レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har bestilt bÃ¥de en far og mor t-shirt. Outlinebillederne i "MOR" og "FAR" er sÃ¥ fine! Jeg bruge stÞrreslesvejledningen og de t-shirts vi har fÃ¥et hjem passer perfekt! God tyk kvalitet. DesvÊr... もっず芋る

Virkelig god oplevelse ved kÞb hos ByKarthi! Jeg var usikker pÃ¥ om mit design kunne lade sig gÞre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... もっず芋る

KÞb af farsdags gave med brodering. TrÞjen er mere bred end lang, ligner noget der er kÞbt pÃ¥ Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke pÃ¥ henvendelser. Troede jeg havde kÞbt en uni... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sikke en service. Gav min far en julegave, desvÊrre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dÃ¥rligt billede). Da jeg skrev til dem om at fÃ¥ lov at se outline pÃ¥ den nÊste, ville Mikke... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 裁瞫店
  3. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drÞm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et Þjeblik med en du holde af.

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Kanon god kundeservice

Jeg bestilte to sweatshirts til mig og min kÊreste. Da jeg modtager dem er der desvÊrre en lille plet en en fejl syning på den ene, hvilket var super trÊls. Jeg skriver en besked til supporten og vedhÊfter et billede, hvor jeg får et svar tilbage allerede en time efter, hvor de beklager meget, og får lavet en ny og sender den afsted hurtigst muligt, uden tÞven. Dermed er problemet lÞst og modtog trÞjen allerede få dage efter. Kan kun anbefale ByKarthi. God kvalitet til fine penge, og ekstraordinÊr kundeservice. Stor ros til Mikkel i kundeservicen.

2024幎12月17日
自発的なレビュヌ

Jeg kan virkelig kun anbefale BYKARTHI.

Jeg kan virkelig kun anbefale BYKARTHI, da jeg sidder tilbage med en god oplevelse og nogle virkelig gode produkter i hÞj kvalitet.
Jeg havde en god dialog med dem, og de sendte de udkast de havde. Flere gange var jeg bÞvlet, men de var meget forstående og lavede straks de Êndringer jeg bad om. Jeg modtog min bestilling lynhurtigt efterfÞlgende. Verdensklasse betjening!

2024幎11月30日

Imponerende streg

Imponerende streg - jeg har i dag modtaget min plakat og jeg er meget imponeret over hvor godt det er lykkedes at indfange personerne der er afbilledet. Derudover er jeg rigtig glad for, at selvom der manglede det yderste af et par tÊer på fotoet jeg sendte, er de alligevel blevet tegnet med. Det beviser at der ikke bare er tale om en hurtig maskintegning, der er kvalitet i det de laver. Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale

2024幎11月14日
自発的なレビュヌ

Unik gave og kundeservice i top

Jeg bestilte et outline billede printet pÃ¥ en t-shirt til min kÊreste. Den blev sÃ¥ flot og han blev rigtig glad for den🎁
Kundeservicen var fantastisk, fordi de var sÞde, hjÊlpsomme og svarede tilbage på kort tid❀
Hurtig levering👍🏌
Jeg vender helt sikkert tilbage🥰

2024幎10月9日

Rigtig god service hos ByKarthi

Jeg kontaktede ByKarthi angående en specialbestilling til min kÊreste 30-års fÞdselsdag, og jeg kom hurtigt i snak med en fyr ved navn Mikkel. Han var rigtig venlig, og skrev tilbage rigtig hurtigt, også da jeg Êndrede mening nogen gange, så blev det lavet om i en fart uden jeg skulle hÞre for det!

5 stjerner herfra.

2024幎8月14日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse med hele teamet bag BYKARTHI

I samarbejde med et meget behageligt team bag BYKARTHI har Vilslevgruppen, en patientforening for unge med alvorligt organsvigt, fået skabt de flotteste totebags med Vilslevgruppens logo og motto. Et personligt og betydningsfuldt symbol i et flot og gennemarbejdet broderi.

Med virkelig god kommunikation samt et hÞjt serviceniveau blev vores henvendelse imÞdekommet med stor professionalisme.

2024幎6月9日
自発的なレビュヌ

Kvaliteten pÃ¥ selve tÞjet er virkelig

Kvaliteten på selve tÞjet er virkelig ikke noget, at råbe hjem om. Jeg bestilte en sweatshirt og kvaliteten på selve trÞjen er så dårlig.. Selve broderiet er okay, der er da det på jeg har bestilt, men fÞler også dette kunne vÊre bedre kvalitet. Så alt i alt ville jeg IKKE kÞbe derfra igen, da jeg har kÞbt en sweatshirt som bare ligger i skabet..

2023幎10月4日

Hej ML

Vi beklager din oplevelse med vores produkt.
Vi gÞr vores bedste for, at levere et produkt som vi står 100% inden for.

Vi bliver derfor kede af at hÞre, at du ikke har fundet kvaliteten på hverken sweatshirt eller outline billedet tilfredsstillende.

