Cewe.no レビュー

9,538
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg elsker dere ❤️ bøkene er lette å lage på mobilen og har ett enkelt oppsett og mange fine design muligheter.God kvalitet på bildene som gjør bøkene fine.Har laget en del bøker hos dere.Mange fine f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har bestilt en årkaldener, maken størrelse til en jeg kjøpte hos dere for ca.3 uker siden. Den fokk jeg levert i postkassen der jeg bor. Denne gangen må jeg hente den et eller annet sted. Sier der... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har mistet tellinga på hvor mange ganger jeg har kjøpt kalender herfra nå, men jeg kommer tilbake hvert år. Mor/bestemor må jo få julegaven sin! Cewe sin kalender er topp kvalitet og designmulighe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alltid fornøyd med Cewe. Bruker fast til album, men denne gangen bestilte jeg takkekort etter konfirmasjon. Valgte ekstra gull-dekor og det ble veldig flott og eksklusivt uten å "bli for mye". Veldig... もっと見る

企業情報

1. 写真現像サービス

Cewe.no について

当該企業による記述

Om cewe.no

Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.

Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

当該企業による記述

(9,538)

過去12か月のレビュー数: 599件

レビューを書く

Gode produkter dere leverer

Gode produkter dere leverer, rask levering og god kvalitet

2026年5月12日

Hei Anne Marie.

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvaliteten på produktene våre og leveringstiden.

Vi setter stor pris på at du valgte CEWE.

5つ星のうち5の評価

Meget bra kommunikasjon og topp service!

Meget bra kommunikasjon og topp service!

2026年5月12日

Hei Werner.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med både kommunikasjonen og servicen du har mottatt. Hos CEWE er god kundeservice svært viktig, og slike tilbakemeldinger setter vi derfor stor pris på.

Hei Anastasiia.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktkvaliteten. Hos CEWE legger vi stor vekt på kvalitet, og det er flott å høre at dette innfrir forventningene.

5つ星のうち5の評価

Opplevde at kvaliteten på bildene var…

Opplevde at kvaliteten på bildene var svært god! Og overraskende rask levering.bestilte bildene 8 mai og fikk de allerede 13 mai.!

2026年5月9日

Hei Ingebjorg.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er ekstra hyggelig å høre at du ble positivt overrasket over både kvaliteten på bildene og leveringstiden. CEWE setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Hei Lillian.

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og bildekvaliteten. Hos CEWE jobber vi alltid for rask levering og gode resultater, og det er veldig motiverende å få slike tilbakemeldinger.

Vi håper du får stor glede av bildene dine, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til CEWE.

5つ星のうち3の評価

Litt skuffet!

Jeg synes det er blitt vanskeligere å lage fotoalbum siden sist. Jeg fikk tilbake fotografier som absolutt var av dårlig kvalitet, og må da sende bestillingen på ny, dokumentere at bildene var dårlige. Jeg må altså gjøre det på nytt...

Hei Vigdis.

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er leit å høre at opplevelsen med å lage CEWE fotobok har vært mer utfordrende denne gangen. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du møter på utfordringer, så vil vi hjelpe deg videre.

I forhold til dette med bildene som kom i dårlig kvalitet, har vi har sett nærmere på bestillingen din, og kan se at bildefilene som ble mottatt dessverre ikke ser ut til å være originalfilene, men såkalte thumbnails. Dette er nedskalerte versjoner av bildene som brukes til rask forhåndsvisning, og de har lavere oppløsning og kvalitet enn originalfilene. Når slike filer brukes i produksjon, vil det dessverre kunne påvirke kvaliteten på det ferdige resultatet.

Ved å legge inn en ny bestilling med de originale bildefilene, vil du motta bilder i den samme flotte kvaliteten som du forventer fra CEWE, og som samsvarer med kvaliteten i CEWE fotobok. Som vi allerede har informert deg om, vil dette selvfølgelig skje helt uten ekstra kostnader for deg. Du får produktet levert kostnadsfritt som en del av vår 100 % fornøydgaranti.

