DÃ¥rlig service - forkert kÞkkenlevring. Jeg har stadig ikke fÃ¥et mit kÞkken fÊrdigt trods flere henvendelser dertil. Fik forkerte kÞkkenelementer - fik fx 70 cm istedet for bestilte 90 cm. Mang... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÀger bara oj oj oj, vilka fina möbler vi har köpt och ett fantastiskt kök med installation. Ãven om det kommer frÃ¥n Danmark till Sverige Àr vi överraskade över ett sÃ¥dant fint pris och fin kvalitet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg modtog aldrig hverken ordrebekrÊftelse eller faktura pÃ¥ mit kÞb af mÞbler, hvilket undrer mig. Meget lang leveringstid pÃ¥ mine mÞbler. Jeg har dog nemt kunne komme i kontakt med Erling herom bÃ¥d... ãã£ãšèŠã
Modtog min taburet/pakke i stykker og i en synlig Þdelagt og sammentapet papkasse. Derefter mail-kommunikation d.3/2-2021 med Chedanthe om reklamation. Herefter har jeg intet hÞrt i 9 dage (dags dato)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Chedanthe APS blev grundlagt i 2009 af indehaver Erling Nielsen som har arbejdet i mÞbelbranchen i mere end 20 Ã¥r, og kan tilbyde stor erfaring, know-how og branchekendskab. MÞbelbranchen er i konstant fremdrift â vores mÃ¥l er altid at have fingeren pÃ¥ pulsen og vÊre et skridt foran! Vi har hele tiden et opdateret og tidssvarende sortiment, som lever op til kundernes krav og forventning om konstant fornyelse. Chedanthe APS har sammen arbejde med nogle af de stÞrste fabrikker i Tyskland Frankrig Tyrkiet og Polen
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ALDRIG KÃB KÃKKEN HER
Efter at have set mine kammerats nye kÞkken, kan jeg kun sige det er udueligt lavet af Chedanthe. SkÊvt til bÃ¥de den ene og den anden side. ALDRIG KÃB KÃKKEN HER.

Chedanthe ããã®åç
DÃ¥rlig leveringstid og overholder ikkeâŠ
Lusk og fusk. Holder ikke sine aftaler og kommer med dårlige undskyldninger. En ven kÞbte sit kÞkken her, og jeg har sjÊlden set så skÊvt et kÞkken.
Så Þnsker du et kÞkken som ligner noget der hÞre til i et hurlumhej hus, så er dette den perfekte forhandler.

