Jeg har kÞbt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernÊrede plejekatte og ogsÃ¥ til mine egne bla en 20 Ã¥rig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kÊ... ãã£ãšèŠã
Vanvittig hurtig levering, hvilket hjÊlper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at vÊre tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.
Bestilte i gÃ¥r eftermiddags. Hunden gÞede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfÞlgende ud i skuret, hvor pakken lÃ¥ tÞrt og godt - og dét havde jeg selv foreslÃ¥et som muli... ãã£ãšèŠã
Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sÃ¥dan betjening skal man lede lÊnge efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder et stort udvalg i PLATINUM foder, snack og godbidder og gÞr vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.
Rolighedsvej 8, 6600, Vejen, ãã³ããŒã¯
- mail@butiklunden.dk
- www.butiklunden.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering :-)
Vil gerne anbefale at handle i butikken. Super service og hurtig levering.
Hurtig levering :-)
Det var rigtig hurtig levering. Bestilte inden kl 12 og nÊste dag var det der. Super flot.
Super service
Der var en udsolgt vare, men blev kontaktet og tilbudt alternativ billigere vare. Super service.
Helt ukompliceret og hurtig levering
God behandling og man kunne bestille specielle mål på en vare.
God service og hurtig levering af varer. Altid hÞflig betjening :)
Jeg kan kun anbefale Butik Lunden til andre jeg kender der også har hund :)
Helt vild hurtig levering
Super udvalg, hurtigt levering 1-2 dage....
super og hurtig levering !!!!
kan varmt anbefales. Super gode produkter og super god service.!!!
fair handej god service god dialog
kunne ikke vÊre bedre var lovet det en til to dage efter bestilling,men det stod foran min dÞr sidst på eftermiddagen tusind tak.
"Gave" til hunden
Meget hurtig og fin betjening. Fint og solidt pakket ind
Hurtig og perfekt levering
Vil gerne kÞbe hos Butik Lunden igen.
Hurtigt og gode priser
Vinterudsalg med gode priser. Hurtig afsending og alt virkede udmÊrket. Plus for godt samarbejde med PostDK med track&trace pr. SMS.
Super hurtig levering
Hurtig levering alt perfekt og levede op til forventningerne.
Virkelig god service og meget hurtig levering
Stort udvalg af varer af rigtig god kvalitet. Jeg kÞbte en trimmegalge og er rigtig glad for den. Godt kÞb hos Butik Lunden
Hurtig ekspedition, meeen....
Hej.
Det var super dejligt, at varerne blev leveret så hurtigt, den service er vi ikke vant til andre steder fra, men jeg er irreteret over, at fordi jeg ikke opdagede, at man selv skulle klikke på 2 sÊkke foder for at opnå de 10 % rabat - så kunne i lige have ringet og spurgt om det ikke var meningen, at jeg ville have de 10 % rabat med! Eller have noteret på fakturaen, at rabatten blev fratrukket ved nÊste levering. Ikke den måde man får en fast kunde på!

Butik Lunden ããã®åç
Lyn hurtigt og god betjening samt klar forståelse af hva man sÞger.
God betjening, hurtig levering af ens varer. SÃ¥ helt klart en god behandling...
Perfekt handel
Dejligt når en handel bare spiller!
Kan kun anbefale at handle her.
Vi har ikke handlet her for sidste gang.