Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upåklageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... もっと見る
企業が回答しました
Er lige vendt hjem efter en uge på Il Picciolo, Etna på Sicilien. Super sted i naturskønne omgivelser. Fantastisk service både på hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vælge fra deres m... もっと見る
企業が回答しました
Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.
企業が回答しました
Har igen i år nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har været en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mærke at der er lavet et meget gru... もっと見る
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at være det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i højsædet.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi (2 personer) er netop kommet hjem fra Granada Beach efter et 28 dages ophold.
Vi er så tilfredse med både opholdet ( dejlige lejligheder), Golfbanen, som vinder jo mere vi spiller den, samt fin service fra pigerne på lejlighedskomplekset.
Vi vil dog påpege at det er dyrt at have overnattende gæster i lejligheden, som er indrettet til 4/6 personer.
Og man skal være opmærksom på, at det er en stille periode her i januar, så mange af spisestederne, er mere eller mindre lukkede. Vi kunne sagtens finde noget, men det skulle køres efter.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse.

Caddie Golfrejser からの回答
Almerimar i nytåret 2022. Det var simpelthen en fantastisk tur, hvor vejret var fuld af sol, ingen vind, shorts og bare arme 🌞⛳️, what’s not to like😉
Succesen skyldtes at Vagn og Sussy gjorde et fantastisk arbejde og sørgede for at alle følte sig godt tilpas, lyttede til ønsker og gjorde alt for at vi havde en god tur, hvor de havde gjort noget ud af at vi spillede med forskellige i løbet af ugen🙌. De er rigtig gode til at skabe en god stemning og der var masser af latter og sjov sammen med hyggelige deltagere🤗.

Caddie Golfrejser からの回答
Meget fin matchtur med fremragende Sussi og Vagn.
Fik til stor tilfredshed ombooket seatingen i flyet.
Alt fungerede perfekt.
Grethe, Jonna og Peter

God matchtur gode guider Vagn og Sussie
Varieret buffet dog var brødet morgen kedeligt og tørt
Nytårsaften blev der serveret en klump kogt kød der var brunet af efterfølgende
Hotellet levede ikke op til 5 stjerner

Caddie Golfrejser からの回答
Årets nytårstur til Almerimar var en stor succes. Fantastisk vejr. Gode sløjfer og en god social gruppe ledet godt af Vagn og Suzzy.
Man kunne dog godt ønske sig lidt mere fantasi med det varme køkken.

Caddie Golfrejser からの回答
Ved bestilling var det vigtigt for mig, at der var buggy til rådighed, hver dag. Det klarede Caddie golf 👍med det samme. Vi havde en rigtig god tur ☀️ dejligt vejr og gode golfrunder 🏌️🏌️♀️og et lille jordskælv. Så har vi også prøvet det. Der var god match ledelse af Per og Dorrit var så venlig at låne mig en badedragt til det daglige morgenbad 8/10˚ i poolen. 🥶Alt i alt en meget vellykket tur.

Caddie Golfrejser からの回答
For andet år i træk tog vi på et langtidsophold sammen med gode venner og Caddie Golfrejser. Igen i år gik turen til Terrazas Costa del Sol. Et dejligt gensyn.
Vi vil gerne fremhæve den rummelige lejlighed med alle fornødenheder. Lidt sløvt WIFI, men trods alt ikke det primære for vores ophold.
15 runder golf på Dona Julia er en stor fornøjelse i sig selv - banen er i god stand og passer fint til vores evner og niveau.
Super skønt ophold, og når der henses til prisen, fåes det næppe bedre.
Vh.
Eva Dimpker & Ivan Nymann Nielsen
Taxaen som skulle køre os til og fra hotellet, ydede en fantastisk service, vi boede på Heritage Awali, hvor alt var i orden, dejligt mad og personale, dog syntes vi der manglede information om at man kunne medbringe en frokostbox,på golfbanen, hvis man bestilte dagen før.
Golfbanen helt i top, med god service.

Caddie Golfrejser からの回答
Det var vores første longstay ophold med Caddiegolf til Costa del Sol.
Vi boede på Terazzas og det virker lidt nedslidt når man kommer dertil. Vi savnede lidt behagelige møbler at sidde i i lejligheden. Der var kun to sovesofaer.
Men udsigten til Gibraltar klippen er fantstisk og det opvejer meget.
Ellers var måneden fantastisk og det var gode oplevelser også på Dona Julie.
Endelig må vi påpege, at internettet er meget middelmådigt med svagt signal.
Vi synes det var fint med en lukket port ind til området. Det føltes mere sikkert på den måde.
Tak til vores hyggelige værter Lone og Jesper.
Jytte og Povl Arne

Caddie Golfrejser からの回答
Det har været en rigtig god oplevelse
Der var god service på hotellet golf baner er rigtig spænde bare rigtig godt

Alicante 30/10-4/11
Fantastisk tur Caddie Golf havde arrangeret til os.
Alt klappede, lækkert hotel, gode baner.
El Plantio golf og Alicante Golf
Kan kun anbefale Caddie Golf

Caddie Golfrejser からの回答
Var i Egypten for første gang på golfrejse med Caddiegolf.
Super vejr alle dage med 26 grader.
Super flotte og udfordrende baner, hvor service niveauet fra personalet omkring banerne var fantastiske.
Hele turen forløb godt og tak tak Caddiegolf for at have booket og fundet så mange forskellige gode baner.
Dejlig tur😀

Caddie Golfrejser からの回答
16 dages golf- og ferierejse til Mallorca blev helt uforglemmelig. 8 runder på hhv Pula og San Severea og lejlighed få km derfra ved havet i almindelig lille by, så man ikke fik golfkuller og kunne prøve restaurantlivet forskellige steder. Perfekt for os. Og prisen var OK i forhold til hvad turen includerede.

Caddie Golfrejser からの回答
Golfbaner carbopino og el chaparal
Meget kuperet trods buggy der er mange huller hvor der ikke må køres på banen. 🥲
Carbopino var i meget dårlig stand.
Dejlig tur til Belek, alt forløb super, Cornelia De Luxe og Cornelia banen var altsammen rigtig godt.
Caddie Golf overholdt alt det aftalte, jo trods alt ikke deres skyld det regnede en dag🤔😅
Fløj med SunExpres, lidt træls selskab - en stor gruppe andre passagerer vi talte med i lufthavnen på vej hjem, havde ikke fået deres bagage dagen før hjemrejse.. Ville ha´ ødelagt vores ferie, men heldigvis blev vi ikke ramt!
Vil dog fremover checke mere op på flyselskab inden afrejse!
Alt i alt, 👌 herfra😁

Caddie Golfrejser からの回答
Har lige haft en dejlig uge på montado hvor alt fungerede, specielt vores træner Mette Kramer var fantastisk.
Torben Jørgensen

Caddie Golfrejser からの回答
Selve opholdet var super og banen smuk! Havde et Delta på hvad der var bestilt og det jeg fik men det er blevet super håndteret på bagkant / tak!
Alt fungerede fint, bortset fra at min bag ikke var med flyet og jeg måtte selv tage en taxa og hente den i lufthavnen dagen før vi skulle hjem.
Dette pga at TAP´s hjemmeside var nede så jeg ikke kunne oprette sagen og få et PIR nummer på reklamationen. Det er dårlig service fra flyselskabet og det synes jeg i skal gøre noget ved.
Mvh
Lars Rasmussen

Sicilien golf tur 24.9. - 01.10.22
Spændende og oplevelsesrig tur med fantastisk guide, som udover en fin planlagt og gennemført golfturnering viste os turistattraktionen Taormina, fortalte os om Mafiaen og den italienske mentalitet, arrangerede flere vinsmagninger mm.
Hotellet var fint, gode værelser, fantastisk mad og betjening.
Golfbanen var en svær og smal sag samt noget kuperet - kunne være i bedre stand.
Hotellet var rimeligt afsondret og det var ikke rigtigt muligt at komme ned til en by.
Pga mangel på bagagepersonel i Amsterdam havde vi noget ekstra ventetid såvel ud som hjem i Amsterdam.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。