Caddie Golfrejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upÃ¥klageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er lige vendt hjem efter en uge pÃ¥ Il Picciolo, Etna pÃ¥ Sicilien. Super sted i naturskÞnne omgivelser. Fantastisk service bÃ¥de pÃ¥ hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vÊlge fra deres m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.

䌁業が回答したした

Har igen i Ã¥r nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har vÊret en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mÊrke at der er lavet et meget gru... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at vÊre det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i hÞjsÊdet.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Golf tur til Sicilien

Golf tur til Sicilien 16. - 23.10 med Kim
Super tur tros det lidt blandet vejr. Kim sÞrgede for at Êndre golftider mm. så vi fik mere golf end aftalt.
Resortet var med fantastisk mad og super service.
Caddie Golfrejser med Kim kan anbefales.

2024幎10月23日

Hej Jens,

Tak for din fine anmeldelse af din tur til Sicilien med Kim. Vi er glade for at hÞre, at både maden, servicen og Kims fleksibilitet med golftiderne gjorde oplevelsen ekstra god, trodt det lidt blandede vejr.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig med endnu en golfrejse i fremtiden.

Þv bÞv

Þv bÞv caddie golfrejser sendte 25 klubgolfere til Lykia Links, Belek. Da vi kom til golfbanen, var den overseedet (skifter grÊs fra sommer til vintergrÊs)
Golfbanerne i Belek har en 10 års plan for , hvornår den enkelte bane skifter, så forfÊrdelig tilrettelÊggelse af en professionel golfarrangÞr . sagen nu i pakkerejseankenÊvnet, efter forsÞg på udmattelsestrategi (43 sider mails)

2024幎10月3日

KÊre Laust,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Som oplyst sluttede overseeding dagen fÞr jeres ankomst.

Vi bestrÊber os naturligvis altid på at give vores gÊster gode oplevelser, når de rejser med os, hvorfor vi er kede af, at vi ikke har modtaget billede dokumentation fra dig, som indikerer andet end at banen er fuldt ud spilbar.

Vi afventer pakkerejseankenÊvnets kendelse, som vi til enhver tid vil fÞlge.

Kristian fra Caddie Golfrejser

Turen til Secilien med Kim Farigno kan

Turen til Secilien med Kim Farigno kan varmt anbefales.
Dejlig golfbane i smukke omgivelser.
Hotellet,maden og personalet i top.
Service niveauet fra Kim overstiger hvad man kan forvente, han er 110 % på

2024幎10月14日

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse, om din tur til Sicilien med Kim. Vi er glade for at hÞre, at både golfbanen, hotellet, maden og servicen levede op til forventningerne og at Kim bidrog til en god oplevelse.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig med endnu en rejse i fremtiden.

En kort Tur til Pirin Golf i Bulgarien

En kort tur til Pirin Golf i Bulgarien - Vi havde et par dejlige dag. Alt spillede bortset fra at jeg mistede for mange bolde. Fra Booking til afhentningen i lufthavnen i Sofia. dog tager kÞreturen fra lufthavnen ca. 2 timer. Maden, servicen, ja det hele var godt. Dog skal man lige bruge lidt tid på at sÊtte sig ind i deres all inklusive menu på de tilhÞrende restauranter, men nå man forstår dem. så er der ikke behov for at tilkÞbe noget andet. Kan kun anbefaldes. tak for en god tur.

2024幎10月10日

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord om jeres tur til Pirin Golf i Bulgarien. Vi er glade for, at I havde nogle dejlige dage og nÞd både maden og servicen.

Vi håber, at I har lyst til at tage med på endnu en tur i fremtiden.

Caddie Golfrejser

Skulle kontakte mig straks i morges

Skulle kontakte mig straks i morges ?????
Talte så med en lidt arrogant tlf. dame, der lovede.......
Stadig intet hÞrt. Heldigvis er der andre selskaber, der tager en mere seriÞst.

2024幎9月26日

KÊre Preben

Mange tak for din feedback. Jeg har nu undersÞgt i teamet, hvad der er årsagen til, at du ikke har hÞrt fra os. Vi kan se, at den mail som er blevet oplyst til os ikke var korrekt, hvilket har gjort at vores svar til dig ikke er blevet sendt videre.
Det er vi utrolig kede af, og vil da meget gerne have hjulpet dig.

