du har fået den service som du helt sikkert kan forvente af os.

Jeg har derfor tilladt mig at sende dig en mail, så vi sammen kan finde en god afslutning på forlÞbet.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig.

BR

De var super hurtige til at pakke mine

De var super hurtige til at pakke mine ting , så jeg kunne hente det

HallÞj Henrik

Det er da nÊsten som at trylle, når tingene bliver pakket lynhurtigt, så du kan hente dem med det samme! Vi håber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og gode stunder.

Nemt med click & collect

Nemt med click & collect - og en fin pris på den pågÊldende vare.

OhÞj Hannah

Tak for din fine anmeldelse – det er altid et hit, nÃ¥r click & collect er nemt, og prisen er i top! Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde ud af dit kÞb, og vi glÊder os til at se dig igen.

Karoline

Deres såkaldte kundeservice er den

Deres såkaldte kundeservice er den vÊrste scam. Man ringer om en reklamation på en trampolin der er bestilt gravemaskine og minilÊsser til og mens den samles er de skruer der er sendt med så elendig kvalitet at gevind går i stykker. Så nu står jeg med en trampolin der ikke kan samles fÊrdig og et LINK til en reklamations sag. Hvorfor ****** kan jeg ikke bare snakke med nogen

KÊre Louise

Vi vil rigtig gerne kigge nÊrmere på den her sag sammen med dig.

For at kunne gÞre det har vi brug for lidt flere informationer, og derfor har vi lige sendt dig en mail gennem Trustpilot.

Vi håber på at hÞre fra dig.

BR

Der er meget lang leveringstid tid og

Der er meget lang leveringstid tid og fysisk butik vendte ikke tilbage som loved da den vÊre jeg Þnskede igen var på lager

KÊre Gitte

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi Êrgerlige af, at dine varer ikke nåede frem så hurtigt, som du kunne have Þnsket dig.

Vi gÞr altid vores bedste for at få sendt ordrer afsted så hurtigt som muligt, og derfor oplyser vi også en forventet leveringsdato ved bestilling. Der kan desvÊrre i nogle tilfÊlde opstå forsinkelser.

Vi beklager også, at du ikke er blevet kontaktet som lovet af den fysiske butik. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi håber selvfÞlgelig, at du alligevel bliver glad for din vare.

BR

God information og det fungerede godt

God information og det fungerede godt, at hente i pakkeposten

OhÞj Anne

Sikke en fin melding – det er bare herligt at hÞre, at informationen sad lige i skabet, og at afhentningen i pakkeposten gik som smurt. Vi hÃ¥ber, dine nye legesager bringer masser af sjov og leg.

Nemt

Nemt, hurtigt og god personalet.

OhÞj yossef

Tusind tak for din fine anmeldelse – Det er dejligt at lÊse, at det hele gik nemt og hurtigt, og at personalet gjorde en god figur! Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af sjov med dine nye legesager, og vi glÊder os til at se dig igen.

Karoline

Jeg er stÊrk utilfreds med levering af

Jeg er stÊrk utilfreds med levering af mit legetÞj til mit barnebarn, da post nord har åbnet pakken og bare undskyldt. Der mangler også nogle ting til legetÞjet, det er ikke i orden

KÊre Marie

Vi vil rigtig gerne kigge nÊrmere på den her sag sammen med dig.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig.

BR

Har dags dato besÞgt butikken i Tilst

Har dags dato besÞgt butikken i Tilst.
Endte med at, stå i kÞ, i minst 10 minutter. Fordi medarbejderen ved kassen havde travlt med at, samle en gravemaskine, for en kunde, der havde fået den byttet til en ny.

Det er meget kritisabelt at, andre kunder skal vente på sådan noget, som personalet burde bede folk selv om at samle der hjemme.

KÊre Andersen

Det er vi kede af at hÞre. Vi forstår godt, at det har vÊret frustrerende at skulle vente så lÊnge ved kassen, mens en anden ekspedition trak ud. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi sÊtter pris på, at du gÞr os opmÊrksomme på det, og vi tager din feedback med videre til butikken, så de kan fÞlge op på situationen internt.

BR

Hurtig levering. Meget tilfreds modtager af gaven

HallÞj solveig

Sikke en dejlig melding – det lyder nÊsten som om, gaven nÃ¥ede frem hurtigere end man kan sige “pakkeleg”! Det er en fornÞjelse at lÊse, at modtageren blev sÃ¥ glad. Vi hÃ¥ber, der kommer masser af sjove stunder ud af gaven.

Ha’ en skÞn dag.

LegetÞjet havde fin kvalitet

LegetÞjet havde fin kvalitet. En kundeservice der reagere på en uoverensstemmelse, og lÞser det på bedste måde. Gir en tilfreds kunde, som fÞler sig tryg ved at handle ved fÊtter BR igen.

OhÞj lene

Splitte mine bramsejl – hvor er det skÞnt at hÞre, at bÃ¥de legetÞjet og hjÊlpen fra vores kundeservice har gjort dig tryg ved at handle hos os igen. Det betyder meget for hele besÊtningen!

Gaven kom for sent

Gaven kom for sent - den var over en uge om at nå frem trods hvad der var opgivet. En skuffet lille pige.

KÊre Jon

Det er så forståeligt, at du er Êrgerlig over, at din pakke ikke kom frem, som forventet. Vi er nemlig også rigtig Êrgerlige over det.

Vi vil altid gÞre alt, hvad vi kan for at få pakkerne ud, så de når frem på den forventede leveringsdato. Nogle gange oplever vi dog forsinkelser, som vi ikke har kunnet forudse - og det Êrgrer os, at det er gået ud over dig, som gÊst hos os.

Vi håber, at du bliver glad for din pakke på trods af forsinkelsen.

Altid tilfreds med BR

2026幎6月7日

OhÞj Ghita

Det er dejligt at lÊse, at du altid er tilfreds med BR! Det betyder virkelig meget for os, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang, du har lyst til at kigge forbi.

Ha' en dejlig dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。