Coffee Perfect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har haft coffee perfect de sidste 6 Ã¥r. Den 5. maj skulel vi have en ny maskine. Nu her efter 3 mÃ¥neder ! er den fÞrst skiftet, men ak, det er kun det halve pÃ¥ maskinen der virker og den bestilte van... もっず芋る

Kaffemaskinen (Som er 4 Ã¥r gammel og brugt meget), havde en skidt mandag morgen og skulle bruge en tekniker. Coffee Perfect stod der i lÞbet af en time. Efter et hurtigt kig, skiftede teknikeren den d... もっず芋る

Vi har nu haft vores maskine i 1,5 mÃ¥ned uden nogle tekniske problemer, vi gÞr den rent som aftalt med tekniker, 1 gang dagligt med rens og stor rengÞring 1 gang om ugen. Salgsafdelingen ringed... もっず芋る

Gang var oplevelsen helt fantastisk. Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installat... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌの自動販売機
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. コヌヒヌ卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er jeres leverandÞr af lÊkker kaffevariation til medarbejdere, kunder og forretningspartnere ► Tlf.nr.: +45 78 79 31 08 ➥ Vi glÊder os til at hÞre fra dig

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Anbefaler ikke coffee perfect overhovedet !

Har haft coffee perfect de sidste 6 år. Den 5. maj skulel vi have en ny maskine. Nu her efter 3 måneder ! er den fÞrst skiftet, men ak, det er kun det halve på maskinen der virker og den bestilte vandkÞler havde man ikke lige fået kulsyre med til. Hele sagsforlÞbet igennem 3 måneder og den mangelfulde opfÞlgning og nu den halve montering af maskiner, efterlader mig med et dårligt indtryk og kan derfor ikke anbefale coffee perfect til nogen som helst.
Havde jeg vidst bedre da vi skulle have ny maskine havde jeg 100% valgt anden leverandÞrer.

2026幎7月30日

Hurtig og god service

Kaffemaskinen (Som er 4 år gammel og brugt meget), havde en skidt mandag morgen og skulle bruge en tekniker. Coffee Perfect stod der i lÞbet af en time. Efter et hurtigt kig, skiftede teknikeren den defekte del og var på vej igen, han havde endda overskud til at sÊtte mig ind i hvordan man Êndre bryggeindstillinger på maskinen. Kanon service!

2026幎7月20日

Har kÞbt 2 nye maskiner

Har kÞbt 2 nye maskiner, den ene virker den anden gÞr ikke. Trods det kan I godt sende faktura og service aftaler til mig. Det er bare ikke godt nok. I dag kom der en sÞd montÞr og byttede til en anden brugt maskine. Hvorfor er det der ikke bare bliver skiftet til en ny. maskine. En meget sÞd montÞr som desvÊrre står for skud og det er slet ikke hans fejl.

2026幎7月8日

Martin

Martin

Vi fik besÞg af Martin som skulle sÊtte det hele op, fantastisk mand, han gik ikke fÞr vi havde forstået alt for punkt til prik. Service helt i top, godt arbejde Martin.

Vh. Valentino pizza & grill House

2026幎6月17日

Gang var oplevelsen helt fantastisk med Michel- Frank Hansen

Gang var oplevelsen helt fantastisk.

Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installationen og opsÊtningen blev udfÞrt med stor omhu og professionalisme.

Teknikeren selv, Michael-Frank Hansen er virkelig en fantastisk person. Fuld af energi og godt humÞr, tog han sig tid til at forklare alt grundigt, tjekkede alle detaljer nÞje og sÞrgede for, at alt var perfekt, inden han gik. Det var oprigtigt en fornÞjelse at have ham på besÞg.

Vi kan ikke give andet end 5 stjerner. Kan varmt anbefales!

2026幎5月21日
自発的なレビュヌ

Stor tak til Martin for at installere

Stor tak til Martin for at installere vores nye kaffemaskine. Vi smagte kaffen til sammen, sikken en forskel fra instant kaffe. Martin kom til tiden, fortalte og forklarede, så vi er i stand til at betjene maskinen med det samme. Nu glÊder vi os til at kunne tilbyde vores gÊster kvalitets kaffe hele sommeren :-)

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Vi er yderst tilfredse med Coffee

Vi er yderst tilfredse med Coffee Perfect og deres kaffelÞsninger. Vi kan varmt anbefale dem til andre virksomheder. Deres dygtige teknikere er altid hurtige til at trÊde til og levere en fremragende service, hver gang vi kontakter dem, isÊr Michael, som er sÊrlig kompetent og utrolig hjÊlpsom.