Vi håber, at vi vil hÞre fra dig på et andet tidspunkt.

Jesper fra Caddie Golfrejser

Dejlig tur!!

Dejlig tur!!
Helt igennem en gennemfÞrt tur til Österlens. Dejlig mad, golf og ophold!!
Kan varmt anbefale at rejse med Caddie Golf.

2024幎8月28日

Hej Patrick

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god tur til Österlens.

Vi håber at du vil tage med på tur en anden gang.

Caddie Golfrejser

Hej.Matchtur Schloss Ludersburg. Dorrit og Per.

Hej.Caddie Golfrejser
Super Matchtur til Schloss Ludersburg d.11-14.Juli 2024. Vi havde nogle dejlig dage, Vejret var fint Sol og lidt vind, golfvejr når det er bedst. Dejlige vÊrelser i
"Stallungen " Vi var 32 personer,fra SjÊlland og Jylland .Dejlige Matchleder .

2024幎7月11日

Hej John

Tak for din anmeldelse og fine ord om vores matchtur til Schloss LÃŒdersburg i Tyskland. Vi er glade for, at I havde en god tur - og at vejret var godt!

Vi håber, at I har lyst til at tage med på en tur en anden gang :-)

Quinta da Marinha, Cascais

Fantastisk golfophold på Quinta da Marinha, Cascais.
LÊkkert hotel og super service.
Flot golfbane og fint med medspillere og tee-tider.
Alt fungerede perfekt.

2024幎4月9日

KÊre Bitten

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for alt fungerede perfekt, og at du havde et fantastisk golfophold på Quinta da Marinha.

Caddie Golfrejser

Det er bÃ¥de fÞrste & sidste gang vi vil

Det er både fÞrste & sidste gang vi vil benytte os af en samlet golfpakke fra jer, Hotel lejligheden var under al kritik, sengene elendige, gammelt slidt mÞblement, som vi overhovedet ikke kunne finde hvile i. KÞkkenet dårlig udstyret.
I jeres rejsebeskrivelse står der, at overnatningsstedet er tÊt på La Cala, så come on synes I 32 km er tÊt på, vi spÞrger bare (hvor har I fundet den målestok) ?
De eneste positive oplevelser var La Cala Golfclub & bane & Delpasso biludlejningsfirma, som udÞvede en fanstatisk service hele vejen rundt, samt alle de dejlige oplevelser, som vi selv stod for.

2024幎2月6日

KÊre Annette

Vi er kede af at hÞre, at jeres oplevelse ikke levede op til jeres forventninger. Som vi talte om under jeres ophold, har I booket rejsen online hvilket betyder, at vi desvÊrre ikke havde den sÊdvanlige dialog med jer inden jeres ankomst, hvor vi normalt afstemmer forventninger og sikrer, at alt er som Þnsket.

Vi har gÊster, som flere gange har vÊret på Principe Benalmadena, så vi er naturligvis Êrgerlige over kritikken. Det er desvÊrre meget svÊrt at stille alle tilfredse, når det kommer til senge; nogle Þnsker en blÞd seng, andre foretrÊkker en hård seng, men vi synes dog det er vÊrd at nÊvne, at vi forsÞgte at få sengene forbedret til jer med topmadrasser. Vi sÞrgede også for at de tidlige tee tider, I havde booket, blev Êndret undervejs således at I kunne undgå morgentrafikken.

Vi er således meget kede af, at I ikke har vÊret tilfredse med oplevelsen, men vi har taget jeres kritik til efterretning og vil justere vores hjemmeside for at sikre, at vores beskrivelser er så prÊcise som muligt.

Vi er glade for at hÞre, at I nÞd oplevelserne på La Cala Golf Club.

SUPER longstay i Torrenueva Park og La Cala Golf

Min mand og jeg er netop kommet hjem fra 4 fantastiske uger med ophold i dejlig lejlighed med vestvendt terrasse i Torenueva Park. Ligger i behagelig gå afstand fra centrum i den hyggelige by La Cala med masser af gode spisesteder og den skÞnne strandpromenade trÊbro, som strÊkker sig 7 km sydpå. De 3 golfbaner på La Cala Golfresort, er spÊndende og udfordrende at spille. Banerne var velholdte. Caddiegolf tilbÞd at booke alle 14 tee tider på forhånd, hvilket fungerede perfekt. Det var også uden problemer, at Êndre en tid dernede. Drivingrange var fantastisk med 3 greens og flere bunkers.
Alt fungerede perfekt. Vi har ikke tidligere rejst med Caddiegolf, men gÞr det gerne igen.

2024幎2月10日

Hej Lene

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er en fornÞjelse at hÞre, I havde fire fantastiske uger i Spanien. Vi håber, at vi må arrangere et lige så fantastisk ophold en anden gang :-)

Forrygende sommervarme i januar

Lige hjemkommet fra en forrygende golftur til Lauro Golf. Vi er en gruppe på 10 mÊnd, der tager på golfferie i uge 4. Kristian fra Caddie er en rigtig god samarbejdspartner. Det er 11. gang vi er afsted og 8. gang vi er på Lauro. Jeg ringer igen til august og bestiller.

2024幎1月24日

Golftur til Spanien

God service med bestilling og opfÞlgning så vi fik det Þnskede produkt. Fly, bil, hotel fungerede alt sammen efter planen. Golfbanen var pay-and-play-agtig, men vi hyggede os.

2023幎10月4日

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på din feedback, og er glade for at hÞre, I hyggede jer på golfturen i Spanien.

Vi håber, at vi må hjÊlpe med en tur en anden gang.

En rejse for Jan og Morten

DRÂŽs program "NUL STJERNER" ville elske at rejse med Caddie Golfrejser.

2023幎10月7日

KÊre Claus

Vi er kede af, at du kun vil give opholdet nul stjerner, og at vi desvÊrre ikke kunne tilbyde dig et gratis hotelskift midt i dit ophold. Vi medgiver at hotellet, som I boede på, er et slidt hotel, hvorfor vi har tilbudt dig 20 % i kompensation af grundrejsens pris i den periode, du har opholdt dig på hotellet. Vi har dog ikke hÞrt tilbage fra dig.

Vi håber, at du vender retur, så du kan få din kompensation udbetalt.

Caddie Golfrejser

Vi lander i Alecande fint men bussen er

Vi lander i Alecande fint men bussen er alt for lille til 14 bags og kuffert ,det ender med at hele bussen er fyldt helt op ,hele midtergangen er proppet helt op så man kun kan se ud af vinduet. Frygtelig Så skal vi hjem i en stÞre bus som heller ikke kan rumme ,så bags bliver proppet ind i bussen ,det syntes jeg er rigtig dårlig. Bortset fra det var det en dejlig ferie Eva

2023幎10月8日

Hej Eva

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du vil dele din oplevelse med os. Vi beklager naturligvis, at bussen ikke kunne rumme alle kufferter og golfbags, men vi er glade for, at du trods oplevelsen havde en dejlig ferie.

Caddie Golfrejser

Kan kun give min varmeste anbefaling af

Kan kun give min varmeste anbefaling af golfskolen i Portogal. Selvom vi ikke fik opr. Hotel, men Montado som er lidt slidt men absolut rent. Banen var super og det var det vi var kommet for. Super engagerede trÊnere
Jeg er klar igen

2023幎9月30日

Hej Jette

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse på golfskolen.

Vi glÊder os til at hjÊlpe jer afsted på endnu en rejse i fremtiden.

God oplevelse

Vi havde en fantastisk tur til Gut Appledorf. Dejligt sted,god golfbane og perfekt service. Vi kommer igen i 2024.

2023幎9月6日

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Det er en fornÞjelse at hÞre, I havde en fantastisk tur til Gut Apeldör. Vi hjÊlper glÊdeligt med at arrangere endnu en tur :-)

Hurtig og prÊcis hjÊlp

Hurtig og prÊcis hjÊlp, da vi så et andet tilbud hos Caddie Golfrejser.
Tilbuddet blev hurtig strikket sammen så det passede os.
Top service, både via mail og telefon.

2023幎8月25日

Hej Karin

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og fik den hjÊlp, du havde brug for.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。