Chedanthe ããã®åç
KÃB ALDRIG DIT KÃKKEN HER!!!!!!
KÃB ALDRIG DIT KÃKKEN HER!!!!!!!
Jeg står i den uheldige situation, at jeg har fået mig kÞbt et kÞkken hos Chedanthe MÞbler.
Jeg starter med at komme ned til Erling, (ejer af virksomhed). Virker meget flink, butikken ser meget rodet ud, kÞkkenet stÃ¥r knap halvfÊrdigt men jeg lader mig falde med. Jeg ved hvad jeg vil have, og siger derfor hvad der skal bruges. Jeg har en tegning med af mit kÞkken, (vedhÊftet i billede) og forventer derfor at Erling ved hvad der skal bestilles. Jeg havde valgt at fÃ¥ en integreret OPV. samt KÃL, jeg har valgt et kÞkken med udelukkende skuffer, og hÞjskabe. Erling siger der gÃ¥r ca 4 uger fra bestilling(bestilt slut oktober) til montering (kÞbt med montering), der gik 8 UGER. (slut december) Massere af bortforklaringer med at âjuletiden ramte den polske fabrikâ Dette levede jeg ogsÃ¥ hen med, nÃ¥r kÞkkenet endelig kommer, er der ikke plads til alle skabe pÃ¥ den ene side pga. En mur. (dette var min fejl grundet opmÃ¥lingen) Dette vÊlger Erling at ringe omkring, og vi finder ud af at han bestiller et 50âer skab i stedet for et 60âer. Erling bliver ubehagelig, og sviner mig til âdet er din fejl bla bla bla, hvilket jeg godt kan vÊre med til. Derudover blev der bestilt et ovn skab med plads til mikroovn, hvor jeg nÊvner det har jeg ikke sagt. Men bliver hurtigt henvist til min ordrebekrÊftelse, af Erling. PÃ
DENNE ER DER ENDDA FEJL, jeg har fÃ¥et udelukkende 60âer skabe men pÃ¥ min ordrebekrÊftelse stÃ¥r der 80âer skabe. Jeg nÊvner dette, det gÃ¥r Erling pÃ¥, og siger âjeg fik jo ogsÃ¥ kÞkkenet til en god pris, og han kunne godt tage 2 60âer skabe tilbage og levere to 80âer men sÃ¥ var der jo selvfÞlgelig ikke plads til det.â DER BLIVER INTET NÃVNT OM JEG IKKE !VIL! BETALE EKSTRA HER, UDELUKKENDE JEG VIL HAVE ET GODT RESULTAT. Jeg siger faktisk, jeg godt kan betalte ekstra, grundet fejl.
KÞkkenet stÃ¥r ikke fÊrdigt, men jeg fÃ¥r at vide âDer gÃ¥r ca 4 uger fÞr du fÃ¥r resten monteretâ der gik igen 8 UGER. (slut februar). Jeg mÃ¥tte jo vente tiden an, i det med jeg selv havde en del af ansvaret her. Jeg har nu ventet yderligere 4 UGER, med flere telefonopkald lÞbende,. pÃ¥ at jeg skulle fÃ¥ min frontplade til min OPV. og mine skraldespande, og fÃ¥ justeret de sidste skuffer. Dette bliver âjeg har ikke vÊret i omegenen af hvor du bor (Agerskov) og har derfor ikke haft mulighed.â Han mangler derudover ogsÃ¥ at justere de sidste skuffer, de Þverste flugter ikke i dybden med to nederste, (se billeder) og generelt er det hele sÃ¥dan set skÊvt. Jeg nÊvner derfor at han mÃ¥ kÞre forbi og fÃ¥ rettet disse ting, hvortil der bliver svaret âjeg kan ikke justere dine skuffer mere, det er sÃ¥ godt som det kan blive.â Jeg spÞrger sÃ¥ Erling om jeg skal leve med skÊve skuffer, Hvortil Erling svarer âdu som elektriker burde kunne rette de skuffer selv.â (DET BLIVER NÃVNT JEG HAR KÃBT MED MONTERING). Erling siger dette er umuligt og han kunne sende fronten og skraldespandene i stedet. Hvilket jeg er blevet sÃ¥ trÊt af at snakke med ham, og hans uprofessionalitet. Og jeg siger ja til. Dette er sket den 14/3.
Billederne herunder kan ses af DET FÃRDIG LEVEREDE KÃKKEN, som er bÃ¥de skÊvt, og skufferne ikke flugter i dybden med flere mm. Kanter ind til vÊggen er ikke skÃ¥ret skÊvt sammen med vÊggen (ET GAMMELT HUS har skÊve vÊgge?????). bordpladen nÃ¥r ikke ind til vÊggen, ogsÃ¥ grundet skÊve vÊgge, sokkel passer ikke til gulvet, (skÊvt gulv, gammelt hus). Meget uprofessionelt kÞkken, og endnu mere uprofessionelt montage arbejde Denne kunne heller ikke skÊres til, sÃ¥dan den passede. (SE VEDHÃFTEDE BILLEDER
ALT i ALT, hvis du er sÃ¥ dum at vÊlge at kÞbe dit kÞkken her, og lad nu for guds skyld vÊre. Men skulle du vÊlge det, sÃ¥ sig til Erling at han fÃ¥r 50% pÃ¥ forskud og de sidste 50% nÃ¥r kÞkkenet er helt fÊrdigt og du er HELT TILFREDS med dit kÞkken. MEEEEN LAD NU VÃR MED AT HANDLE MED HAM!!!!!!

KÞb aldrig kÞkken her!!FrygteligâŠ
KÞb ikke kÞkken her!!Frygtelig oplevelse. Jeg har desvÊrre kÞbt et kÞkken hos Chedanthe, det har vÊret 3 måneders mareridt.
Min far ville give mig et nyt kÞkken, jeg har en ret sÞd far...men det, der skulle have vÊret en dejlig gave, endte i måneders stress og frustration...
Vi kÞrte fra Svendborg til TÞnder, vi var selvfÞlgelig blevet lokket af de billige tilbud, der dukkede op på FB osv. Hele showroomet var ikke et showroom, det var en rodebutik med halvfÊrdige moduler. Nå, men vi skulle se sort sol samtidig og tÊnkte det er okay... Erling er som udgangspunkt venlig nok, men virker uprofessionel. Han skriver ikke noget ind i et computerprogram, det hele er hans egne små håndskrevne noter... Jeg bad om et print af det kÞkken jeg havde bestilt, det kunne jeg ikke få. Det burde nok have fået alarmklokkerne til at ringe og vi kÞrte også derfra med en lidt dårlig mavefornemmelse. Men jeg stoler på folk og jeg valgte et kÞkken som jeg synes var rigtig pÊnt, jeg fik også en okay pris( Dog absolut ikke den pris, der dukker op i reklamerne, vÊr opmÊrksom på det). Vi fik at vide, at der ville gå 3 uger fra bestilling til levering. Der gik 7 uger. Og så startede hele mareridtet. Alt har vÊret forkert i det her kÞkken, forkerte mål, forkerte bordplader, forkerte fronter, forkert vask. 4 moduler var 50 cm, jeg havde bestilt dem på 60, 1 var 57. Erling bildte mig ind, at sådan laver de det i Polen, det har jeg efterfÞlgende fundet ud af er en kÊmpe lÞgn. Flere mål var forkerte, så jeg måtte hyre en håndvÊrker til at save og trylle for at få det til at passe...Da jeg brokkede mig, var Erling pludselig ikke så venlig lÊngere, han var faktisk ret ubehagelig..Jeg er kvinde og det er ikke noget Erling respekterer...han taler ned til mig og kalder mig lille ven, han gaslighter og taler udenom, det er da til at grine af, men det viser hans fuldstÊndige uprofessionelle vÊremåde. Det er lige meget, jeg kan grine af det...Jeg vil bare gerne have hvad jeg har bestilt, det har Erling mange undskyldninger for hvorfor jeg ikke kan få..Mest min skyld, også lidt Polens skyld...aldrig Erlings skyld..Hans store argument har vÊret, at jeg ikke har forstand på kÞkkener, nÊh det har jeg ikke, derfor har jeg betalt en kÞkkenmontÞr, der er ligeså chokeret som mig over den rodebutik jeg har fået tilsendt. Erling har lÞjet og lÞjet for mig, og det bliver han ved med. Erling har overhovedet ikke forstand på det han sÊlger, han er en svindler, der bluffer sig igennem og håber at man til sidst giver op. Jeg har en liste på minimum 20 fejl, det er alt fra store ting til små hylder, intet passer...jeg er bare så trÊt... Jeg endte med at få 4000 kr i afslag, jeg endte også med at bruge 10.000 kr på at rette op på hans fejl. GÞr Jer selv en tjeneste, bliv ikke lokket af hans kampagne, han er en svindler, han er inkompetent og han aner ikke hvad han laver... og alle instruktioner er kun på polsk, det synes Erling ikke er et problem. Jeg er endt med et kÞkken jeg ikke havde bestilt, målene er forkerte, vasken er forkert, fronterne er forkerte...jeg orker bare ikke at kÊmpe lÊngere, men jeg sidder med et kÞkken jeg aldrig bliver glad for og en kÊmpe håndvÊrkerregning. Chedanthe er et uprofessionelt firma, de er helt nye i kÞkkener, derfor er der ikke nogen anmeldelser..Bare vent, det kommer.. Havde jeg vidst hvad jeg gik ind til, havde jeg aldrig handlet her. Erling prÞver a vende det om til, at jeg var nÊrig og ikke ville betale ham for montering, det passer bare ikke. Monteringen har kostet mig mange penge, det Êndrer ikke på, at alt i det her kÞkken var forkert. Hvis I handler med Erling, så få alt på skrift og optag alle samtaler, han er uprofessionel og vil lyve til det sidste.
Jeg kan absolut ikke anbefale Chedanthe, det er det mest uprofessionelle firma jeg nogensinde har oplevet, kÞb kÞkken alle andre steder...Kunne jeg give 0 stjerner, så gjorde jeg det, Elendigt!!!

Urealistiske forventninger om levering
Vi blev stillet 14 dages leveringstid og 30 dages betaling i udsigt i butikken. Et opkald efter 12 dage for at få bekrÊftet leveringstid blev besvaret med vage undskyldninger og personlige angreb og ingen mulighed for at fastsÊtte leveringstiden.
Hvis leveringstid og Êrlighed er ligegyldige begreber, så er dette sikkert en fin biks.

Chedanthe ããã®åç
Vi kÞbte en sofa og var begejstrede forâŠ
Vi kÞbte en sofa og var begejstrede for det store udvalg. Hvad de ikke havde i butikken, skaffede de hurtigt hjem. Vi ville have en sofa med special mål andet betrÊk og det fik vi. Super god service. Fik bragt sofaen lige til dÞren og sÊlger stod altid parat med svar og råd når vi ringede.
Fin service og godt produkt
Super god service og priser hos Chedanthe.
Super god service og priser hos Chedanthe i TÞnder, kan virkelig anbefales.

Super god service
Har kÞbt en lÊkker sofa hos Chedanthe og har oplevet en virkelig god service. Vi kunne efter aftale afhente sofaen en sÞndag, og Erling hjalp med at lÊsse den på vores trailer. Tak for handlen. Vi glÊder os til at tage den flotte sofa i brug.
Vi anbefaler gerne andre at tage turen til Erling og Chedanthe i TÞnder.

Chedanthe ããã®åç
Fik ingen oplysninger om hvor langâŠ
Fik ingen oplysninger om hvor lang leveringstid i havde. Ej heller at min kuffert fÞrst skulle hjem fra Holland. I oplyser faktisk ikke om noget som helst.

Chedanthe ããã®åç
KANON service og kvalitet! Anbefales helt sikkert.
KÊresten og jeg har netop handlet sofa hos Chedanthe og det var en stor succes oplevelse.
Rigtig lÊkker kvalitet, og kanon god service.
Der var en mindre fejl på rygning på den ene element af sofaen, hvilket jeg kontaktede Erling omkring, og det fandt vi lyn hurtigt en lÞsning på.
Der var intet bÞvl, og den nye rygning blev leveret lige til dÞren, og den gamle blev hentet.
Kan varmt anbefale at kÞbe sofa hos Chedanthe!
Og så har de enda nogen overskuelig priser.
Jeg kÞber helt sikkert der fra igen. ðð

Meget tilfreds
Mange skriver negativt om firmaet, men vi bestilte en hjÞrnesofa + en to pers. fÞrst i nov.
Fik dem leveret på den dato, der blev lovet ved bestilling.
Kontaktede Erling få dage fÞr levering. Fik et nr. til fragtmanden, men vedkommende kontakte os dagen fÞr mht til hvordan.
Sofaerne har en kvalitet, der fint matcher prisen. Alt OK.
Ingen faktura og ringe kvalitet.
KÞbte sofa tilbage i februar og har ingen faktura fået.
Sofaen er ringe kvalitet og allerede efter kort tid, fÞles meget brugt og der kan mÊrkes trÊ. Benene på udstillings modellen er ikke, hvad vi har fået med.
Det er mega Êrgerligt, da man tÊnker, at man har ofret mange penge for en god sofa.. Derudover kÞrte vi helt fra deres davÊrende butik i Kolding til TÞnder. Dog fik vi ikke sofaen til prisen i Kolding.. også mega Êrgerligt. Syndt når man tror, at man har kÞbt en god sofa. Ikke helt..
Godt service
Med god tÃ¥lmodighed samt en delâŠ
Med god tÃ¥lmodighed samt en del telefonopkald, smsâer og mails, kom vi i mÃ¥l efter 7-8 mdr. trods kompromis undervejs.
NÃ¥r det er sagt er vi utrolig glade for vores sofa ð
En virksomhed fuld af lÞgn og bedrag
En virksomhed fuld af lÞgn og bedrag, og ja den er sku helt gal, fÞr jeg bestilte lÊste jeg hans anmeldelser og tÊnkte, enhver virksomhed har dårlige anmeldelser, meen!! Den er desvÊrre helt gal her
KÊre KUNDE HOLD dig vÊk fra Erling og hans virksomhed, og handel et andet sted
Erling tÊnker kun penge penge og penge og er pisse ligeglad med dig!!!

Chedanthe ããã®åç
Kundeservicen forsvinder når bestillingen er afsendt...
Rigeligt med kontakt op til kÞbet, når det var i Erlings interesse, og efter afsendelse af varerne er det åbenbart ikke i hans interesse at svare lÊngere, Êrgerligt..

Onlinebutikken kan ikke anbefales
I starten af Februar havde jeg bestillt et sofabord. Efter to uger fik jeg en mail at forventet levering vil tage to uger mere. Har fortrudt kÞbet. Efter syv uger blevet der trukket penge fra mit kort og jeg fik et mail om at bordet var ankommet på lager nu. Efter telefonisk samtale med Erling lovede han mig til overfÞr penge tilbage, han fik mit kontonummer. Det er tre uger siden, har ikke fået penge endnu.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