Caddie Golfrejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upÃ¥klageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er lige vendt hjem efter en uge pÃ¥ Il Picciolo, Etna pÃ¥ Sicilien. Super sted i naturskÞnne omgivelser. Fantastisk service bÃ¥de pÃ¥ hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vÊlge fra deres m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.

䌁業が回答したした

Har igen i Ã¥r nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har vÊret en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mÊrke at der er lavet et meget gru... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at vÊre det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i hÞjsÊdet.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Golf, 13 dage, Quinta do Marina, Cascais

Aftalt transport mellem Lissabon lufthavn til hotel virkede upåklageligt. Ville nÞdigt selv kÞre og finde vej. Specielt tilbage til lufthavnen i morgentrafikken.
Dejligt *****hotel med en meget service minded stab. Priser i bar og restaurant vel hÞje ift. kvalitet/mÊngde. Transport til/fra golfbane virkede upåklageligt.
Fin 18 hullers bane, men golfrunder (10 i alt) på gennemsnitligt 5 timer er for lang tid.

2023幎3月17日

Hej Peter

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din feedback for at kunne forbedre vores rejser. Det glÊder os, at transporten virkede upåklagelig, og at du nÞd hotellet og golfbanen.

Hvis du har yderligere feedback, er du meget velkommen til at sende den til os på info@caddiegolf.dk.

Caddie Golfrejser

Vi var glade for at bo i Benalmadena

Vi var glade for at bo i Benalmadena tÊt på vand og restauranter, men afstanden til golfbanen var i overkanten og banernes kvalitet var ikke ok. Vi var skuffede over, at det sociale foregik andre steder end hos os. Vi har rejst med andre og også med jer, hvor der var ugematch med efterfÞlgende social samvÊr - det savnede vi.

2023幎2月4日

KÊre Harry,

Vi tÊnker, at vi måske er gået lidt galt i forventningsafstemningen med hinanden. Vi vil derfor gerne forklare, tingene fra vores side af.

Det er korrekt, at vi har en golfvÊrt. Vi har dog ikke prÊciseret, hvor vores golfvÊrt vil vÊre og da golfvÊrten spÊnder over et meget stort område, kan vi ikke love eller garanterer, at der vil vÊre ugentlige turneringer eller arrangementer på lige netop det resort, som vores forskellige gÊster bor på.

Vi tager jeres feedback til os og tolker det som et Þnske om, at der var flere golfvÊrter og dermed flere arrangementer og turneringer som man kunne deltage i.

Vi Þnsker jer en rigtig dejlig golfsÊson og glÊder os til at byde jer velkommen tilbage på jeres nÊste golfrejse.

Dejligt skÞnt moderne hotel

Dejligt skÞnt moderne hotel, stort vÊrelse, masser af skabsplads, stort badevÊrelse incl badekar, var dejligt efter lang dag med trÊning og 18 huller, skÞn golfbane med 3 slÞjfer og sov dejligt i en skÞn stor seng. 👍
God aftenbuffet og morgenbuffet.

2023幎3月5日

Hej Pia

Tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os, at du nÞd hotellets faciliteter, maden og ikke mindst golfbanen :-)

Alletiders rejsearrangÞr

Alletiders rejsearrangÞr. Ingen - som i INGEN problemer på rejsen med selskabet. Alt fungerede perfekt

2023幎3月11日

Hej Karen

Tak for din flotte anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for, at alt fungerede perfekt.

Vi håber, at vi må hjÊlpe med en rejse en anden gang.

Givtig golfskole

Man skal vÊre på tÊerne i forbindelse med bookingen, når ens Þnsker går lidt uden for Caddie Golfs faste program, som denne gang, hvor vi fortsatte fra Montado til Praia D'el Rey.
Men selve turene var helt fine, ikke mindst Bue og Rune. Vi havde meget glÊde af den uge ekstra på et par rigtigt udfordrende baner, hvor vi kunne afprÞve, det vi havde lÊrt.
Anbefaling: Beregn ekstra god tid fÞr afrejse fra en totalt kaotisk Lissabon Lufthavn. Men det ligger jo uden for Caddie Golfs område.

2023幎3月11日

KÊre Thyge

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en fin tur og havde glÊde af de udfordrende baner.

Alberte - Caddie Golfrejser

Har vÊret tilfreds men bÃ¥de transporten

Har vÊret tilfreds men både transporten til Malaga, billeje og golfbane. Boligen var lejet andetsteds.