Vi hÃ¥ber du vil kontakte vores kundeservice pÃ¥ mail support@bykarthi.dk sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig og finde den bedste lÞsning 😊

Øv en dyr T-shirt

Øv en dyr T-shirt! Outline designet var sÃ¥dan set fint, men det er den mest firkantet stive T-shirt jeg lÊnge har set. Min kÊreste bruger normalt str. xl, men denne er for kort efter vask og sidder dÃ¥rligt. Det lignede ellers pÃ¥ modelfotos at de sad ganske fint. Øv

2024幎6月10日

Hej Helene

Vi beklager din oplevelse med vores produkt.
Vi gÞr vores bedste for, at levere et godt produkt så vi er kede af at hÞre at t-shirten ikke sidder som Þnsket efter vask.

Du mÃ¥ meget gerne kontakte vores kundeservice pÃ¥ mail support@bykarthi.dk hvor vi kan give dig den bedste hjÊlp og finde den bedste lÞsning ☺

Kundeservice i verdensklasse

Bykarthi har kundeservice i verdensklasse.
Bestilte for fÞrste gang en bestilling som denne, hvor der laves broderi på en trÞje, så havde ingen ide/kendskab til, hvordan farverne ville harmonere sammen.
Bestilte en lysegrå sweatshirt, hvor billede og skrift skulle broderes med hvid farve. Men da jeg modtog trÞjen kunne jeg nÊsten ikke se billedet, da den hvide farve gik meget i ét med den lysegrå. Dette var jeg ret ked af og skrev til Bykarthi at jeg havde Þnsket lidt vejledning/Obs mht. farvevalgene.
Bykarthi gjorde det godt igen ved at tilbyde mig en ny trÞje med nyt farvevalg.

Udover dette har svartid og hjÊlp til rettelse af billede vÊret super hurtigt, samt hurtig leveringstid af trÞjen. - Da jeg havde bestilt trÞjen blev jeg dagen efter gjort opmÊrksom på en rabatkode, som Bykarthi uden problemer fik refunderet til mig.
Igen, helt igennem fantastisk service.
Og smukt arbejde på trÞjen, trods Êrgrelsens over farvevalg.
Nu venter jeg spÊndt på den nye trÞje.

2024幎5月3日

I can highly recommend Bykarthi

I can highly recommend Bykarthi. Super nice products! I really want to highlight the service too. Bykarthi went beyond what can be expected in order for me to have my products in time, they came up with valid advice in the design of the product and listened to my wishes!

2024幎4月26日

Forkert leverings sted

Sindsygt flot hoodie og lige hvad jeg havde regnet med men jeg betalte ekstra for at få leveret den hjem og da jeg så fik en besked fra gls tÊnkte jeg endelig kom den men der stod så at den var leveret til en pakkeshop så det er jeg lidt pist over om det er bykathis skyld eller gls ved jeg ikke helt men er bare lidt sur

2024幎2月20日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en trÞje i torsdags og har

Jeg kÞbte en trÞje i torsdags og har lige fået pakken ind af dÞren. Jeg bestilte en trÞje med personlig skift på handled og romertal. Havde bestemt ikke regnet med så hurtig levering. Produktet er så flot, gin kvalitet og flot broderet! Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Bykarthi :-)

2024幎2月6日
自発的なレビュヌ

Bedre kundeservice er sjÊldent set!

SjÊldent har jeg oplevet så fremragende kundeservice. Jeg bestilte en sweatshirt til min mand i julegave, der desvÊrre var for lille, men rigtig fed, så derfor bestilte vi en stÞrre stÞrrelse. Den kom desvÊrre med en fejl på, og da vi gjorde ByKarthi opmÊrksomme på dette, svarede de for det fÞrste samme dag på mail, ordnede med det sammen situationen på bedste og venligste måde.
Jeg kan kun anbefale at handle her!!!

2024幎1月22日
自発的なレビュヌ

Utilfreds med kvaliteten og ikke pengene vÊrd

Jeg bestilte en hoodie med et billede på brystet i mellem stÞrrelse. Da jeg fik trÞjen blev jeg ret skuffet. Det er ikke sÊrlig pÊnt broderiet. Ikke pengene vÊrd og det lever slet ikke op til forventningerne desvÊrre. Jeg vil ikke kÞbe herfra igen. Super Êrgerligt da konceptet er en rigtig godt.

2023幎12月2日

Hej Naja

Vi beklager at du har haft denne oplevelse med din personlige trÞje, det har ikke vÊret vores menig, at du skulle modtage en trÞje med en brodering der ikke levede op til dine forventninger.
Vi gÞr vores bedste for at levere det perfekte personlige produkt.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig og kan se om der skulle vÊre sket en fejl med broderingen ☺

KÊmpe 5 stjerner

Faldt tilfÊldigt over deres Instagram og ville prÞve at bestille en julegave. Resultatet er blevet SÅ flot og processen var nem og hurtig! OgsÃ¥ leveringen var super hurtigt!
Nu har jeg lyst til at finde på alt muligt at få lavet 😊
Kanon god oplevelse👍🏌

2023幎11月15日