2026幎3月14日
自発的なレビュヌ

vi havde Martin ude til at installere

vi havde Martin ude til at installere, vores nye coffee perfekt maskine. en rigtig venlig omgÊngelig mand, som gjorde et virkeligt godt stykke arbejde. der skulle bores hul i en bordplade til vandforsyningen, og han kom og spurte om alt hvad han ville gÞre, inden han gjorde det. jeg fik en grundig vejledning i at holde maskinen, med rensning funktion osv. alt i alt har jeg en oplevelse af jeg fik alt det mulige indformation som jeg har behov for.

2026幎3月5日

Den hÞje kvalitet af servicen – isÊr Martins

Vi ventede lÊnge på at få vores kaffemaskine, men ventetiden var hurtigt glemt, da den endelig blev installeret. Vi blev mÞdt af en yderst professionel og imÞdekommende servicetekniker, Martin.

Martin stod for hele installationen af kaffemaskinen og tog sig god tid til at give en grundig, letforståelig og behagelig gennemgang af maskinens funktioner samt vedligeholdelse. Hans faglighed og engagement gav os stor tryghed.

Kaffen og kakaoen smager fantastisk, og oplevelsen med Martin gjorde en stor forskel. PÃ¥ trods af ventetiden kan vi varmt anbefale Coffee Perfect – isÊr takket vÊre Martins fremragende service.

Mvh
De Rene Haender ApS

2026幎2月8日

OpsÊtning af ny kaffemaskine

Michael var i dag ude og opsÊtte vores nye kaffe maskine fra Coffee Perfekt. Jeg fik en fin gennemgang af maskinen og rengÞrings procedure. God service. 5stjerner herfra BrÞdrene Holm.

2026幎1月13日

Coffee Perfect からの回答

Tak for dine 5 stjerner til Michael.

Lang leveringstid, dog super god service

Vi ventede lÊnge på at få vores kaffemaskine, da vi endelig fik vores kaffemaskine blev vi mÞdt af en fantastisk servicetekniker, Michael, da han var fÊrdig med at montere kaffemaskinen, gav han en behagelig og grundig gennemgang af maskinens funktioner og vedligeholdelse, kaffen og cacao smager super godt. Trods ventetiden kan vi kun anbefale Coffee Perfect.

2026幎1月8日

Coffee Perfect からの回答

Vi takker for jeres fine anmeldelse af os og Michael.

Michael klarer Êrterne!

Vi havde i november besÞg af Michael fra Coffee Perfect, da vores livsnerve - kaffemaskinen - var gået i seriÞst udu. Efter af have forsÞgt at fejlfinde over telefonen begav han sig mod Vestfyn med reservedele til at afhjÊlpe enhver situation. Maskinen fik en totalrens, og nyt kalkfilter i en bedre dimension blev monteret. Vi kan kun give denne form for service fuld plade på stjernerne! Michael: En servicetekniker af den gamle skole. Han går ikke, fÞr det virker :-)

2025幎11月12日

Coffee Perfect からの回答

Tak for den meget flotte anmeldelse af Michael.

En dygtig servicemand

En dygtig servicemand, når Michael kommer er der styr på service !
Og han er også flink

2025幎12月4日

Coffee Perfect からの回答

Vi takker for de 5 stjerner til vores tekniker Michael.

Top professionelt firma

At handle hos Coffee Perfect har vÊret en rigtig god oplevelse – meget professionelt og helt uden problemer. Kaffemaskinen og alt tilbehÞr blev leveret meget hurtigt. EfterfÞlgende talte jeg med teknikeren Michael, som igen udviste stor professionalisme. Allerede to dage senere kom Michael og installerede hele kaffelÞsningen. Han var utrolig dygtig og gav et rigtig godt og letforstÃ¥eligt kursus, hvor han ogsÃ¥ fik justeret de forskellige drikke.

Jeg må sige, at både kaffen og kakaoen smager fantastisk. Coffee Perfect er et firma, vi varmt kan anbefale, og deres kaffemaskine CP30 er af hÞj kvalitet og meget nem at vedligeholde

2025幎12月3日

Coffee Perfect からの回答

Vi er meget taknemmelig for din meget flotte anmeldelse af os som firma og af Michael som tekniker.