レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞb af farsdags gave med brodering. TrÞjen er mere bred end lang, ligner noget der er kÞbt pÃ¥ Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke pÃ¥ henvendelser. Troede jeg havde kÞbt en uni... もっず芋る

䌁業が回答したした

TrÞjen vi fik hjem passede desvÊrre ikke, men de var simpelthen sÃ¥ sÞde at lave en ny i en anden stÞrrelse som bare er perfekt, kvaliteten er ogsÃ¥ virkelig god, sÃ¥ blÞd og rar. SÃ¥dan en fantastisk ser... もっず芋る

Virkelig god oplevelse ved kÞb hos ByKarthi! Jeg var usikker pÃ¥ om mit design kunne lade sig gÞre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... もっず芋る

Sikke en service. Gav min far en julegave, desvÊrre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dÃ¥rligt billede). Da jeg skrev til dem om at fÃ¥ lov at se outline pÃ¥ den nÊste, ville Mikke... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 裁瞫店
  3. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drÞm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et Þjeblik med en du holde af.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte en t-shirt (med eget

Jeg bestilte en t-shirt (med eget design/tryk) som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor sÞde og dygtige Bykarthi er. T-shirten blev superfin, og nÃ¥r jeg oplevede nogle problemer, hjalp de mig langt ud over, hvad de var forpligtet til. Kundeservice var ikke kun sÞd og dygtig, men ogsÃ¥ virkelig hurtig til at svare og hjÊlpe. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe herfra igen og vil anbefale jer videre 🀗

2025幎12月15日

Fantastisk kvalitet og kundeservice

Jeg bestilte to t-shirt med print. Egen collage, og er så tilfreds! Printet er godt. Kvaliteten er god. Dog er stÞrrelserne lidt store i det. Men jeg henvendte mig om dette, og de sendte mig to nye i stÞrrelserne mindre. Helt vildt god kundeservice. Kan så meget anbefales!

2025幎10月16日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og en virksomhed der tager ansvar

Jeg bestilte en trÞje som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt den kom frem – leveringen var helt i top.

Da jeg pakkede den ud, blev jeg dog skuffet over trykket, som ikke sÃ¥ ud, som jeg havde hÃ¥bet. Ærgerligt nok betÞd det, at jeg endte med at bestille en ny gave et andet sted.

Her må jeg dog sige, at virksomheden har håndteret situationen utrolig flot. De var meget imÞdekommende, refunderede belÞbet og sendte et returmÊrke uden besvÊr. Det gjorde en stor forskel for mig og viser, at de tager kundeservice alvorligt.

Selvom produktet desvÊrre ikke levede op til mine forventninger, så vil jeg gerne rose virksomheden for deres seriÞsitet og rigtig gode service.

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI

Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI. Hurtig levering og virkelig god service. Tak til Mikkel, som var en kÊmpe hjÊlp i forbindelse med min ordre.

2025幎8月19日

BYKARTHI ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🀩 Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os - og at Mikkel kunne hjÊlpe dig med din ordre! ☺
Thilde

Jeg er virkelig glad for den t-shirt

Jeg er virkelig glad for den t-shirt som jeg fik lavet derfra. havde fÞrst kommet til at lave et dokument som de ikke kunne åbne hvorefter de skrev til mig og hjalp med at få lavet et nyt. Da t-shirten så kom var den ikke helt som jeg havde Þnsket. Der manglede en ramme rundt om og nogen af skriften var så kringlet at man ikke kunne lÊse hvad der stod. Det skrev jeg så til dem hvorefter de sendte en ny trÞje til mig helt gratis! virkelig pÊnt af dem! Havde jeg ikke troet var muligt.

2025幎8月10日

BYKARTHI ApS からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🌞 Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med din t-shirt, og at vi sammen fandt en god lÞsning. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse! ☺

DÃ¥rlig kvalitet

Jeg har kÞbt sweateren (den uden hÊtte) til min kÊreste med et rigtig fint billede af ham og vores to drenge. Rigtig sÞdt broderi, men kvaliteten af sweateren er simpelthen sÃ¥ ringe. Hvor er det Êrgerligt. Jeg har brugt 900kr pÃ¥ den her sweater, efter 1 vask (fin vask endda) og den total fnullert. Man kan tydeligt mÊrke at det er virkelig dÃ¥rlig kvalitet. Øv hvor var det spild af penge.

2025幎6月10日

Hej Karoline,
Vi er virkelig kede af at hÞre, at sweatshirten med et personligt broderet outline billede ikke levede op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid på at lave personlige produkter af hÞj kvalitet.
Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at finde en lÞsning.

Send os endelig en mail på support@bykarthi.dk med ordrenummer og et billede, så kigger vi på det med det samme.

