BR レビュヌ 17,598

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering af bÞrnecyklen, og cyklen jeg havde kÞbt, levede helt op til forventningerne. MEN jeg manglede en manual til at samle cyklen. Den skulle jeg finde pÃ¥ nettet, og det fungerede ikke, da jeg ik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde set pÃ¥ et simpelt inde- og udespil pÃ¥ nettet. Var udsolgt flere steder, og et steds "click og hent" havde det alligevel ikke. Hos BR benyttede jeg ogsÃ¥ "click og hent", og der gik fÃ¥ minut... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen fejler ikke noget - MEN det gÞr jeres fragtmand. I stedet for at Ã¥bne havelÃ¥gen og bÊre pakken ind til dÞren, satte han den udenfor havelÃ¥gen lige ud til vejen. Det var en stor pakke (elektrisk... もっず芋る

Vi er nogenlunde tilfreds, men kassen var dog beskadiget, da vi modtog den. (hÞjst sandsynligt PostvÊsenet under transport). Har ikke hÞrt noget fra den, som modtog gaven. 🀔😁

䌁業情報

1. おもちゃ屋

BR に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetÞj til bÞrn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos bÞrnene, ligesom vi Þnsker at alle forÊldre skal vÊre trygge ved at lade deres bÞrn lege med vores legetÞj. Derfor strÊber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetÞj af hÞj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du kÞber legetÞj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, デンマヌク

すべおのレビュヌ

(17,598)

過去12か月のレビュヌ数: 2,536ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering, på den lovede dato😊.

2026幎6月2日

HallÞj Flemming

Sikke en herlig anmeldelse – tusind tak for de glade ord! Det er bare fedt at hÞre, at din pakke kom frem lige til tiden, sÃ¥ legen kunne gÃ¥ i gang uden ventetid. Vi hÃ¥ber, de nye legesager bringer masser af sjov og smil hjemme hos jer.

Karoline

I bund og grund en udmÊrket oplevelse

I bund og grund en udmÊrket oplevelse at handle i BR, dog mÃ¥ siges at der pÃ¥ pakkens rejse til destinationen ikke var nogle opdateringer om hvor pakken befandt sig henne🀔

2026幎5月29日

OhÞj Stefan

Tak for din anmeldelse – vi har haft din oplevelse i kikkerten! Det er dejligt at hÞre, at du overordnet set har haft en god handel hos BR. Vi tager din feedback om manglende opdateringer pÃ¥ pakkens rejse til os, og hÃ¥ber, at nÊste gang bliver endnu bedre.

OhÞj Jimmy

Sikke en skattejagt, der endte med fuldt hus pÃ¥ bÃ¥de service og lynhurtig levering – tusind tak for de flotte ord! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og glÊde.

Ha’ en fantastisk dag.

FÞdselsgaver

Kassen var fuldstÊndig Þdelagt, sÃ¥ nu hÃ¥ber jeg at gaverne er ok

KÊre Jannie

Vi er kede af at hÞre, at kassen er kommet frem i sÃ¥ dÃ¥rlig stand – det er naturligvis ikke sÃ¥dan, det skal vÊre.

Hvis nogle af varerne har taget skade må du hjertens gerne rÊkke ud til vores legekammerater i kundeservice, som altid står klar til at finde en rigtig god lÞsning.

Du kan fange dem gennem vores hjemmeside her: https://kundeservice.br.dk/hc/da eller på tlf. 89303400. Vi fÞlger naturligvis også op internt med vores chauffÞr og samarbejdspartner for at undgå lignende situationer i fremtiden.

BR

Alt for lang ventetid på hjÊlp

Jeg skulle ha hjÊlp til at frembringe min tabte kvittering for et kÞb.
Chatten kÞrte mig rundt i ring. Da den blev ved med at spÞrge efter ordrenummeret, som jeg af gode grunde ikke havde. Så sendte den mig til en servicemedarbejder. Her måtte jeg vente i 46 minutter inden kontakt. Det er godt nok dårlig service. AnsÊt flere mennesker eller gÞr chatten bedre. !!!

KÊre Gitte

Jeg er ked af at hÞre, at du har oplevet både problemer med chatten og en lang ventetid for at komme i kontakt med en medarbejder. Det er ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi har ekstraordinÊrt travlt i Þjeblikket, og vores kollegaer i kundeservice gÞr deres bedste for at hjÊlpe alle så hurtigt som muligt. Din feedback om både ventetiden og chatfunktionen tager vi med videre, så vi kan blive bedre til at hjÊlpe i lignende situationer.

Du Þnskes en rigtig dejlig dag.

BR

Fast delivery, high quality toys

Fast delivery! High quality toys! HAppy kids!

OhÞj Alina

Sikke en skattejagt med hurtig levering og glade bÞrn – det er lige sÃ¥dan, vi hÃ¥ber, det skal vÊre! Tusind tak for de flotte ord. Vi hÃ¥ber, de nye legesager bringer masser af sjov og smil hjemme hos jer.

