レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen af handle ved Cargo9000. Jeg var selv blevet frarÃ¥det det af flere, men synes alligevel jeg ville tage chancen. Det skulle jeg aldrig ha' gjort. Flere ting pÃ¥ cykle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig fin cykel. Lidt lÊngere ventetid end vi havde pÃ¥regnet. Men fin levering. Dog synes jeg at det er meget hurtigt at cyklen skal have sit fÞrste service (100 km) - det er hurtigt tilbagelagt. J... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融・保険

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen Til Cargo9000, Hos cargo9000 finder du super gode priser på kabinescooter, El-ladcykler mm.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

98件のレビュヌ

Jeg kÞbte en el-lad cykel til min

Jeg kÞbte en el-lad cykel til min kÊreste i fÞdselsdagsgave og jeg har fået en ualmindelig god service lige fra start til afhentning af cyklen. Stort tak til Jeanette for at hjÊlpe med, at overraskelsen til min kÊreste blev helt perfekt og ikke mindst er cyklen alle penge vÊrd :) Min varmeste anbefaling til Cargo9000 - I har helt sikkert Danmarks fedeste el-cykel ! :)

2018幎6月28日

El ladcykel

Bestilte lÞrdag aften og om mandagen fik jeg mail om at den var klar til afsendelse. Der gik dog 6 arbejdsdage inden den kom. Men alt var som det skulle vÊre da cyklen ankom. Og god kvalitet.

2018幎6月13日

Virkelig fin cykel

Virkelig fin cykel. Lidt lÊngere ventetid end vi havde påregnet. Men fin levering. Dog synes jeg at det er meget hurtigt at cyklen skal have sit fÞrste service (100 km) - det er hurtigt tilbagelagt. Jeg kunne godt have tÊnkt mig at få en liste over samarbejdspartnere der servicerer denne cykel i KÞbenhavns området som opretholder garantien.

2018幎6月11日
自発的なレビュヌ

Meget cykel for pengene !!

Jeg har tidligere cyklet på Christiania Cyklen med motor. Men har nu en Cargo 9000. Jeg vil til enhver tid anbefale Cargoen. Man får meget cykel for pengene og der er flere fordele ved Cargoen. Bedre udsyn ud af kalechen, trin til at trÊde på ved opstigning i kassen, bedre sÊde, for og baglys, bedre lukning af seler. Så fÞlger der en del med cyklen som man skal kÞbe ved siden af, hvis man vil kÞbe Christiania cyklen. Sidst men ikke mindst har de en super god service... !!

2018幎6月7日

Meget cykel for pengene

De kunne ikke helt overholde de 3-5 dages levering som lovet på hjemmesiden, men da jeg kontaktede dem var de lynhurtige til at svare og reagere og cyklen kom frem 2 dage senere.
Der var lige et par småting der lige skulle justeres (en skÊrm der var monteret skÊvt og et bagagebÊrer, der var lÞst), men det var meget hurtigt ordnet.
Virkelig meget cykel for pengene!!
Vi har allerede anbefalet cargo9000 til andre.

2018幎5月24日
自発的なレビュヌ

Super service og god vejledning

Jeg har ikke fÞr kÞbt/prÞvet en ladcykel
Så jeg skrev til cargo 9000 og spurgte om nogle ting, dagen efter ringer der en sÞd og meget service mindet dame til mig og fortÊller mig alt om deres ladcykler hvordan de virker og mål og hvilke låse hun ville anbefale mig at kÞbe
Super service og cyklen er jeg også meget glad for, man skal selfÞlgelig lige vende sig Tilat kÞre på sådan en ladcykel.

2018幎5月22日

Hej.

Hej..

Jeg skulle have haft cykel en lÞrdag, men fragtmanden havde taget den forkerte med, så fik den fÞrst om mandagen.. lidt trÊls, når man forventer og glÊder mig til at den ankommer..

2018幎5月22日

Lige i skabet!

Alt er forlÞbet meget tilfredstillende. Vi fik leveret hurtigere end forventet og jeg blev ringet op dagen fÞr mhp levering samt indenfor et tidsrum af kun to timer og ikke som sÃ¥ oftest, hvor man skal vÊre hjemme mellem 8 og 17 el.lign. Servicen med rÃ¥d og vejledning i telefonen har vÊret rigtig flink og vedkommende. Cyklen er tiptop og rigtig god kvalitet - vi er SÅ glade for vores nye ladcykel og ungerne kan slet ikke fÃ¥ nok af at drÞne i den :) varmeste anbefalinger herfra!

2018幎5月16日
自発的なレビュヌ

Super fantastisk service og betjening

Super fantastisk service og betjening 👌🏻 Men selve el-ladcyklen er jeg lidt ked af jeg har smidt sÃ¥ mange penge efter... den er i stykker i gear hÃ¥ndtaget og man kan ik se hvad gear den stÃ¥r i og det ene gear driller, kalechen gik i stykker fÞrste gang den skulle pÃ¥ cyklen og lynes.(dog fantastisk og hurtig service ned ombytning) Sadlen er ik ret robust og kan ik tÃ¥le bukser med knapper bag pÃ¥. Og sÃ¥ KNIRKER cyklen vildt meget :( men ud over de her ting pÃ¥ den korte tid vi har haft den (kÞbt slut april 18) er det en okay cykel med plads til mine bÞrn og en nÞdvendighed i vores hverdag...

2018幎5月16日

perfekt

det er perfekt at handle hos Cargo 9000 bestiller cykel sÞndag og den er på vej mandag venter bar på kontakt fra fragtmanden så det er bare ok

2018幎5月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。