Vi håper dette gir en bedre forklaring på situasjonen, og vi hjelper deg gjerne videre dersom du har spørsmål eller trenger veiledning underveis.

5つ星のうち4の評価

Lagde en bok til en konfirmant og…

Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på innside av perm både først og sist, men der var det blokkert for tekst...(om jeg har oppfattet det riktig).. kanskje av rent tekniske årsaker. Har benyttet Cewe tidligere og er absolutt fornøyd både med produkt og leveringstid. Kan anbefales. 🙂

2026年5月7日

Hei Hans Christian.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din!

Det er veldig hyggelig å høre at CEWE fotobok ble en vellykket gave til konfirmanten, og at både konfirmant og gjester satte pris på resultatet. Så flott at du også har hatt en god opplevelse med vår online-løsning.

Takk også for innspillet ditt rundt fleksibilitet på innsiden av permene. Slike tilbakemeldinger er verdifulle for oss i CEWE, og vi tar dem gjerne med videre i arbeidet med å forbedre løsningene våre.

Vi setter stor pris på at du har brukt CEWE tidligere og at du er fornøyd både med produktkvaliteten og leveringstiden. Tusen takk for anbefalingen!

Bildene ble veldig fine

Bildene ble veldig fine! God kvalitet!

2026年5月7日

Hei Runi.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å høre at bildene ble fine og at du er fornøyd med kvaliteten. Hos CEWE er vi opptatt av at hvert produkt holder høy standard, og slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Veldig hurtig levering

2026年5月5日

Hei Heidi.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen fra CEWE.

5つ星のうち4の評価

Vi er fornøyd med bestilling men hadde…

Vi er fornøyd med bestilling men hadde mange ekstra blanke sider på enden av album og derfor fikk dere ikke fullpott! Takk allikevel og konfirmasjon gikk bra!

2026年4月9日

Hei Thomas

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det er hyggelig å høre at dere i utgangspunktet er fornøyd med bestillingen, og ekstra fint å lese at konfirmasjonen gikk bra.

Når det gjelder de ekstra blanke sidene bakerst i fotoboken, kan vi se at det er lagt til 12 ekstra sider i prosjektet. Dersom disse sidene ikke blir fylt med innhold, vil de dessverre fremstå som blanke i den ferdige boken. I fotobokoppsettet kan man fjerne sider kun i intervaller på 4 sider av gangen.

Vi håper dette gir en bedre forklaring, og setter pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

5つ星のうち5の評価

God opplevelse i likhet med da jeg…

God opplevelse i likhet med da jeg laget første bok i 2024

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det er veldig hyggelig å høre at du også denne gangen hadde en god opplevelse med CEWE, slik som da du laget din første bok i 2024.

5つ星のうち2の評価

To av tre konvolutter med bilder var…

To av tre konvolutter med bilder var elendig kvalitet, bare kornete. Har tidligere framkalt samme bilde uten problem.

Hei Elisabeth.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Det er leit å høre at to av tre konvolutter med bilder ikke holdt forventet kvalitet, spesielt når du tidligere har fremkalt de samme bildene uten problemer.

Vi har sett nærmere på filene som ble brukt i denne bestillingen, og kan se at flere av dem kun er miniatyrbilder (thumbnails) og ikke de originale bildefilene. Dette gjør at bildefilene inneholder for få piksler, noe som dessverre resulterer i kornete utskrifter.

Vi vil gjerne hjelpe deg videre, og minner om at CEWE har 100 % fornøydgaranti. Det betyr at du vil få tilbud om å bestille bildene på nytt, denne gangen med de originale filene, slik at du får den kvaliteten du forventer.
Jeg vil be deg kontakte vår kundeservice, support@cewe.no, så finner vi den beste løsning for deg.