2023幎2月15日

Hej Bodil

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med både transport, billeje og golfbane.

Fantastisk Golfrejse til Portugal i uge 7 2023

Det var min fÞrste golfrejse/golfskole i udlandet, og det var en fantastisk positiv oplevelse at vÊre med i Portugal i uge 7

Der var god service ved booking, med flere hurtige opkald fra Caddie medarbejdere omkring enkeltvÊrelse/fly.

Hotel samt personale og middage var helt i top.

Vigtigst af alt var Mette & Bue, som leverede mange timers fantastisk god & inspirerende trÊning og personlige tips, som jeg ikke kun kunne trÊne pÃ¥ Montado banen, men ogsÃ¥ tage med hjem i bag’en til DK.

Desuden bidrog både Mette & Bue også meget til det sociale fÊlleskab bl.a med
at arrangere skÞnne udflugtsmuligheder i området, både til kysten samt til en dejlig lokal restaurant med skÞn tapas & vinho.

SÃ¥ jeg kan klart anbefale jeres golfrejse/golfskole til Portugal, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg rejser med Caddie Golf.

2023幎2月18日

Hej Laila

Tak for din flotte anmeldelse. Det er en fornÞjelse at lÊse om din oplevelse på vores golfskole i Portugal. Vi er glade for, at du fik gode tips med hjem i bag'en og nÞd hotellet samt omgivelserne.

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med din nÊste golfrejse.

Alberte - Caddie Golfrejser

Stor tilfredshed med golfskole i Portugal

En uges golfskole / ferie i Portugal i det tidlige forår!
Jeg har taget mange gode timers golf med hjem i Bag'en efter en aktiv uge på en udmÊrket golfbane og med fantastisk god inspirerende trÊning og personlige tips fra Mette og Bue.
Venligt og imÞdekommende personale i restaurant og hotel. SkÞnne udflugtsmuligheder i området og ikke mindst den dejlige lokale mad og vinho.
Bestilling af rejsen forlÞb nemt!

2023幎2月18日

Hej Steffen

Tak for din flotte anmeldelse og feedback i forbindelse med dit golfskoleophold i Portugal.

Vi er glade for, at du er tilfreds med dit ophold og at bag'en er blevet fyldt med gode golfoplevelser.

Alberte - Caddie Golfrejser

Lynhurtig respons og eksekvering fra

Lynhurtig respons og eksekvering fra Kristian, på en spontan beslutning om golfferie!
Alt var sÞrget for, og det hele spillede max - vÊlger helt sikkert også Caddie nÊste gang.

2023幎2月15日

Hej Camilla

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, det hele spillede max og at Kristian kunne hjÊlpe med at sende dig på en spontan golfferie.

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig en anden gang.

Golfkursus på Montado

Vi havde en dejlig uge på Montado Golfresort, Portugal.

Mette og Bue er meget dygtige instruktÞrer, og de skaber en god stemning i gruppen.

Bane og trÊningsfaciliteter er gode.
Alt på hotellet fungerede optimalt, og a’la carte maden var perfekt.

2023幎2月17日

Hej JÞrgen

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du nÞd dit golfkursus på Montado Golf Resort med Mette og Bue.

Vi åkte till Alicante golfresort från Island

Vi åkte till Alicante golfresort i en vekca i februar med Caddie Golfrejser och hade en underbar upplevelse med golf och hotel vi kan rekomendera att de er fantastikt att resa med Caddie Gofrejser
venlig helsning Anna Maria från Island

2023幎2月10日

KÊre Anna Maria

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Vi er meget glade for at hÞre, I havde en god tur til Alicante.

Vi håber, at vi må hjÊlpe med jeres nÊste golfferie.

Super god trÊningstur til Montado

Super god trÊningstur til Montado. Bue og Mette var i hopla. Mad, drikke, banen, service på hotellet, medspillere og ja, selv vejret var i top. Vi kommer helt sikkert igen.

2023幎2月19日

KÊre Claus

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du havde en god trÊningstur med Bue og Mette. Det er dejligt at hÞre, det hele var i top :-)

3 ugers dejlig golfferie på Valle

3 ugers dejlig golfferie på Valle Romano nÊr Estepona. Gode store veludstyrede lejligheder, super spÊndende og velholdt golfbane, sÞde mennesker, både hos Caddie, hotelkompleks og golfbanen.

