レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prima verblijf gehad in Riemst, huis voorzien van alle luxe en comfort. Grote comfortabele slaapkamers, ook de woonkamer, keuken en natuurlijk de wellness niet te vergeten. Waren hier met 8 volwassene... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir haben über Casapilot gebucht und sind rundum sehr zufrieden gewesen. Die Kommunikation war sehr gut. Aus privaten Gründen musste ich den Buchungstermin verschieben. Eine kurze Email und das "Pro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via Casapilot een vakantiehuis geboekt in de Belgische Ardennen en echt niets te klagen. Goede website waar je makkelijk kunt filteren, en de woning was top kwaliteit: schoon, goed onderhouden en p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir haben ein verlängertes Wochenende im Tiny House verbracht und es war einfach traumhaft! - **Einrichtung:** Wunderschön eingerichtet und sehr gemütlich. - **Badezimmer:** Ausgestattet mit... もっと見る

企業情報

1. 貸し別荘

当該企業による記述

Casapilot was founded in 2010 by Dusty Kukenheim and his partner Sandro Kleis, with the vision of creating a holiday accommodation agency that met their own high standards of quality, well-being and service. After purchasing their first holiday home, they realized that there was no high-end agency on the market and decided to fill the gap with Casapilot. Our Mission At Casapilot, we are dedicated to providing unforgettable holiday experiences, focused on luxury and well-being. Every property on our website has been carefully selected and inspected by us, guaranteeing impeccable quality and exclusive services. We maintain privileged relationships with the owners, enabling us to offer unique and prestigious properties. Our offer Our diversified catalog includes : Holiday homes: For holidays with family or friends in enchanting settings. Villas: Spacious, luxurious properties for memorable holidays. Fincas : Traditional homes offering charm and authenticity. Luxury suites: Ideal for couples seeking privacy and refinement. Our Destinations Casapilot offers you a variety of popular destinations: The Belgian Ardennes, with their verdant landscapes and soothing atmosphere. The Côte d'Azur, famous for its sunny beaches and glamour. Ibiza and Majorca, Spanish islands renowned for their natural beauty and festive atmosphere. Flanders and the Netherlands, offering unique experiences combining tradition and modernity. Conclusion Casapilot is more than just a vacation rental agency; it's an invitation to discover exceptional places and experience precious moments in dream properties. Join us for a luxurious vacation experience, focused on well-being and personalized service. With Casapilot, every stay becomes an unforgettable experience.

3.9

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rundumsorglospaket

Rundumsorglospaket! Von der Webseite, über die Buchung, das tolle Haus, die Abrechnung und Rücküberweisung der Kaution… alles verlief bestens.

2025年5月16日

Liebe Andrea,

vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt und unserem Service rundum zufrieden waren. Genau das ist unser Anspruch: ein rundum sorgloses Urlaubserlebnis für unsere Gäste zu schaffen.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

5つ星のうち5の評価

Wat een fijne midweek hebben wij gehad

Wat een fijne midweek hebben wij gehad. De rust en de omgeving. Onze suite lag echt perfect om leuke uitstapjes te doen. De suite zelf was een oase van rust. Bij binnenkomst waren er al kaarsjes aangezet, muziek aan, jaccuzi stond aan, sauna die makkelijk in bediening was en een heerlijk flesje champie. 5 heerlijke dagen gehad. Alles was echt super geregeld. En bij vertrek........stond er weer een verassing te wachten op ons. Zeker voor herhaling vatbaar.

2025年5月16日

Beste heer Willemse,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo'n heerlijke midweek hebben gehad! Het doet ons deugd te horen dat jullie hebben genoten van de rust, de omgeving en natuurlijk van de suite zelf. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich vanaf het eerste moment welkom voelen, dus het is fijn dat de details zoals de kaarsjes, muziek, jacuzzi en champagne in de smaak vielen.

Ook dat jullie bij vertrek nog verrast werden, maakt ons blij. Jullie warme woorden betekenen veel voor ons en we hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Tot ziens en nogmaals bedankt voor deze mooie recensie!

5つ星のうち4の評価

Schönes Wochenende

Wir Mädels hatten wirklich eine schönes Wochenende und das Haus war ein Traum, also sehr zu empfehlen ♥️.
Leider wurde sich bisher nach wiederholter Nachfrage nicht auf unsere Frage geantwortet warum die Kaution noch nicht zurück gezahlt wurde. Der Besuch war vom 09.05 - 11.05.

