Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen af handle ved Cargo9000. Jeg var selv blevet frarÃ¥det det af flere, men synes alligevel jeg ville tage chancen. Det skulle jeg aldrig ha' gjort. Flere ting pÃ¥ cykle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig fin cykel. Lidt lÊngere ventetid end vi havde pÃ¥regnet. Men fin levering. Dog synes jeg at det er meget hurtigt at cyklen skal have sit fÞrste service (100 km) - det er hurtigt tilbagelagt. J... ãã£ãšèŠã
Alt er forlÞbet meget tilfredstillende. Vi fik leveret hurtigere end forventet og jeg blev ringet op dagen fÞr mhp levering samt indenfor et tidsrum af kun to timer og ikke som sÃ¥ oftest, hvor man ska... ãã£ãšèŠã
Hej super godt kÞretÞj har vÊret ude for et uheld,venstrertude smadret,så har et brugt venstervindue?
Velkommen Til Cargo9000, Hos cargo9000 finder du super gode priser på kabinescooter, El-ladcykler mm.
Lindholmvej 28, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
virkelig god information hos medarbejderne
De eneste sted jeg fandt hvad jeg sÞgte. Ros for det. Men hele forsendelsen var noget rod, dyr og meget langsom.

Cargo 9000 ããã®åç
StÊrk service. Virkelig hjÊlpsomme og professionelle at snakke med.
Bestilte cyklen i går og modtager den i dag.
Har fået en god servis.og en god
behandling. Er tilfreds og jeg kan godt
anbefale dem til andre kunder.
Hilsen en tilfreds kunde.ð.
Takker for en god komunakition med Cargo 9000. De var venlige at snakke med og overholdte deres aftale mht. Afhentning, hvilket jeg selv valgte.
5-6 dage sÃ¥ havde jeg min cykel.ððŒ
Vi kÞbte vores ladcykel gennem cargo9000 og vi elsker den, den er så flot, god kvalitet, udstyret er iorden også er den bare lÊkker at cykle på.! Kundeservicen har vÊret okay, de har haft lidt svÊrt ved at svare i okay tid. Men sådan er det af og til i travle firmaer!
Tak for den lÊkreste cykelð
Cyklen er så fin og lÊkker, men de 5 hverdages forventede leveringstid blev ikke overholdt, der gik 12 dage fÞr vi fik den, det var lidt trÊls, men ellers er vi rigtig godt tilfredse.
Lidt lÊngere leveringstid end lovet (9 hverdage i stedet for 5), men ellers problemfrit
Lidt lang leveringstid i forhold til det opgivede. Cyklen fremstår i virkelig god kvalitet og let at betjene. Indtil videre positivt overrasket!
super service da vi havde specifikt Þnske om en hvid cykel som egentlig var i restordre..det blev fikset og levering kun efter få dage!
Cyklen er vildt flot og velfungerende, vores datter elsker at kÞre tur i den. Kan varmt anbefale Cargo9000!
Vi bestilte en el-ladcykel fra Cargo9000 den 30. juni. Der var ret langt leveringstid på den, og vi modtog den fÞrst den 19. juli.
Cyklen var super lÊkker, produktet var der intet i vejen med, pånÊr en manglende cykelkÊde, som de havde glemt at sende med. Den går der også et par uger fÞr vi modtager.
Den 28. juli (altså 9 dage efter modtagelse), kontakter vi Cargo9000, da vi vil gÞre brug af vores returret.
Cyklen er prÞvet kort, men vi har konkluderet at vi ikke har brug for den - altså intet er der i vejen med cyklen.
Cargo9000 nÊgter at tage den tilbage, da de mener at returretten er udlÞbet 14 dage efter bestilling af cyklen - altså fÞr vi har modtaget den, på trods af der på deres hjemmeside tydeligt står, at der er 14 dages returret fra modtagelse af varen.
Vi henviser pr mail til det som står på deres egen hjemmeside - hvilken har resulteret i at Cargo9000 nu ignorerer vores henvendelser.
Jeg vil IKKE anbefale at kÞbe fra denne forhandler.
Forkastelig service, hvilket er super Êrgeligt, når produktet ellers er så godt.

Cargo 9000 ããã®åç