2023幎1月25日

KÊre Svend

1000 tak for din anmeldelse. Det er en fornÞjelse at hÞre, I havde en dejlig golfferie i Estepona med en spÊndende golfbane og sÞde mennesker.

Alberte - Caddie Golfrejser

Super tur gode trÊnere godt hotel fin bane

Super gode trÊnere Mette Kramer og Bue godt hotel med rigtig god mad rigtig fin bane. Alt ialt en rigtig skÞn oplevelse
Mvh
Christian Rubin

2023幎2月10日

Hej Christian

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du nÞd dit golfskoleophold med Mette og Bue :-)

Caddie Golfrejser kan varmt anbefales

Montado Golf huser en fin bane, der ikke er for svÊr for hÞjhandicappere.

TrÊning med Mette og Bue gav mange gode fif til forbedring af både langt og kort spil samt putning.

Hotellet er serviceminded med et OK kÞkken.

Vi kommer helt sikkert tilbage

2023幎2月19日

Hej Jan

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du nÞd dit golfskoleophold, og at Mette og Bue gav gode fif til forbedring af spil :-)

Super service på Heritage Awali

Caddie Golfrejser havde arrangeret en helt igennem perfekt tur til Heritage Awali på Mauritius.
Super god service på hotellet og på golfbanen.
Overraskende gode restauranter og barer på hotellet.
Flot og udfordrende golfbane.

2023幎1月27日

KÊre Finn

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en perfekt tur til Heritage Awali på Mauritius.

Vi håber, at vi må hjÊlpe med at arrangere endnu en golfrejse til dig en anden gang.

Long stay på Terrazas.

Long stay på Terrazas.
At det skal tage en time at få udleveret nÞgler til lejligheden er uacceptabelt. Kun fordi en af jeres konkurrenter hjalp med introduktionen til lejligheden og området, fik jeg overdraget lejligheden på en forståelig måde, fra den kun spansk talende mand.
Lejligheden er ok (isÊr udsigten over Middelhavet og Gibraltar) bortset fra de ulideligt hårde madrasser, man skal også vÊre opmÊrksom på at der skal kÞres i bil til alt, der findes intet indkÞb og restauranter i gå afstand.
Det påståede wifi, var så tÊt på ikke eksisterende, så jeg valgte at bruge mobildata, da jeg påpegede det for Caddie golf, fik jeg besked på at jeg ikke kunne forvente at streame TV, det var ikke det jeg ville, blot lÊse hjemmesider og mail, men det kunne stedets wifi ikke trÊkke.
Vil jeg anbefale Terrazas, måske senere på sÊsonen, når restauranten, minimarked og bar åbner, men uden for sÊsonen nej tak.

2023幎1月7日

Lejl. Principe Benalmadena og La Cale golf - longstay

Caddie Golf -
Lejlighed ophold på Principe Benalmadena, med golf på La Cala golf . Alt i alt et fantastisk ophold og oplevelse. På trods af kÞreturen frem og tilbage , ca 30 km, , men det har vi gjort til en del af turen , sådan at vi har gjort et ophold og fået set lidt forskelligt på turen tillbage til Principe Benalmadena og fantastisk med bil alle 28 dage. Eneste minus er at inventaret i vores lejlighed var udtjent / meget slidt . SkÊve ben på Borde , lamper var skÊve , sofa og stol var i meget dårlig stand. Det burde vÊre klart vÊre udskiftet .
Ellers ok placering af både lejlighed på 7. etage, skÞn balkon , havudsigt og dejligt kompleks.

Super service fra Caddie golf både ifm bestilling og efterfÞlgende. - Vi kan kun anbefale Caddie Golfrejser.

Mulighed for at spille på flere forskellige golfbaner , er et forslag som kan gÞre oplevelsen endnu bedre.

Vh Gitte og Mogens

2023幎2月3日

KÊre Gitte og Mogens

Tak for jeres flotte anmeldelse og feedback i forbindelse med jeres long stay. Vi er glade for, at I havde et fantastisk ophold og oplevelse. Vi sÊtter stor pris på jeres feedback, som hjÊlper os med at udvikle vores rejser.

Vi håber, at vi må byde jer velkommen en anden gang.

SkÞnt sted

SkÞnt sted. Formidabel udsigt. Super golfbane.
Masser af sol og dejligt vejr. Lejligheden kunne vÊre bedre.

2023幎1月6日

KÊre Ellis

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du nÞd stedet, golfbanen og det dejlige vejr.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。