Bygholm Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er i shock og sorg. Fik min kat undersÞgt da han var begyndt at slingre, de ringede og sagde at han var i livsfare pga blodmangel og at de enten kunne aflive eller gÃ¥ ALL INN pÃ¥ vÊske og medicinbehand... もっず芋る

Et sted hvor dyrene er i hÞjsÊde. Mine 3 hunde gennem tiden er alle enten blevet eller bliver behandlet med respekt og stÞrste x'pertice...❀ Hvad enten det har vÊret normalt dyrlÊge tjek, noget... もっず芋る

Jeg er altid tryg ved at komme hos Bygholm dyrehospital. De tager sig tiden til at lytte, og mest vigtigt, de tager sig tiden til at min hund, Smilla, er faldet til ro inden en undersÞgelse startes. D... もっず芋る

Min cavalier King Charles spaniel har lige fÃ¥et fjernet livmoderen p.g.a. betÊndelse,Vi kom med hende en formiddag hvor vi ikke vidste hvad hun fejlede.Jeg er en meget pylret hundeejer sÃ¥ jeg var mege... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物病院

圓該䌁業による蚘述

Hos Bygholm Dyrehospital hjÊlper vi dit kÊledyr. Vi har fokus på nÊrvÊr og tryghed. Med indlevelse og faglig ekspertise mÞder vi dig og dit kÊledyr med et smil.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Mangel på efterbehandling.

Hos Bygholmdyrehospital: Min hund fik akut, en stor tarm operation en fredag eftermiddag. Vi bliver ringet op lige efter operationen og fÃ¥r at vide at vi skal hente ham i lÞbet af 1/2 time fordi de lukker og gÃ¥r pÃ¥ weekend kl 16. Vi fik ham hjem pÃ¥ smertestillende piller og til en kontrol lÞrdag. Han fik store smerter i lÞbet af lÞrdag aften, vi talte med anden dyrlÊge som forklarede at han skulle have vÊret pÃ¥ smertedÊkke og tarmstimulation i drop over weekenden. Som de sagde: det svarer jo til at du selv fÃ¥r fjernet et stykke tarm og bliver sendt direkte hjem pÃ¥ Panodil. Bygholm dyrehospital siger de har gjort det de skulle, men det stemmer ikke overens med hvad anden dyrlÊge forklarer. SÃ¥ til advarsel for andre.. det virker som at de gerne vil tjene pengene pÃ¥ operationen, men er ligeglad med at dyret efterflg fÃ¥r korrekt og ordentlig behandling
 vi skulle have haft at vide, inden de startede operationen, at de holdt lukket i weekenden og derfor ikke kunne varetage hans behandling efter operationen. Vi kunne sÃ¥ have valgt, at kÞre ham til Viby hvor de har bemanding over weekenden.

2024幎10月18日

Bygholm Dyrehospital からの回答

Hej Rina. Vi er utrolig kede af at I har haft en dårlig oplevelse efter jeres hund operation hos os. Har I brug for at tale forlÞbet igennem med os så kontakt os endelig på telefon 75611444.

Fik min hund undersÞgt pga smerter

Fik min hund undersÞgt pga smerter. Han laser beh og smertestillende da dyrlÊgen mente der var noget i bagpartiet som skulle have laser behandling og derefter ville kureres. Efter flere behandlinger må de opgive og henvise til anicura. Der blev han scannet. Han havde diskus i nakken og slid gigt i forpartiet. Så de laser han fik i bagpartiet var slet ikke nÞdvendige. Men ansvar tager de ikke for fejlen. Samt alle laser behandlingerne ville de gerne have betaling for, selvom det ikke var korrekt behandling. En anden gang kÞre jeg direkte til anicura når min egen dyrlÊge har ferie, og jeg af nÞd måtte bruge bygholm.

2023幎10月31日

Bygholm Dyrehospital からの回答

Hej Pia. Vi er kede af din oplevelse hos os, og at de forandringer i bagbenene vi så på rÞntgen, ikke var din hunds primÊre årsag til de akutte smerter dengang.
Selvom det er et år siden du var hos os, så vil vi gerne tale forlÞbet igennem med dig, hvis du har brug for det. Du kan kontakte Helle eller Heidi S på telefon 75611444.
HÃ¥ber din hund har det godt i dag.

DÃ¥rlig oplevelse!

Min hund kom til dyrlÊge pga halthed pÃ¥ det ene ben. DyrlÊgen konstaterede, at det skyldtes en lille smule gigt, hvilket skulle lÞses ved ro, undgÃ¥ overbelastning og give smertestillende dagligt. PÃ¥ trods heraf, har tiltagende ikke haft nogen yderligere effekt. Jeg tager derfor til en dyrlÊge i Århus for at fÃ¥ en second opinion. DyrlÊgen oplyser, at det ikke er gigt, som Bygholm ellers har konstateret, men derimod to Þdelagte korsbÃ¥nd, hvorfor det smertestillende medicin ej heller har haft nogen effekt. DyrlÊgen oplyser, at korsbÃ¥ndene krÊver operationen her og nu, og at anbefalingen er at tage det ene ben fÞrst, og kort efter det andet ben. Dette er en operationen der koster minimum 50.000kr, og desuden krÊver et lÊngere genoptrÊningsforlÞb.
DyrlÊgens anbefaling er pga. skadens omfang, og at det er umuligt at holde min hund i ro i lÊngere tid, at min hund i stedet bÞr aflives. Jeg er dybt chokeret over, at Bygholm ikke har opdaget to sÃ¥ massive skader. Jeg har efterfÞlgende hÞrt mange skrÊkkelige historier om Bygholm, hvor de flere gange ikke har opdaget det rette problem, og blot behandlet for andre ting. Det skal desuden lige siges, at Bygholm ogsÃ¥ ved tjek af halthed tjekkede min hunds tÊnder, og han skulle pga. forkert tandstilling have fjernet to tÊnder. Dette blev gjort inden tjekket ved dyrlÊgen i Århus, hvorfor min hund gennemgik to operationer, som kunne have vÊret undgÃ¥et, hvis Bygholm havde udfÞrt deres job ordenligt. De burde virkelig kompensere Þkonomisk for det forlÞb der har vÊret forinden, da der er betalt mere end 15.000kr, som kunne have vÊret undgÃ¥et!!!

Jeg vil aldrig anbefale Bygholm dyrehospital til nogen!

2024幎6月27日

Hej Mia
Vi er utrolig kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi vil gerne i dialog med dig omkring dette, så hvis du vil tage kontakt til os i nÊste uge på telefon. Mvh Bygholm Dyrehospital