2025年5月11日

Liebe Jana,
Vielen Dank für Ihre schöne Rückmeldung – es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Freundinnen ein traumhaftes Wochenende bei uns verbracht haben! Gleichzeitig möchten wir uns aufrichtig dafür entschuldigen, dass Ihre Rückfrage zur Kaution bisher unbeantwortet geblieben ist. Das entspricht selbstverständlich nicht unserem Anspruch an Kommunikation und Service. Wären Sie so freundlich und würden uns bitte nochmal eine Nachricht zusenden mit Ihrer Buchungsnummer, sodass wir dies umgehend überprüfen können? Vielen Dank vorab und hoffentlich bis ganz bald 😊

Top huis in Jalhay

Alles was top geregeld de eigenaar stond ons op te wachten dat we aankwamen.
In huis was alles aanwezig. Mooie ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer met toilet.En een prachtige tuin met mooie overlapping en een bbq. Zeker aan te bevelen.

2025年5月21日

Beste Alice,

Hartelijk dank voor uw prachtige review ☺️ Wat fijn om te lezen dat u zo’n prettig verblijf heeft gehad in ons huis in Jalhay. We zijn blij dat de ontvangst soepel verliep en dat het huis volledig aan uw verwachtingen voldeed.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een volgende ontspannen vakantie!

Met vriendelijke groeten,

Goed in communicatie

Makkelijk in contact. Ik had wat vragen en ze zijn telefonisch makkelijk te bereiken. Het huis zag eruit zoals beschreven. Betalingen gaan makkelijk.

2025年4月25日

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 🤗 Fijn om te horen dat onze communicatie u goed beviel en dat uw vragen snel en eenvoudig beantwoord werden. We zijn blij dat het huis aan uw verwachtingen voldeed en dat het betalingsproces soepel verliep.

We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

5つ星のうち1の評価

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring – wees gewaarschuwd

Wij hebben via Casapilot een vakantiehuis gehuurd in Büllingen en willen toekomstige huurders met klem waarschuwen. Bij aankomst kregen wij een korte uitleg over de woning. Echter, diezelfde avond stond de eigenaar erop om ons – een rustige familie van jong tot oud (2 t/m 79 jaar) – opnieuw streng toe te spreken over geluidsoverlast, op een manier die ronduit dreigend overkwam. Dit was totaal misplaatst gezien ons gezelschap.

Het gedrag van de eigenaar liet duidelijk zien dat hij in het verleden slechte ervaringen met huurders heeft gehad. Helaas leek hij dat nu op ons te projecteren. Sterker nog, we kregen sterk het gevoel dat hij uit was op extra kosten achteraf.

Na ons verblijf werden wij geconfronteerd met onredelijke en buitensporige schadeclaims. Zo zouden wij verantwoordelijk zijn voor schade die wij niet hebben veroorzaakt. Voor een licht vervuild bankkussen – wat ons tijdens het verblijf niet is opgevallen – werd dure schoonmaakapparatuur ingehuurd, volledig buiten proportie. Een klein haaltje in een kussen- ook niet opgemerkt tijdens verblijf- leidde tot directe vervanging.

De communicatie verliep ronduit onbeschoft: er werd continu uitgegaan van aannames en beschuldigingen zonder onderbouwing. Als huurder sta je helaas machteloos.

Wij huren al 15 jaar lang jaarlijks met onze familie een groot vakantiehuis, maar dit soort behandeling hebben wij nog nooit meegemaakt. Deze ervaring heeft voor ons een bittere nasmaak achtergelaten.

Wij raden iedereen aan om goed na te denken voordat je met Casapilot en deze eigenaar in zee gaat.

2025年5月5日

Geachte,
hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling en dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw verblijf en de omgang met de eigenaar niet hebben voldaan aan uw verwachtingen en dat dit een vervelende indruk heeft achtergelaten. Wij hechten veel waarde aan een transparante en respectvolle communicatie, en uw opmerkingen over zowel de ontvangst als de afwikkeling van de schadeclaims nemen wij zeer serieus.

We zullen uw feedback zorgvuldig analyseren en onze werkwijzen en instructies aan verhuurpartners aanscherpen, zodat toekomstige gasten duidelijkheid en gastvrijheid ervaren vanaf het eerste moment. Daarnaast bekijken we kritisch onze procedures rondom schadeafhandeling om onnodige onrust en onduidelijkheden te voorkomen.

Wij streven ernaar dat iedere gast zich welkom voelt en vertrouwen heeft in een soepele, plezierige vakantie. We hopen dat u, ondanks deze ervaring, nog fijne herinneringen aan de omgeving hebt overgehouden.

