Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upÃ¥klageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er lige vendt hjem efter en uge pÃ¥ Il Picciolo, Etna pÃ¥ Sicilien. Super sted i naturskÞnne omgivelser. Fantastisk service bÃ¥de pÃ¥ hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vÊlge fra deres m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har igen i Ã¥r nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har vÊret en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mÊrke at der er lavet et meget gru... ãã£ãšèŠã
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at vÊre det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i hÞjsÊdet.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Aftalt transport mellem Lissabon lufthavn til hotel virkede upåklageligt. Ville nÞdigt selv kÞre og finde vej. Specielt tilbage til lufthavnen i morgentrafikken.
Dejligt *****hotel med en meget service minded stab. Priser i bar og restaurant vel hÞje ift. kvalitet/mÊngde. Transport til/fra golfbane virkede upåklageligt.
Fin 18 hullers bane, men golfrunder (10 i alt) på gennemsnitligt 5 timer er for lang tid.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi var glade for at bo i Benalmadena tÊt på vand og restauranter, men afstanden til golfbanen var i overkanten og banernes kvalitet var ikke ok. Vi var skuffede over, at det sociale foregik andre steder end hos os. Vi har rejst med andre og også med jer, hvor der var ugematch med efterfÞlgende social samvÊr - det savnede vi.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Dejligt skÞnt moderne hotel, stort vÊrelse, masser af skabsplads, stort badevÊrelse incl badekar, var dejligt efter lang dag med trÊning og 18 huller, skÞn golfbane med 3 slÞjfer og sov dejligt i en skÞn stor seng. ð
God aftenbuffet og morgenbuffet.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Alletiders rejsearrangÞr. Ingen - som i INGEN problemer på rejsen med selskabet. Alt fungerede perfekt

Caddie Golfrejser ããã®åç
Man skal vÊre på tÊerne i forbindelse med bookingen, når ens Þnsker går lidt uden for Caddie Golfs faste program, som denne gang, hvor vi fortsatte fra Montado til Praia D'el Rey.
Men selve turene var helt fine, ikke mindst Bue og Rune. Vi havde meget glÊde af den uge ekstra på et par rigtigt udfordrende baner, hvor vi kunne afprÞve, det vi havde lÊrt.
Anbefaling: Beregn ekstra god tid fÞr afrejse fra en totalt kaotisk Lissabon Lufthavn. Men det ligger jo uden for Caddie Golfs område.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Har vÊret tilfreds men både transporten til Malaga, billeje og golfbane. Boligen var lejet andetsteds.

Dejlig tur på Golfskole i uge 8 23 Tak til Bue for den gode trÊning

Caddie Golfrejser ããã®åç
Det var min fÞrste golfrejse/golfskole i udlandet, og det var en fantastisk positiv oplevelse at vÊre med i Portugal i uge 7âŠ.
Der var god service ved booking, med flere hurtige opkald fra Caddie medarbejdere omkring enkeltvÊrelse/fly.
Hotel samt personale og middage var helt i top.
Vigtigst af alt var Mette & Bue, som leverede mange timers fantastisk god & inspirerende trÊning og personlige tips, som jeg ikke kun kunne trÊne pÃ¥ Montado banen, men ogsÃ¥ tage med hjem i bagâen til DK.
Desuden bidrog både Mette & Bue også meget til det sociale fÊlleskab bl.a med
at arrangere skÞnne udflugtsmuligheder i området, både til kysten samt til en dejlig lokal restaurant med skÞn tapas & vinho.
SÃ¥ jeg kan klart anbefale jeres golfrejse/golfskole til Portugal, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg rejser med Caddie Golf.

Caddie Golfrejser ããã®åç
En uges golfskole / ferie i Portugal i det tidlige forår!
Jeg har taget mange gode timers golf med hjem i Bag'en efter en aktiv uge på en udmÊrket golfbane og med fantastisk god inspirerende trÊning og personlige tips fra Mette og Bue.
Venligt og imÞdekommende personale i restaurant og hotel. SkÞnne udflugtsmuligheder i området og ikke mindst den dejlige lokale mad og vinho.
Bestilling af rejsen forlÞb nemt!

