Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upÃ¥klageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er lige vendt hjem efter en uge pÃ¥ Il Picciolo, Etna pÃ¥ Sicilien. Super sted i naturskÞnne omgivelser. Fantastisk service bÃ¥de pÃ¥ hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vÊlge fra deres m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har igen i Ã¥r nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har vÊret en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mÊrke at der er lavet et meget gru... ãã£ãšèŠã
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at vÊre det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i hÞjsÊdet.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Golf tur til Sicilien 16. - 23.10 med Kim
Super tur tros det lidt blandet vejr. Kim sÞrgede for at Êndre golftider mm. så vi fik mere golf end aftalt.
Resortet var med fantastisk mad og super service.
Caddie Golfrejser med Kim kan anbefales.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Þv bÞv caddie golfrejser sendte 25 klubgolfere til Lykia Links, Belek. Da vi kom til golfbanen, var den overseedet (skifter grÊs fra sommer til vintergrÊs)
Golfbanerne i Belek har en 10 års plan for , hvornår den enkelte bane skifter, så forfÊrdelig tilrettelÊggelse af en professionel golfarrangÞr . sagen nu i pakkerejseankenÊvnet, efter forsÞg på udmattelsestrategi (43 sider mails)

Caddie Golfrejser ããã®åç
Turen til Secilien med Kim Farigno kan varmt anbefales.
Dejlig golfbane i smukke omgivelser.
Hotellet,maden og personalet i top.
Service niveauet fra Kim overstiger hvad man kan forvente, han er 110 % på

Caddie Golfrejser ããã®åç
En kort tur til Pirin Golf i Bulgarien - Vi havde et par dejlige dag. Alt spillede bortset fra at jeg mistede for mange bolde. Fra Booking til afhentningen i lufthavnen i Sofia. dog tager kÞreturen fra lufthavnen ca. 2 timer. Maden, servicen, ja det hele var godt. Dog skal man lige bruge lidt tid på at sÊtte sig ind i deres all inklusive menu på de tilhÞrende restauranter, men nå man forstår dem. så er der ikke behov for at tilkÞbe noget andet. Kan kun anbefaldes. tak for en god tur.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Skulle kontakte mig straks i morges ?????
Talte så med en lidt arrogant tlf. dame, der lovede.......
Stadig intet hÞrt. Heldigvis er der andre selskaber, der tager en mere seriÞst.

Dejlig tur!!
Helt igennem en gennemfÞrt tur til Ãsterlens. Dejlig mad, golf og ophold!!
Kan varmt anbefale at rejse med Caddie Golf.

Hej.Caddie Golfrejser
Super Matchtur til Schloss Ludersburg d.11-14.Juli 2024. Vi havde nogle dejlig dage, Vejret var fint Sol og lidt vind, golfvejr når det er bedst. Dejlige vÊrelser i
"Stallungen " Vi var 32 personer,fra SjÊlland og Jylland .Dejlige Matchleder .

Caddie Golfrejser ããã®åç
Fantastisk golfophold på Quinta da Marinha, Cascais.
LÊkkert hotel og super service.
Flot golfbane og fint med medspillere og tee-tider.
Alt fungerede perfekt.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Det er både fÞrste & sidste gang vi vil benytte os af en samlet golfpakke fra jer, Hotel lejligheden var under al kritik, sengene elendige, gammelt slidt mÞblement, som vi overhovedet ikke kunne finde hvile i. KÞkkenet dårlig udstyret.
I jeres rejsebeskrivelse står der, at overnatningsstedet er tÊt på La Cala, så come on synes I 32 km er tÊt på, vi spÞrger bare (hvor har I fundet den målestok) ?
De eneste positive oplevelser var La Cala Golfclub & bane & Delpasso biludlejningsfirma, som udÞvede en fanstatisk service hele vejen rundt, samt alle de dejlige oplevelser, som vi selv stod for.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Min mand og jeg er netop kommet hjem fra 4 fantastiske uger med ophold i dejlig lejlighed med vestvendt terrasse i Torenueva Park. Ligger i behagelig gå afstand fra centrum i den hyggelige by La Cala med masser af gode spisesteder og den skÞnne strandpromenade trÊbro, som strÊkker sig 7 km sydpå. De 3 golfbaner på La Cala Golfresort, er spÊndende og udfordrende at spille. Banerne var velholdte. Caddiegolf tilbÞd at booke alle 14 tee tider på forhånd, hvilket fungerede perfekt. Det var også uden problemer, at Êndre en tid dernede. Drivingrange var fantastisk med 3 greens og flere bunkers.
Alt fungerede perfekt. Vi har ikke tidligere rejst med Caddiegolf, men gÞr det gerne igen.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Lige hjemkommet fra en forrygende golftur til Lauro Golf. Vi er en gruppe på 10 mÊnd, der tager på golfferie i uge 4. Kristian fra Caddie er en rigtig god samarbejdspartner. Det er 11. gang vi er afsted og 8. gang vi er på Lauro. Jeg ringer igen til august og bestiller.
God service med bestilling og opfÞlgning så vi fik det Þnskede produkt. Fly, bil, hotel fungerede alt sammen efter planen. Golfbanen var pay-and-play-agtig, men vi hyggede os.

Caddie Golfrejser ããã®åç
DRÂŽs program "NUL STJERNER" ville elske at rejse med Caddie Golfrejser.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi lander i Alecande fint men bussen er alt for lille til 14 bags og kuffert ,det ender med at hele bussen er fyldt helt op ,hele midtergangen er proppet helt op så man kun kan se ud af vinduet. Frygtelig Så skal vi hjem i en stÞre bus som heller ikke kan rumme ,så bags bliver proppet ind i bussen ,det syntes jeg er rigtig dårlig. Bortset fra det var det en dejlig ferie Eva

Caddie Golfrejser ããã®åç
Kan kun give min varmeste anbefaling af golfskolen i Portogal. Selvom vi ikke fik opr. Hotel, men Montado som er lidt slidt men absolut rent. Banen var super og det var det vi var kommet for. Super engagerede trÊnere
Jeg er klar igen

Caddie Golfrejser ããã®åç
Aflyser , kan ikke levere til prisen, det er vel ikke kundens skyld
Vi havde en fantastisk tur til Gut Appledorf. Dejligt sted,god golfbane og perfekt service. Vi kommer igen i 2024.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Hurtig og prÊcis hjÊlp, da vi så et andet tilbud hos Caddie Golfrejser.
Tilbuddet blev hurtig strikket sammen så det passede os.
Top service, både via mail og telefon.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Fin behandling ved bestilling, selvom vores oprindelig booking gik i vasken.
Anbefaler absolut gerne Caddie Golfrejser til familie, venner og netvÊrk.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã