レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi har købt 2 Cassøe bruseamaturer i sort til vores nye hus. I det ene måtte thermostaten ombyttes, og nu er selve amaturet også begyndt at skalle. Vi har også købt 3 NOBA amaturer til håndvaskei... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 住まいのサービス

当該企業による記述

Cassøe er en af Danmarks førende producenter/leverandører af kvalitetsprodukter til køkkenet og badeværelset. Vores sortiment består udelukkende af de bedste produkter fra verdens førende leverandører.

3.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Sorte produkter der skaller

Vi har også købt 3 NOBA amaturer til håndvaskei sort, hvoraf 2 er begyndt at skalle.

Alt er købt via forhandlere, og vores reklamationer går via dem. Alligevel vil vi hejse et flag og påvirke Cassøe til at se deres lak efter i sømmene. I har en udfordring dér.

2026年1月13日

Hej Henriette,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at I har haft problemer med flere af jeres sorte armaturer. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores produkter skal give.

Vi tager alle henvendelser om kvalitet alvorligt, og derfor undrer det os også, når vi hører om at I har flere produkter, der begynder at skalle. I nogle tilfælde kan der opstå skader, hvis der anvendes for kraftige eller ikke egnede rengøringsmidler, som kan påvirke overfladen – særligt på sorte og farvede produkter.

Vi vil derfor anbefale, at I gennemgår vores anbefalinger til drift og vedligeholdelse, som findes her:

Reklamationer håndteres via den forhandler, hvor produkterne er købt. I er dog også velkomne til at kontakte os direkte på 97 12 74 00 eller mail@cassoe.dk
, meget gerne med billeder og eventuelt video, så vi kan rådgive og hjælpe videre i processen.

Tak for jeres feedback – den tager vi med os, og vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe jer videre.

Imponerende serviceniveau

Fik brug for assistance ift. at finde frem til korrekt reservedel til armatur. Efterfølgende blev der brug for hjælp til at løse et montage-problem. Hele vejen igennem blev man mødt af hjælpsomhed og professionalisme for at få løst opgaven. I sandhed en udsøgt fornøjelse at være vidne til er serviceniveau på så højt plan. Cassøe er et skoleeksempel på hvordan god kundeservice skal se ud. Det bliver ganske enkelt ikke bedre.

2025年11月21日

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Ringede til Cassøe for at høre, om de kunne hjælpe med et varenr. på et brusearmatur som fulgte med, da vi købte huset. Vi havde brug for en reservedel. Meget sød dame i telefonen, der vidste hvad hun talte om. Jeg sendte fotos, 10 min. efter svarede en mand med varenr. Hos dem var reservedelen i restordre, men han foreslog, hvor jeg ellers kunne søge.
Skønt med god jydsk kundeservice!

2025年3月25日
5つ星のうち5の評価

Nyt armatur trods udløb af reklamationsretten.

Vi har købt vores armatur igennem Kvik Køkkener. Amaturet begyndte at skalle af og jeg kontaktede Kvik. De kontaktede straks Cassøe. Cassøe tilbød at sende et nyt armatur, kvit og frit, trods en måned for sent i forhold til reklamationsretten. Det er god kundeservice! Tusinde tak for at se igennem fingre og hjælpe jeres kunder godt på vej.

2024年6月20日

Dårlig kvalitet

Vi fik for 3 år siden nyt badeværelse med armaturer fra Cassøe og har ikke haft andet end problemer. Bruseren er skiftet 4 gange, fordi den ikke kunne holde tæt, og armaturet ved vasken har samme problem, så vi må bare konstatere, at kvaliteten er for ringe (de tidligere armaturer havde siddet i mindst 10 år uden problemer). Kundeservicen har været rigtig fin, men man bliver lidt træt, når man skal starte forfra igen og igen og …..

2024年3月28日

Hej Camilla,

Er ked af at læse du har haft en ærgerlig oplevelse med vores produkter. Vi sælger rigtigt mange brusere og armaturer, og naturligvis kan der en sjælden gang imellem forekomme en reklamation på et produkt.

At du har fået skiftet bruser 4 gange lyder ganske voldsomt. Læser din besked som om du pt. har et problem med et håndvask armatur(?), måske jeg tolker forkert. Men er det tilfældet håber jeg du vil ringe til os på 9712 7400 så vi kan hjælpe med at få udbedret evt. reklamation.

Vh. Cassøe

5つ星のうち4の評価

Angrebet armatur

Vi købte et armatur Newform høj - messing til vores gæstebadeværelse - fik det monteret i 2020 - og nu er det angrebet af rust rigtig mange steder på armaturet -

jeg har sendt dokumentation til firmaet - så jeg venter spændt på en reaktion og har fået en fin tilbagemelding ...de sender mig et nyt armatur...Tak

2024年2月3日

Købte en New Yorker bruseniche til kr

Købte en New Yorker bruseniche til kr. 10,600. Men endte med at være på forkerte mål. Ikke deres skyld men murerens. Så da jeg ville returnere nichen og bestille en ny på de nye mål vil de have kr. 2900 i returneringsgebyr plus kr. 450 i fragt. Ca. 35% af købspris!! Deres kundeservice kunne godt bruge en overhaling.
***svar til Cassøe***
Næsten alle byggerier bliver forsinket af den ene eller anden grund. Vi fandt først ud af problemet da den var pakket ud. Kr. 2900 for et nyt stykke pap at pakke den ind i mener jeg er lige i overkanten. Men det er sådan i gør og det er også fair nok. Jeg finder en anden leverandør til de 14 brusenicher jeg har forespurgt på ved Invita.

2023年2月13日

Hej Ronni,

Er ked af at høre du er utilfreds med udfaldet, vi lever af tilfredse kunder og vil gå utrolig langt med servicen. Brusenichen er leveret til dig for ca. et halvt år siden (29/8-2022). Derudover har den været åbnet, og er samlet igen på en måde der gør at vi ikke forsvarligt kan sælge den videre.

Mvh. Cassøe A/S

5つ星のうち2の評価

Købt en NOBA CK01

Købt en NOBA CK01. amatur i børstet messing. Har haft den et års tid nu og farven er allerede falmet en hel del både på top og særligt på vandhanespidsen. Virker ikke som et produkt man har i lang tid.

2022年11月4日

Hej Michael,
Det lyder besynderligt. Kan frygte der måske er brugt meget aggressive rengøringsmidler.
Ring til os på 9712 7400, så finder vi sammen en løsning.

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet. Super service.

Generelt super glad for kvaliteten på produkterne. Fik et problem med et lækkende brusehoved efter 3 år. Skrev en mail herom (til invita som den samlede ordre var lagt hos). Fik en mail fra Cassøe ti minutter senere om, at de ville sende et nyt. Det ankom dagen efter. Det er sjældent oplevet bedre.

2022年10月19日
5つ星のうち5の評価

Problemer med et lækkende armatur

Problemer med et lækkende armatur. Reservedele tilsendt. Desværre kunne man ikke komme ind til det der skulle skiftes grundet det var kalket til. Fik tilsendt et nyt armatur. Venlig dialog hele vejen igen. Føler mig rigtig godt behandlet. Super kundeservice.

2022年6月22日
5つ星のうち2の評価

Farveforskel på børstet messing

Flot design, men desværre ikke mere end det for os.
Vi har købt armaturer i børstet messing til hele vores hus. Da der er stor farveforskel på produkterne, kontakter vi Cassøe. De siger, at de forskellige armaturer stammer fra forskellige producenter. De fortæller, at hvis vi ville være sikre på at få det hele i samme farve, skulle vi købe fra samme producent. Det er dog ikke tydeligt i deres katalog, hvilke armaturer, der er produceret hvor. Derudover er der også farveforskel på de enkelte produkter. Håndvaskarmaturets top og bund er to forskellige farver, det samme er håndbruseren på armaturet til badekaret og selve armatureret. Det synes vi er ærgerligt.

Kommentar til jeres svar:
Vi har været i dialog med jer flere gange, også gennem den forhandler vi har købt armaturerne af. Vi har fået samme svar hver gang, at delene er produceret forskellige steder, og derfor er der farveforskelle. Og da vi har flere af samme armaturer, fortalte jeres medarbejdere, at hvis farveforskellene var ens, så var det sådan det var.
Vi har blot et håb om, at i fremover vil oplyse jeres kunder om, at de armaturer man bestiller ikke er i samme farve. For os var det virkelig dyre lærepenge, og vi håber ikke det sker for andre.

2022年3月4日

Hej,

Tak for dit skriv, vi bruger al input og feedback til forbedring. Vi er kede af at høre produkterne ikke har levet op til dine forventninger.

Det er korrekt der kan være mindre farveforskelle i overfladerne, specielt på produkter med PVD behandling. Vi forsøger hele tiden at forbedre det, men som mange andre "levende overflader" - messing/kobber/gunmetal er det svært at styre 100% ens udtryk.

Hvis du har et håndvaskarmatur med farveforskel fra top til bund, så er det dog klart et reklamationsberettiget produkt vi vil finde en ombytter til.

Kontakt os venligst på hovednummeret 9712 7400 og vi finder en løsning.

Super kundeservice !!

Var kommet til at bruge rengøringsmiddel med syre på min krom vandhane som resulterede i grimme syreskader på overfladen. Den kunne ikke reddes men fik tilbudt en ny til halv pris af Cassøe! Super venlig service og hjælp.

2022年2月10日

Cassøe A/S からの回答

Mange tak for din feedback, det sætter vi stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。