Hej Thomas
Sikke en anmeldelse du er kommet med. Du glemmer lige at skrive, at mureren, som var din hoved entreprenÞr, fÞrst afleverede lejligheden til os i uge 1 og projektet skulle vÊre fÊrdigt i uge 2. Din hovedentreprenÞr vidste godt, at vi skulle bruge 6 uger på at male lejligheden. Oveni den forsinkelse skulle I så lige pludselig have malet med farve på samtlige vÊgge i hele lejligheden, hvilket jo yderligere forsinkede projektet en uge.
Derudover skulle radiatorer monteres et andet sted end det oprindeligt aftalte, hvilket ogsÃ¥ tog lÊngere tid og kostede mere. Regningen for den radiator du fik ordnet af en anden vvsâer, mens vi var pÃ¥ planlagt ferie, er du blevet krediteret for!
Og vi kan blive ved â sÃ¥ skulle du have malet et skab indeni, som du ogsÃ¥ skriver, og dette var heller ikke med i den oprindelige plan. Hvis du syntes, at prisen for dette stykke arbejde var for dyr, sÃ¥ kunne du jo have sagt nej tak. Du havde fÃ¥et en overslagspris pÃ¥ dette inden samt en overslagspris pÃ¥ at male med farve i hele lejligheden, som du accepterede. At man sÃ¥ ikke vil betale for arbejdet bagefter er simpelthen noget svineri, for overslagsprisen holdte.
At vaskemaskine og tÞrretumbler ikke kunne vÊre der står jo for din egen regning eftersom du selv har målt op til vaskeskab osv. på dit badevÊrelse. Vores opgave var montering.
Vi endte med, at du fik et afslag i prisen pÃ¥ 20.000 kr. + 4500 kr. for Airbnb, fordi du mente du skulle have afslag pÃ¥ mindst 20.000 kr. fordi du ikke skulle have malet dit kÞkken â og det pÃ¥ trods af, at du i en mail inden tilbuddet havde skrevet, at kÞkkenet skulle ordnes for sig selv. At vi sÃ¥ kommer til at skrive maling af hele lejligheden â ja den skrivefejl udnytter du til at fÃ¥ et kÊmpe afslag i prisen. Og du kom fÞrst med dette krav efter du havde bestilt en masse ekstraarbejde, som du sÃ¥ heller ikke ville betale for. Der er lavet ekstraarbejde for ca. 10-15.000 kr. Vi kan nÊvne montering af vaskemaskine og tÞrretumbler, flytning af radiatorer til andet sted, slibning og maling af radiatorrÞr samt ekstra betaling for unidrain highline i stedet for et standard unidrain â intet af dette har du betalt for.
Herudover var vores tÞmrer så flink at tilskÊre nogen skuffeindsatser for dig i jeres kÞkken, som du havde kÞbt for store, hvilket vi ikke har taget betaling for. Desuden skar han også af dÞren til badevÊrelset, da gulvhÞjden også blev for hÞj. Dette har vi heller ikke taget penge for.
Det eneste tidspunkt du ikke har kunne få fat på os, var da vi var på ferie i en uge. Vi synes det er som om, at vi skal tage hele skraldet for en forsinkelse, som dels jeres hovedentreprenÞr dels I selv er skyld i? Det er jo helt urimeligt. Og med den pose penge du er gået fra denne aftale med, så virker det godt nok meget tarveligt.
Sidst med ikke mindst kommer der et krav om, at vi skal betale halvdelen af din Airbnb regning pga. forsinkelsen, hvilket vi i fÞrste omgang ikke vil. For det fÞrste fordi det ikke var vores skyld, at projektet var så forsinket, og for det andet fordi det ikke er noget man har ret til ifÞlge dansk lov medmindre det er aftalt i en kontrakt. Men også på dette punkt gav vi os.
SÃ¥ i alt har du âfÃ¥etâ et afslag i prisen pÃ¥ ca. 35-40.000 kr. Og alligevel fÞler du trang til at kvittere med sÃ¥ grim en anmeldelse. Vi er Êrlig talt lidt chokerede.