DÃ¥rlig trampolin

Dårlig manual på trampolin. Dårlig kvalitet.

KÊre Benjamin

Det er selvfÞlgelig ikke meningen, at man skal opleve problemer med sin trampolin, når man bestiller hos os.

Du kan kontakte vores kundeservice igennem vores hjemmeside her: https://kundeservice.br.dk/hc/da/requests/new eller på tlf. nr. 89 30 34 00

Du Þnskes en rigtig god dag.

Øv for lageroptÊlling

Jeg havde bestilt en varer (kun en pr. Kunde) i click and collect, nÊste dag var varen alligevel ikke pÃ¥ lager. Nu var den “selfÞlgelig” udsolgt i alle andre butikker.
FuldstÊndigt umuligt at komme gennem til kundeservice (beskeder: vi holder mÞde, problemer med edb, vi har travlt)

2026幎5月25日

KÊre kunde

Vi er Êrgerlige over, at de legesager, du manglede, endte med at vÊre udsolgt.

Det er sådan, at de varer, som man bestiller gennem vores Click & Collect bliver hentet ned fra de samme hylder i vores butikker, hvor både du og vores andre gÊster også selv kan finde dem.

Derfor kan det desvÊrre ske, at vores kammerat ikke kunne nå at få fingrene i den og pakke den til dig.

Dette er selvfÞlgelig også grunden til, at vi sender en mail afsted, når sagerne er pakket og klar til afhentning - på den måde undgår man nemlig at kÞre forgÊves.

Hav en god dag.

Hurtigt og nemt

HallÞj Lola

Det lyder som om, det hele bare gik som en leg – hurtigt og nemt, lige som vi hÃ¥ber! Tusind tak for de flotte stjerner. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen til endnu mere sjov og ballade.

Hurtig click og collect

Hurtig click og collect. Afhentning i Roskilde med sÞd og hjÊlpsom imÞdekommen betjening med orientering om bytteret i butikken.

OhÞj Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer at hÞre, at du fik hurtig click & collect og blev mÞdt af sÞd og hjÊlpsom betjening i Roskilde. Vi hÃ¥ber, at dine nye sager bringer masser af glÊde.

Ha’ en skÞn dag.
Karoline

Gaver alligevel fremme til tiden!

Efter serviceinfo. om forsinkelse pÃ¥ en vare. sendes mine varer alligevel til tiden for at nÃ¥ at komme fÞr nevÞ’s fÞdselsdag.
Tak for god kundeservice :-)
Dog et lille minus på webchatten, hvor standardiserede beskeder sendes ud uden forstående for enkelte kundes behov! Derfor ikke 5 stjerner!

2026幎5月26日

OhÞj Ghazala

Sikke en skattejagt – hvor er det herligt at hÞre, at dine gaver alligevel nÃ¥ede frem til tiden, sÃ¥ nevÞen kunne fÃ¥ en festlig fÞdselsdag! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din ros til kundeservice, og tak for din feedback om webchatten – det tager vi med videre, sÃ¥ vi kan blive endnu bedre.

Karoline

Forudbestilt en bÞrne cykel annulleres på leveringsdagen

Jeg havde forudbestilt en bÞrne cykel, som de havde kÞrt tilbud på. Jeg modtager på mail det de selv kalder en ordrebekrÊftelse, hvor de selv angiver forventet leveringsdato. Det er den 26/5, jeg ved at sådan noget kan gå lidt skÊvt, så jeg satte ikke mine forventninger op efter levering prÊcis den dato. Jeg modtager så en mail fra BR den 26/5 klokken 14:11, i emnefeltet står der: Din ordre er annulleret, altså den dag de i deres ordrebekrÊftelses mail selv havde angivet som forventet leveringsdato. Jeg syntes det er under alt kritik at ordren annulleres og at man blot sender en standard mail rundt helt uden dialog. Det kan umuligt vÊre kommet som en overraskelse at disse cykler ikke kunne leveres og det vil vÊre noget man vidste lang tid inden. Jeg antager ikke at de kan få cykler leveret fra dag til dag og at disse skulle have vÊret undervejs i lang tid. Men alligevel trÊkker man annuleringen så langt ud.

2026幎5月26日

Hej Jonas

Det er selvfÞlgelig slet ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have, og jeg er oprigtigt ked af at hÞre, at du ikke modtog cyklen som forventet og at vi i stedet var nÞdt til at annullere din ordre. Det beklager vi meget.

Den slags skal helst ikke ske, og vi tager det meget alvorligt, når noget går galt i leveringen. Derfor fÞlger vi naturligvis også op internt for at minimere lignende situationer fremover.

Vi vil meget gerne finde en god afslutning på din oplevelse, og derfor har vi tilladt os at sende dig en mail.

BR

Er godt tilfreds med varerne

2026幎5月29日

KÊre Lene

Wauw, hvor er vi glade for de funklende stjerner!

Vi er simpelthen så glade for at hÞre, at du har haft sådan en god oplevelse hos os, og så håber vi, at de nye legesager skaber masser af glÊde.š

Vi glÊder os sådan til I kommer på besÞg igen.

