DÃ¥rlig service - forkert kÞkkenlevring. Jeg har stadig ikke fÃ¥et mit kÞkken fÊrdigt trods flere henvendelser dertil. Fik forkerte kÞkkenelementer - fik fx 70 cm istedet for bestilte 90 cm. Mang... ãã£ãšèŠã
SÀger bara oj oj oj, vilka fina möbler vi har köpt och ett fantastiskt kök med installation. Ãven om det kommer frÃ¥n Danmark till Sverige Àr vi överraskade över ett sÃ¥dant fint pris och fin kvalitet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg modtog aldrig hverken ordrebekrÊftelse eller faktura pÃ¥ mit kÞb af mÞbler, hvilket undrer mig. Meget lang leveringstid pÃ¥ mine mÞbler. Jeg har dog nemt kunne komme i kontakt med Erling herom bÃ¥d... ãã£ãšèŠã
Modtog min taburet/pakke i stykker og i en synlig Þdelagt og sammentapet papkasse. Derefter mail-kommunikation d.3/2-2021 med Chedanthe om reklamation. Herefter har jeg intet hÞrt i 9 dage (dags dato)... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Chedanthe APS blev grundlagt i 2009 af indehaver Erling Nielsen som har arbejdet i mÞbelbranchen i mere end 20 Ã¥r, og kan tilbyde stor erfaring, know-how og branchekendskab. MÞbelbranchen er i konstant fremdrift â vores mÃ¥l er altid at have fingeren pÃ¥ pulsen og vÊre et skridt foran! Vi har hele tiden et opdateret og tidssvarende sortiment, som lever op til kundernes krav og forventning om konstant fornyelse. Chedanthe APS har sammen arbejde med nogle af de stÞrste fabrikker i Tyskland Frankrig Tyrkiet og Polen
AR Kjerbysbej 1-3, 6280, HÞjer, ãã³ããŒã¯
- mail@chedanthe.dk
- www.chedanthe.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi har bestilt sofa og den manglerâŠ
Vi har bestilt sofa og den mangler hjÞrnedelen 𥲠Vi prÞver ellers kontakte dem men forgÊves :-(

Chedanthe ããã®åç
det startede fint og mÞblerne er kommetâŠ
det startede fint og mÞblerne er kommet frem, men eder er mange fejl, huller i stolene, afskallet malin og hakker i bordene.
Efter at sende billeder og tale med dem ( de er ret sÞde at tale med) sker der ikke noget og jeg hÞrer intet fra dem, det er ret utilfredsstillende, jeg står nu med en masse defekte mÞbler jeg ikke ved hvad jeg skal gÞre ved, og jeg kan ikke komme i gang med at bruge vores mÞdelokale da jeg mangler borde og stole
Super service og kanonmÞbler vilâŠ
Super service og kanonmÞbler vil anbefale alle Chedanthe
Svindel
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gÞre det! Jeg fik ikke mine penge tilbage efter, at jeg returnerede mine varer og dette på trods af, at jeg henvendte mig adskillige gange til virksomheden. Til sidst gav jeg op og lavede en indsigelse i min bank og fik belÞbet indsat på min konto. Svindel!

Glimrende service.
Service langt ud over det sÊdvanlige,
Service langt ud over det sÊdvanlige,
Fik byttet vores sofa efter et år, da vores behov Êndredes. Erling er en reel mand, han har sommetider travlt men tager sig tid til at servicere.
Ingen styr på lagerstatus, spild af tid
Når der står, at varen er på lager, regner jeg med, at den er på lager. 3 arbejdsdage senere får man at vide, at varen ikke er på lager og aldrig bliver det. Spild af tid.

Chedanthe ããã®åç
Varen lever fuldstÊndig op til minâŠ
Varen lever fuldstÊndig op til min forventning, både i kvalitet og udseende, og den blev leveret hurtigt.
Rigtig dårligt service
Rigtig dårligt service. De er meget uprofessionelle. De lover noget som de ikke holder og trÊkker processen i langdrag.
God service !
Jeg vÊrdsÊtter den menneskekontakt jeg oplevede da jeg ringede, med nÊrvÊr og ligefremme lÞsninger. Og viljen til at gÃ¥ et ekstra skridt for at hjÊlpe da det knebð
Hurtig levering
Det har vÊret en lidt blandet oplevelse.
Har modtaget min loftventilator, den ser fin ud...
men levering var meget langsom, og kunne godt have haft tÊnkt mig den var kommet til noget fÞr på grund af den hedebÞlge vi havde, Jeg havde forventet lidt lang leveringstid, men det var meget lÊngere end forventet, da der har vÊret mindre problem med levering til rigtig adresse, som kan skyldes mange ting.
Så det har vÊret en lidt blandet oplevelse.
Kan kun anbefale Chedanthe ð
Kan kun anbefale Chedanthe ð , kanon go service og de tager sig god tid til kunden og gÃ¥r i dybden med materiale valg og design
Det er et svindelfirma
Det er et svindelfirma. Jeg har en sag kÞrende og pudsigt nok, er det ophÞrt dd på virk.dk
I skal kontakte jeres bank, svindel med kort, og så går de videre, så vi kan få vores penge.
Den var god og vi anbefale vores vennerâŠ
Den var god og vi anbefale vores venner til også
DÃ¥rligt produkt af havestole at vÊre ogâŠ
Dårligt produkt af havestole at vÊre og en stor hovedpine at samle.
Ny sofa
Bestilte en ny sofa, og den blev leveret til tiden,alt i alt, en rigtig god oplevelse, og vil varmt anbefale andre at handle her, for mig er det med sikkerhed ikke sidste gang
Fin levering, men ringe kvalitet.
KÞbte et kaninbur til 1800 kr. Regnede bestemt med at at få en kvalitetsvare til den pris. Buret blev leveret uden problemer, men var af så ringe kvalitet, at det gik i stykker fÞr det var taget i brug. De medfÞlgende skruer passede heller ikke.