Met vriendelijke groet,
Het Casapilot-team

Das Haus liess kein Wünsche offen

Das Haus liess kein Wünsche offen. Betreuung und Organisation waren perfekt. Rundum ein gelungener Urlaub.

2025年4月18日

Liebe Ellen,
vielen Dank für Ihre wunderbare Rückmeldung ☺️ Es freut uns sehr, dass das gebuchte Haus all Ihre Erwartungen erfüllt hat und Sie mit Betreuung sowie Organisation rundum zufrieden waren. Ihr positives Feedback macht uns stolz und spornt uns an, weiterhin jeden Urlaub bei uns unvergesslich zu gestalten.
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen – bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute!

5つ星のうち5の評価

Sehr netter und kompetenter…

Sehr netter und kompetenter Kundenservice, auf alle Anfragen sehr schnell reagiert.

2025年4月17日

Liebe Anna,
vielen Dank für Ihre positive Bewertung 🤗 Es freut uns sehr, dass Sie unseren Kundenservice als nett und kompetent erlebt haben und wir Ihre Anfragen schnell klären konnten. Ihr Lob motiviert unser Team, auch in Zukunft mit vollem Einsatz für Sie da zu sein.
Wir freuen uns, Sie bald wieder zu unterstützen – bei Fragen jederzeit gern!

Top Service und gute Erreichbarkeit

Top Service und gute Erreichbarkeit

2025年5月7日

Lieber Olivier,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung 🤩 Wie schön zu hören, dass Sie unseren Service und unsere Erreichbarkeit so positiv bewerten. Wir freuen uns, jederzeit für Sie da zu sein.

5つ星のうち5の評価

Een buitengewone en unieke logeerbeleving!

De toren geeft een 360 graden uniek uitzicht! We hebben genoten van mooie zonsopgangen en prachtige zonsondergangen.
De afwerking van de accommodatie is super en luxueus. Alles is tot in de details voorzien en afgewerkt.
Een absolute aanrader!

2025年3月14日

Beste Katrien,
wat leuk om te horen dat jullie zo hebben genoten – vooral van het uitzicht en die magische zonsondergangen! Fijn dat de luxe en afwerking ook in de smaak vielen. Bedankt voor jullie mooie woorden en de aanrader. Hopelijk tot een volgende keer!

Betrouwbaar!

Veel keuze qua accommodaties. Goede en duidelijke communicatie. Snelle afhandeling van het terugstorten van de borg. Het was een goede ervaring met dit voor ons een nieuwe organisatie. En het gaat zeker niet bij alleen deze keer blijven. Een aanrader dus.

2025年3月12日

Beste Nadine,
hartelijk dank voor uw positieve recensie ☺️ We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze ruime keuze aan accommodaties, duidelijke communicatie en de snelle afhandeling van de borg. Het doet ons veel plezier te horen dat uw eerste ervaring met onze organisatie zo goed was en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer.

Gemütliches Tiny Haus

Wir waren als Paar mit unserem Hund in dem kleinen gemütlichen Haus. Wir haben uns sofort wohl gefühlt, und das Haus ist mit allem was man so braucht ausgestattet. Das Badezimmer hat uns sehr gut gefallen, mit Dusche und Badewanne! Auch das Bett unter dem Dach war sehr gemütlich :) Die Sauna im Garten war unser Highlight und hat den Aufenthalt perfekt gemacht. Auch der Kontakt zu den Vermietern war sehr angenehm und freundlich! Wir können es nur weiterempfehlen:)

2025年2月28日

Liebe Jenny,
herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung ☺️ Es freut uns sehr, dass Sie sich in dem Haus rundum wohlgefühlt haben und besonders die Sauna, das gemütliche Bett und das schöne Badezimmer genießen konnten. Ihr Lob zum freundlichen Kontakt geben wir gerne an die Vermieter weiter.

Wir freuen uns, wenn wir Sie bald wieder als Gäste begrüßen dürfen!

Beste Grüße,

Très satisfait

Très satisfait. Location d'un gîte très haute capacité pour toute la famille. Bonne gestion de la demande en amont et en aval. Informations claires.

2024年12月14日

Bonjour,
un grand merci pour votre avis enthousiaste ! Nous sommes ravis d’apprendre que la gestion de votre séjour ainsi que les informations fournies ont répondu à vos attentes 👍. Votre satisfaction est notre priorité et vos retours positifs nous encouragent à continuer à offrir le meilleur service possible 🌟.