De bedste hilsner,
Thilde‹

God problemlÞsning

Jeg har bestilt en hoodie med broderi på. Kort efter, havde jeg kontaktet kundeservice, for at hÞre, om de kan nå at skifte billedet på bestillingen. Der kom hurtigt svar på, at de har Êndret billedet, så jeg vil få en hoodie med den nye billede. Da jeg har fået hoodien, var der en broderi på, med den gamle billede. Jeg skriver igen til kundeservice, hvor de skriver, at det var sket en fejl i kommunikationen i produktionen. De har sendt en ny hoodie med den nye billede jeg Þnskede.
Tak for hurtig svar, og god service!

2025幎6月5日
自発的なレビュヌ

Super fint produkt, virkelig god kundeservice og hurtig leverance!

Jeg har kÞbt to hÊttetrÞjer med outline af et billede af vores unger, og det blev bare så fint. Karoline var super hjÊlpsom, og sammen fandt vi det helt rigtige outline. Og trods korrespondance frem og tilbage kom hÊttetrÞjerne hurtigt. En virkelig god kundeoplevelse!

2025幎5月31日

Rigtig god oplevelse

Bestilte en trÞje, men var ikke helt tilfreds - primÊrt pga billedet, der ikke var super godt.

Havde en super dialog med kundeservice, og endte med en ny trÞje som er helt perfekt.

Kan anbefale 👍🏻

2025幎6月5日

Fantastisk kundeservice

Jeg bestilte en tshirt med outline til fars dag. Tshirten kom i god tid, men jeg var ikke helt tilfreds med outlinen. Jeg skrev til kundeservice og fik et hurtigt svar, hvor de beklagede.
Jeg fik tilbudt en ny tshirt, hvor jeg enten kunne lave outlinen om eller bruge et nyt billede, hvor de så ville sende mig outlinen inden tshirten blev produceret.

Jeg modtog den nye tshirt igår og det er virkelig blevet flot. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem som leverandÞr.

2025幎6月8日

Øv alt for stor

Øv. Jeg bestilte i en XL efter at have taget mÃ¥l via deres guide og den er kÊmpe stor.. jeg hÃ¥ber den krymper ved vask og en tur i tÞrretumbleren. Ellers er den lige til at smide ud

Den er ellers rigtig fin ❀

2025幎5月16日

Hej Sarah

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at hÞre, at du synes, trÞjen er rigtig fin ❀

Vi er kede af at hÞre, at stÞrrelsen ikke passede, som du havde forventet, selvom du brugte vores stÞrrelsesguide. Det skal selvfÞlgelig ikke vÊre sÃ¥dan, og vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at finde en lÞsning, sÃ¥ du bliver glad for dit kÞb.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at sende os en mail pÃ¥ support@bykarthi.dk, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig - evt. finde en anden stÞrrelse, hvis det er muligt. Vi vil altid gerne sikre, at du fÃ¥r en god oplevelse hos os 🌟

De bedste hilsner,

Forkerte stÞrrelser

Ændret til 4 stjerner efter Bykarthi har en virkelig god kundeservice. Bestilte en sweatshirt til min kÊreste i Valentins gave og den er alt alt for stor. Han bruger normalt L og den her er large men han kan vÊre i den to gange. Deres support svarer heller ikke pÃ¥ den mail jeg har sendt, er virkelig utilfreds med kÞbet

2025幎2月13日

Hej Caroline,

Vi beklager meget din oplevelse med stÞrrelsen på vores produkt. Vores sweatshirts er true to size med en lÞs pasform, men pasformen kan selvfÞlgelig fÞles forskellig fra person til person. Derfor har vi også en stÞrrelsesguide til rådighed.

Vi kan se, at vi allerede har vÊret i kontakt med dig via kundeservice i dag, hvor vi svarede på din mail med det samme. Vi aftalte, at vi ville sende dig en ny sweatshirt i en mindre stÞrrelse uden ekstra omkostninger, og at du samtidig kunne beholde den sweatshirt, du allerede har modtaget.

Den nye sweatshirt er allerede pakket og klar til afsendelse, så du modtager den snart.

Du mÃ¥ have en rigtig god dag! ☺

Thilde / BYKARTHI

Bestilte en trÞje med brodering

Bestilte en trÞje med brodering, og efter en vask var der 4 små huller i broderingen. Jeg sendte en video, som viste hullerne og de laver en ny uden problemer. Jeg fik endda lov til at få en stÞrrelse stÞrre, da jeg i fÞrste omgang fik bestilt en lidt kort trÞje til min lange mand. Stor ros og anbefaling herfra :)

2025幎1月9日

Kanon god kundeservice

Jeg bestilte to sweatshirts til mig og min kÊreste. Da jeg modtager dem er der desvÊrre en lille plet en en fejl syning på den ene, hvilket var super trÊls. Jeg skriver en besked til supporten og vedhÊfter et billede, hvor jeg får et svar tilbage allerede en time efter, hvor de beklager meget, og får lavet en ny og sender den afsted hurtigst muligt, uden tÞven. Dermed er problemet lÞst og modtog trÞjen allerede få dage efter. Kan kun anbefale ByKarthi. God kvalitet til fine penge, og ekstraordinÊr kundeservice. Stor ros til Mikkel i kundeservicen.

2024幎12月17日