Caddie Golfrejser ããã®åç
Lynhurtig respons og eksekvering fra Kristian, på en spontan beslutning om golfferie!
Alt var sÞrget for, og det hele spillede max - vÊlger helt sikkert også Caddie nÊste gang.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi havde en dejlig uge på Montado Golfresort, Portugal.
Mette og Bue er meget dygtige instruktÞrer, og de skaber en god stemning i gruppen.
Bane og trÊningsfaciliteter er gode.
Alt pÃ¥ hotellet fungerede optimalt, og aâla carte maden var perfekt.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi åkte till Alicante golfresort i en vekca i februar med Caddie Golfrejser och hade en underbar upplevelse med golf och hotel vi kan rekomendera att de er fantastikt att resa med Caddie Gofrejser
venlig helsning Anna Maria från Island

Caddie Golfrejser ããã®åç
Super god trÊningstur til Montado. Bue og Mette var i hopla. Mad, drikke, banen, service på hotellet, medspillere og ja, selv vejret var i top. Vi kommer helt sikkert igen.

Caddie Golfrejser ããã®åç
3 ugers dejlig golfferie på Valle Romano nÊr Estepona. Gode store veludstyrede lejligheder, super spÊndende og velholdt golfbane, sÞde mennesker, både hos Caddie, hotelkompleks og golfbanen.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Super gode trÊnere Mette Kramer og Bue godt hotel med rigtig god mad rigtig fin bane. Alt ialt en rigtig skÞn oplevelse
Mvh
Christian Rubin

Caddie Golfrejser ããã®åç
Montado Golf huser en fin bane, der ikke er for svÊr for hÞjhandicappere.
TrÊning med Mette og Bue gav mange gode fif til forbedring af både langt og kort spil samt putning.
Hotellet er serviceminded med et OK kÞkken.
Vi kommer helt sikkert tilbage

Caddie Golfrejser ããã®åç
Caddie Golfrejser havde arrangeret en helt igennem perfekt tur til Heritage Awali på Mauritius.
Super god service på hotellet og på golfbanen.
Overraskende gode restauranter og barer på hotellet.
Flot og udfordrende golfbane.

Long stay på Terrazas.
At det skal tage en time at få udleveret nÞgler til lejligheden er uacceptabelt. Kun fordi en af jeres konkurrenter hjalp med introduktionen til lejligheden og området, fik jeg overdraget lejligheden på en forståelig måde, fra den kun spansk talende mand.
Lejligheden er ok (isÊr udsigten over Middelhavet og Gibraltar) bortset fra de ulideligt hårde madrasser, man skal også vÊre opmÊrksom på at der skal kÞres i bil til alt, der findes intet indkÞb og restauranter i gå afstand.
Det påståede wifi, var så tÊt på ikke eksisterende, så jeg valgte at bruge mobildata, da jeg påpegede det for Caddie golf, fik jeg besked på at jeg ikke kunne forvente at streame TV, det var ikke det jeg ville, blot lÊse hjemmesider og mail, men det kunne stedets wifi ikke trÊkke.
Vil jeg anbefale Terrazas, måske senere på sÊsonen, når restauranten, minimarked og bar åbner, men uden for sÊsonen nej tak.
Caddie Golf -
Lejlighed ophold på Principe Benalmadena, med golf på La Cala golf . Alt i alt et fantastisk ophold og oplevelse. På trods af kÞreturen frem og tilbage , ca 30 km, , men det har vi gjort til en del af turen , sådan at vi har gjort et ophold og fået set lidt forskelligt på turen tillbage til Principe Benalmadena og fantastisk med bil alle 28 dage. Eneste minus er at inventaret i vores lejlighed var udtjent / meget slidt . SkÊve ben på Borde , lamper var skÊve , sofa og stol var i meget dårlig stand. Det burde vÊre klart vÊre udskiftet .
Ellers ok placering af både lejlighed på 7. etage, skÞn balkon , havudsigt og dejligt kompleks.
Super service fra Caddie golf både ifm bestilling og efterfÞlgende. - Vi kan kun anbefale Caddie Golfrejser.
Mulighed for at spille på flere forskellige golfbaner , er et forslag som kan gÞre oplevelsen endnu bedre.
Vh Gitte og Mogens

Caddie Golfrejser ããã®åç
SkÞnt sted. Formidabel udsigt. Super golfbane.
Masser af sol og dejligt vejr. Lejligheden kunne vÊre bedre.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã