レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

City gross Höör så dåligt ingen snabb scanning kassa när man köper få varor. Bara redan scannade varor räknas tydligen. En kassa öppen mega lång kö.

5つ星のうち1の評価

Citygross helsingborg. Det jag gillar är när man tar lägre pris på varor, när bäst före datum är på väg gå ut. Men lägga bröd av svinn,där ingen ser, är mig en gåta. Äldre personal i kassan och charks... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Sista gången vi handlade på Berga City Gross! Undermålig service som möjligtvis beror på underbemanning. Mina besök på Berga CG i Hbg det här året har varit frustrerande. Ingen att fråga, båda burkm... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Köpte plommonfärgad påsktårta av princess/opera typ som var bakad dagen innan. Tårtan var god förutom marsipantäcket som smakade väldigt beskt. Vi ringde butiken som inte erbjöd någon rättelse då men... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15件

レビューを書く

Noll effektivitet i förbutiken Höganäs

Spelar ingen roll när du besöker förbutiken i Höganäs, alltid enorm kö. Detta beror enbart på personalens ineffektivitet. Man strosar omkring i sin egen takt, pratar lite med varandra, ingen stress här inte. Väldigt nonchalant beteende när kön sträcker sig till utgångarna. Försöker i största möjliga mån att ha så lite ärenden som möjligt i deras förbutik. Inte ensam om att tycka så här. Ofta irriterade människor i kön som undrar vad de sysslar med. Har man så mkt folk som dom har så får man också arbeta därefter och sätta lite fart, går inte att gå runt och lalla och dra benen efter sig!

2024年12月19日
5つ星のうち3の評価

CG Trelleborg

Jag vill påpeka att CG i Trelleborg ofta har färskvaror som har gått ut sen dagar tillbaka. Tycker att det är lite sorgligt att det är på det viset. Köttet har utomordentlig kvalitet. Men grönsaker är oftast torra o skrynkliga. I övrigt är det en hyfsad affär. Men en stor omorganisation hade behövts för att lyfta affären till en normal nivå.

2024年12月7日
5つ星のうち5の評価

Wow Wow Wow

Jag var på jakt efter en speciell tårta.
Jag visste att det var för sent att beställa.
Jag chansade och ringde till butik där en fantastisk tjej vd namn Sara fixade mitt problem trots att hennes schema var fullspäckad.
Wow Wow Wow.
Snacka om att vara proffs och kund inriktad.
Stort Tack i från K Johansson

2024年11月26日

Kan man lita på….

Handlade idag på City Gross i Skara. Och oturligt hade inte med mina glasögon. Då hamrade jag, som vanligt, i ett dilemma. Där man måste kontrollera pris både på hyllan var ligger varorna man vill handla och på självscannern. Kampanjpris var märkt bara på hyllan, men inte i kvitto häller. Jag är så ledsen att åka tillbaka till affären med kvitto och påpeka på felet står i kvitto. Då tappar man vilje att handla där.

2024年11月12日

City Gross i Västerås öppnar kl

City Gross i Västerås öppnar kl. 0800. Lampan på toaletten har varit trasig i en och en halv månad utan åtgärd. Ledningen säger att det inte går att få tag på en sådan lampa. Dom borde bytas ut samtidigt som man byter ut lampsystemet. Varuhusets toaletter öppnar 10:00 vilka är väldigt välskötta.

2024年9月24日
5つ星のうち1の評価

Har alltid varit en trogen kund hos…

Har alltid varit en trogen kund hos City Gross men nu går det tyvärr inte 😩 era priser är åt h.....e , har jämfört med 2 andra butiker å dom ligger bra mycket bättre till... Så tack å adjös nu byter vi tyvärr . Tror flera än jag/vi har kommit fram till samma slutsats 🤨

2024年8月26日
5つ星のうち4の評価

Citygross Tornby

Anigen lägre priser än de flesta konkurrenter. Hyffsad miljö i butiken. Bra butiksbakad bröd. Några saker ni kan göra bättre:
1. Fixa stammiskuponger. Ni postar hem kuponger med 5-10% rabatt då och då. Dessa fungerar sällan. Ta en titt på icas system med stammiskuponger, fungerar mycket bättre.
2. Självscanningen ger hyffsat kraftfulla stötar av statisk elektrisitet när man lägger tillbaka dem. Varit ett problem några månader nu.
3. Vid betalning med självscanning skulle det vara ganska rimligt att få se en lista av inscannade produkter i samband med skärmen "kunde alla varor scannas korrekt?".

2024年8月14日

bedragare

city-linköping-djurgården/ vilket s...ställe, priserna stämmer inte alls med kassan överens-- men till kundens nackdel--lata bedragare är de, delvis nonchalant personal, undvik STAY AWAY OR BE ROBBED LEGALLY

2024年7月1日

Varit och handlat idag

Varit och handlat idag. Kolla alltid kvittot innan ni går. Hon i kassan kunde inte skilja på vitkål och salladshuvud. Upptäckte när vi kom hem att vi betalt för salladshuvud när vi köpt vitkål. Alltså 20 kronor för mycket. Inte mycket men lär kassapersonalen skilja på saker

2024年6月25日

レビューの対象になっている企業の方へ