5つ星のうち5の評価

Gikk veldig fort og bestille

Gikk veldig fort og bestille. Fikk de fort

Hei Torill.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at bestillingen gikk raskt og enkelt, og at du mottok produktene fort.

Gute Qualität der Bücher

Gute Qualität der Bücher, der Farbe und der Bilder, sowie eine schnelle und problemlose Lieferung

Hallo Ramona

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität der CEWE‑Bücher, den Farben und den Bildern sowie mit der schnellen und reibungslosen Lieferung zufrieden sind.

Danke, dass Sie sich für CEWE entschieden haben

Mit freundlichen Grüßen
CEWE Kundenservice

Rask levering

Rask levering
Supert resultat

Hei Else.

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at leveringen gikk raskt, og at resultatet ble akkurat som forventet.

5つ星のうち2の評価

All for lang leveringstid

All for lang leveringstid. Har nå ventet 17 dager, til tross for at jeg ved bestilling fikk beskjed om at det skulle vært her for lenge siden. Har ennå ikke mottatt varene.

2026年5月14日
自発的なレビュー

Hei Sandra.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å høre at du har ventet så lenge på leveringen, og vi forstår godt at dette er frustrerende.

For å kunne undersøke saken nærmere, trenger vi litt mer informasjon om bestillingen din. Vi har dessverre ikke mottatt noen ordredetaljer her, og kan derfor ikke se hva som har skjedd. Vi ber deg derfor om å ta kontakt med CEWE kundeservice så snart som mulig, enten på e‑post support@cewe.no eller telefon 66 82 26 60, slik at vi kan undersøke saken videre og hjelpe deg så raskt som mulig.

5つ星のうち3の評価

Nydelig bok

Nydelig bok, men alt for lang leveringstid.

Hei Beate.

Takk for tilbakemeldingen din. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med din CEWE Fotobok. Samtidig forstår vi godt at ventetiden kan oppleves lang når man gleder seg til å se resultatet.

Alle CEWE‑produkter er spesialtilpassede (custom made), og produksjonen kan først starte etter at kunden har sendt inn materialet. I perioden da du la inn bestillingen, var det også en helligdag, noe som påvirket produksjons‑ og leveringstiden noe. Varen ble levert etter 8 virkedager, som er innenfor den forventede leveringstiden som ble oppgitt ved bestilling.

5つ星のうち5の評価

God kvalitet på gjengivelse på bildene

God kvalitet på gjengivelse på bildene. God kvalitet på bøkene. Rask levering. God info underveis

Hei Målfrid.

Tusen takk for den utfyllende tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med bildegjengivelsen og kvaliteten på CEWE Fotobøkene, den raske leveringen og informasjonen underveis hos CEWE.

5つ星のうち5の評価

Bra kvalitet, enkel å ha med å gjøre

Bra kvalitet på alle bildene jeg bestilte! Veldig fornøyd🌸🩷

Hei Sandra.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på alle bildene du bestilte hos CEWE.

5つ星のうち4の評価

Kvaliteten på boken er svært god

Kvaliteten på boken er svært god. Leveringstiden var akseptabel, men noen dager enn for boken jeg bestilte for ett år siden. Kunne gjerne vært litt rabatt for eksemplar 2, siden jeg nå bestilte 2 eks av samme bok.

Hei Knut Johan

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Det er veldig hyggelig å høre at du er svært fornøyd med kvaliteten på CEWE Fotoboken.

Når det gjelder leveringstiden, ble bestillingen produsert og levert innenfor den forventede leveringstiden som ble oppgitt ved bestilling. Leveringstiden kan variere noe avhengig av produktvalg, tidspunkt for bestilling og kapasitet, men vil alltid ligge innenfor forventet levering, så fremt det ikke har skjedd noe uforutsett.

Når det gjelder rabatt ved bestilling av flere eksemplarer av samme bok, vil vi gjerne gjøre oppmerksom på at CEWE har faste kundefordeler som alle våre kunder kan benytte seg av. Disse finner du her:

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。