Ha’ en skÞn dag!

Under nets sammenbrud

Under nets sammenbrud, er jeg i BR NykÞbing Falster og returnere en vinduesvasker og en lego minecraft pakke til ialt 204 kr, men dagen efter kan jeg se på min bank, at pengene er ikke kommet retur, men trukket en gang til, + 10 kr ekstra, altså 214 kr, så vi kÞre derud 3 gang, og de kunne godt se fejlen, men jeg måtte vente til om tirsdagen, så ville chefen kontakte mig, som hun også gÞr, og hvis pengene ikke var gået ind til om fredagen, skulle jeg kontakte hende, så det gÞr jeg på den dag hun sagde, da jeg stadig ikke har modtaget mine 418 kr, men chefen holder fri, så nu må jeg vente til om mandagen. (Opdatering) d.3 juni modtager jeg en email fra BR kundeservice, som har talt med Chef/souschef NykÞbing Falster, og jeg kunne kÞre ud i varehuset og få mine penge tilbage, så det gÞr jeg d.4 juni, her er det 4 tur til butikken for at få mine penge tilbage, vi har 1 times kÞrsel hver vej, bliver mÞdt af medarbejderen, som siger hun ikke kan give mig mine penge tilbage, da hun skal bruge godkendelse af souschef, her er min tålmodighed opbrugt, viser hende emailen fra kundeservice, og forklare at jeg kan jo ikke vide hvornår der er en souschef på arbejde, og jeg nÊgter at kÞre 5 gang for at få mine penge tilbage, medarbejderen ringer til souschefen, og tilsidst får jeg mine penge tilbage. Vi har brugt flere penge på kÞrsel, for at få pengene tilbage, og vi fik ikke engang en undskyldning for al den ulejlighed, under alt kritik.

2026幎5月21日

KÊre Maria

Det lyder virkelig ikke til, at du har fået den service som du helt sikkert kan forvente af os.

Vi vil rigtig gerne kigge nÊrmere på den her sag sammen med dig.

For at kunne gÞre det har vi brug for lidt flere informationer, og derfor har vi lige sendt dig en mail gennem Trustpilot.

Vi håber på at hÞre fra dig.

Fuldt tilfreds

Fuldt tilfreds. Jeg lavede en click &collect. Det gik nemt og hurtigt

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse – det lyder nÊsten som en gavejagt, hvor alt bare gik lige efter planen! Vi er super glade for at hÞre, at din Click & Collect-oplevelse var bÃ¥de nem og hurtig. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dine nye legesager.

Karoline

hurtigt og nemt lige til dÞren

OhÞj LARSEN

Tusind tak for din fine anmeldelse – Det er dejligt at lÊse, at det hele gik hurtigt og nemt lige til dÞren! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og glÊde.

FÊtter BR er der man handler 👍

BR er bare det bedste sted for bÞrn og - i mit tilfÊlde- bÞrnebÞrn. Udvalget er kÊmpestort og servicen i top. Meget hurtig levering. Alt er godt og vi er klar til fÞdselsdag 😀

HallÞj Helle

Sikke en festlig anmeldelse fra BR’s legeunivers – tusind tak for de flotte ord! Det er bare skÞnt at hÞre, at bÃ¥de udvalget, servicen og den hurtige levering har gjort jer klar til fÞdselsdag og masser af leg med bÞrnebÞrnene.

Karoline

Jeg har ingen pakker modtaget...så jeg

Jeg har ingen pakker modtaget...så jeg kan ikke give nogen stjerner...

KÊre Else

Jeg har taget et kig på din sag, og kan se at din pakke nu gerne skulle vÊre blevet leveret. Jeg håber derfor alt er som det skal vÊre.

Hvis dette ikke er tilfÊldet, eller du har yderligere kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på https://kundeservice.br.dk/hc/da/requests/new eller tlf. nr. 89 30 34 00.

Ha' en rigtig god dag

BR

Hurtig levering, alt var som det skulle.

OhÞj Anja

Sikke en lynhurtig levering – det er lige sådan, vi kan li’ det! Tak for de flotte ord, og vi håber, at dine nye legesager bringer masser af sjov.

Ha’ en skÞn dag.

Skod vare

Jeg bestilte 5 vand p.i.stoler. 2 af dem virkede. Den ene var samlet forkert. Den anden mangler der en del til. Og den 3 kan ikke tage vand ind. LÊnge leve dyre danske priser. Når de selv bestiller deres vare fra Kina.

2026幎5月27日

KÊre Allan

Det er selvfÞlgelig ikke meningen, at man skal opleve problemer med sin vare. Hvis varen er under 2 år gammel, gÊlder reklamationsretten stadig, og så skal vi selvfÞlgelig lige have taget et kig på din sag.

Hvis der er noget galt med varen, sidder vores kundeserviceteam klar til at hjÊlpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice igennem vores hjemmeside her:  https://kundeservice.br.dk/hc/da/requests/new eller på 89 30 34 00

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。