Nous serions enchantés de vous accueillir à nouveau lors de votre prochaine visite !

À très bientôt,

5つ星のうち5の評価

Wir haben ein verlängertes Wochenende…

- **Einrichtung:** Wunderschön eingerichtet und sehr gemütlich.
- **Badezimmer:** Ausgestattet mit einer Dusche und einer Badewanne – ein echter Pluspunkt!
- **Jacuzzi:** Er war bereits eingeschaltet und hat unseren Aufenthalt perfekt abgerundet.
- **Sauna:** Die süße Holzsauna war ein Highlight unseres Aufenthalts.
- **Vermieter:** Der Vermieter ist extrem nett, erklärt alles ausführlich und hilft sofort, wenn man etwas benötigt, wie z.B. Holz für die Sauna.

Zusammengefasst war es ein perfekter Aufenthalt für zwei Personen. Wir kommen gerne wieder!

2025年1月3日

Liebe Bernadette,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihr verlängertes Wochenende in unserem Tiny House so genossen haben.✨ Besonders schön, dass Ihnen die Einrichtung, das Badezimmer, der Jacuzzi und die Sauna gefallen haben.
Wir würden uns freuen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen! Bis zum nächsten Mal! 😊

5つ星のうち5の評価

Vlotte communicatie en correcte…

Vlotte communicatie en correcte service. Prachtige woning gehuurd. Waarborg correct & snel terugontvangen.

2024年12月27日

Beste Severine,
Bedankt voor uw mooie review! 😊 We zijn ontzettend blij dat onze communicatie en service naar wens waren en dat u de woning zo prachtig vond. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! 🌟👋

Prima Service

Prima Service, Emails und Fragen werden umgehend beantwortet. Das gemietete Haus war phantastisch!

2025年1月15日

Liebe Sabine,
Herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! 😊 Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren und das gemietete Haus phantastisch fanden. ✨ Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! 😊

5つ星のうち5の評価

Wir hatten einen sehr schönen…

Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt alles war wie beschrieben wir hatten absolut keine Probleme und würden jeden empfehlen. Einzige was nicht so toll war, ist die Zahlung man wird auf eine Webseite weitergeleitet, die nicht professionell aussieht. Ich habe mich dann an der Hotline gewendet und die konnten mir direkt weiterhelfen. Die Damen bei der Hotline nahm mir die Sorge und teilte mit, dass sie Probleme mit der Webseite haben und gab mir die komplette IBAN per Mail. Somit war das auch erledigt. Die Kaution haben wir eine Woche später automatisch zurück erhalten top
danke !

2024年12月20日

Lieber Josef,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten und alles wie beschrieben verlief. Ihre Empfehlung bedeutet uns viel.

Es tut uns jedoch leid zu hören, dass Sie Schwierigkeiten mit unserer Zahlungsseite hatten. Wir verstehen, wie wichtig ein reibungsloser Zahlungsprozess ist, und entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind. Wir arbeiten kontinuierlich daran, unsere Online-Plattform zu verbessern, um solche Probleme in Zukunft zu vermeiden.

Es freut uns jedoch, dass unser Hotline-Team Ihnen schnell und kompetent weiterhelfen konnte und dass die Rückerstattung der Kaution problemlos verlief. Ihr Feedback hilft uns, unseren Service weiter zu optimieren.

Nochmals vielen Dank für Ihren Aufenthalt und Ihre konstruktive Rückmeldung. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

5つ星のうち5の評価

Top huizen en goede service !

2024年12月25日

Beste Peter,
bedankt voor uw mooie review
We zijn blij dat u tevreden bent met onze huizen en service. Uw positieve woorden motiveren ons om altijd ons best te blijven doen. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen 😊

Goede ervaring

Goede website, veel keuze qua accommodaties. Goede communicatie. Correcte afhandeling terugstorten borg. Kortom een goede ervaring met dit voor ons nieuwe organisatie.

2024年12月30日

Beste Heleen,
bedankt voor uw positieve feedback 😊
Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze organisatie. We zijn blij dat onze website, het ruime aanbod en de communicatie aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

Séjour en famille avec petits et…

Séjour en famille avec petits et grands, maisons chaleureuses bien achalandées . Situation propice aux nombreuses ballades dans la région.
Hôte réactive et très cordiale.
Tout était nickel

2024年12月27日

Bonjour Magali,
un grand merci pour votre avis 😊 Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos maisons et la beauté de la région pour vos balades en famille. Votre satisfaction est notre priorité, et votre retour nous motive à continuer ainsi. Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau bientôt !

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。