Coffee Perfect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har haft coffee perfect de sidste 6 Ã¥r. Den 5. maj skulel vi have en ny maskine. Nu her efter 3 mÃ¥neder ! er den fÞrst skiftet, men ak, det er kun det halve pÃ¥ maskinen der virker og den bestilte van... もっず芋る

Kaffemaskinen (Som er 4 Ã¥r gammel og brugt meget), havde en skidt mandag morgen og skulle bruge en tekniker. Coffee Perfect stod der i lÞbet af en time. Efter et hurtigt kig, skiftede teknikeren den d... もっず芋る

Vi har nu haft vores maskine i 1,5 mÃ¥ned uden nogle tekniske problemer, vi gÞr den rent som aftalt med tekniker, 1 gang dagligt med rens og stor rengÞring 1 gang om ugen. Salgsafdelingen ringed... もっず芋る

Gang var oplevelsen helt fantastisk. Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installat... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌの自動販売機
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. コヌヒヌ卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er jeres leverandÞr af lÊkker kaffevariation til medarbejdere, kunder og forretningspartnere ► Tlf.nr.: +45 78 79 31 08 ➥ Vi glÊder os til at hÞre fra dig

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Installation gik smertefrit og

Installation gik smertefrit og teknikkeren var absurd venlig og hjÊlpsom. Man blev godt instrueret i hvordan maskinen bruges og det virkede som om teknikkeren fÞrst kunne gå da han var sikker på at man var indforstået med det hele. En gennemfÞrt kompetent oplevelse som man klart kan anbefale andre.

2025幎12月3日

Coffee Perfect からの回答

Vi er rigtig glade for at I er tilfredse med os, tak for de 5 stjerner.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende produkter og service

⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende produkter og service hos Coffee Perfect!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Coffee Perfect. Bo er en super dygtig sÊlger, han fornemmede vores behov med det samme. Uden at oversÊlge. Deres kaffemaskiner leverer konsekvent kaffe af hÞj kvalitet, og man kan tydeligt mÊrke forskellen i både smag og brygning. Maskinen er nem at bruge, driftssikker og passer perfekt til både hverdag og gÊster.
Kundeservicen fortjener ogsÃ¥ stor ros – de svarer hurtigt, er hjÊlpsomme og meget professionelle. Jeg fÞlte mig virkelig godt vejledt gennem hele processen.

Jeg kan varmt anbefale Coffee Perfect til alle, der Þnsker en kvalitetslÞsning og super god service!

2025幎11月21日

Coffee Perfect からの回答

Tusinde tak for de 5 stjerner til os incl. vores sÊlger Bo Hansen.

Mega god og omhyggelig hjÊlp

Mega god og omhyggelig hjÊlp! vi fik besÞg af Michael Frank Hansen. Super hÞflig og venlig mand! Michael lavede et tjek på vores kaffemaskine, og samtidig, tog han lige tid til, at forklare hvordan vi bedst muligt holdte maskinen i god stand, så vi ikke hele tiden kom i problemer med den lÊngere. KÊmpe skulder klap til ham! - Kings sushi i svendborg

2025幎11月24日

Coffee Perfect からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse af Michael.

Super god og positiv oplevelse, vi fik besÞg af Michael som var en fornÞjelse. God service og godt humÞr og tog sig god tid til at fortÊlle hvordan det hele virket. Kan helt klart anbefales!

2025幎11月18日

Coffee Perfect からの回答

1000 tak for den meget flotte anmeldelse af Michael.

Lejeaftale er uopsigelig.

Lejeaftale er uopsigelig.

Vi fik besÞg af en meget flink og ivrig sÊlger, som meget gerne ville sÊlge en kaffemaskine.

Vi bliver på intet tidspunkt i samtalen gjort opmÊrksom på, at den aftale, som vi er ved at underskrive, er uopsigelig.
Vi underskriver aftalen, mens sÊlgeren er der. Meget dumt set i bakspejlet.

Efter ca. 1 års leje bliver vi enige om, at maskinen er for stor til vores forbrug, og vi Þnsker derfor at opsige vores aftale.

Vi får pÊnt at vide, at det kan vi ikke, og at aftalen er uopsigelig, medmindre virksomheden går konkurs.

Så nu er vi bundet til at skulle betale for en kaffemaskine i 4 år, som vi ikke Þnsker.

Så vÊr opmÊrksom på, om sÊlger informerer om en uopsigelig aftale, inden du underskriver.

SvindelopfÞrsel!

2025幎11月18日

Service på kaffemaskine

Vi havde besÞg af Michael i gÃ¥r, til service pÃ¥ vores kaffemaskine. Virkelig positiv oplevelse. Vi blev mÞdt af en fyr med gang i, et smil pÃ¥ lÊben og virkelig serviceminded. Vi blev ekspederet til ug - 5 stjerner fra Ta varmeteknik i Brovst 👏🏻🀗

2025幎11月6日

Coffee Perfect からの回答

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner til vores servicetekniker Michael.

Svindler firma. Tager penge for serviceaftale men udfÞre det ikke

Har haft en aftale med dem i et par år.
Hvor vi har leaset maskinen.
Når der har vÊret noget galt, og vi har ringet til dem. Har de sendt os reservedel, og vi skulle selv skifte den. De guidede os igennem telefonen.
Men da vi gÞr dem opmÊrksom på at vi betaler for en serviceaftale med deres montÞr kommer forbi og skifter defekte dele samt skifter kalkfileter, som de ikke har skiftet siden 2021. Så de ikke overholder de service intervaller som de selv beskriver på deres hjemmeside.
Og så er der ingen garanti på maskinen.
Og vi beder dem om at hente maskinen, eller skifte de ting der kan vÊre skadet af kalk, pga. manglende skift af kalkfilter
Da kontrakten udlÞber om 1 år og maskinen er vores.
De kvittere med at opsige service aftalen. Og siger kontrakten ikke kan opsiges. Så vi hÊnger på en maskine de ikke har overholdt servicen på. Men som vi har betalt for. De tilbyder os en kompensation på 1250 kr.
Det har vi selvfÞlgelig afslået.
Så hold jer langt vÊk
Svindler firma

2025幎8月22日

Bedste service

Kan kun give de varmeste anbefalinger til montÞr Michael, hÞj service god kommunikation og alt er i topklasse- vi sender de bedste anbefalinger Green site solution / komplet Lej

2025幎10月29日

Coffee Perfect からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse af Michael.

Hurtig og professionel service

Hurtig, effektiv og venlig service.
Ringede efter service/reparation til vores kaffemaskine, og mindre end 24 timer senere havde Michael fikset maskinen.

2025幎10月16日

Coffee Perfect からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse af Michael.

Vi havde en fejl på vores kaffemaskine i dag, og Michael var hurtigt ude og fik ordnet problemet, samt givet vejledning om korrekt rengÞringsprogrammer.

2025幎10月9日

Coffee Perfect からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse af Michael.

Den bedste service

Har haft maskinen i nogle år efterhånden. Det er altid en fornÞjelse at have Michael på besÞg som er yderst kompetent og super dygtig.
Han lytter til kundens behov og for ham er det ikke bare et arbejde men faktisk får man fÞlelsen af at han vil kunderne sit bedste! Stor anbefaling herfra og kaffen smager altid det bedre efter dit besÞg.

2025幎9月25日

Coffee Perfect からの回答

1000 tak for din flotte anmeldelse af vores servicetekniker Michael.

Kundeservice i hÞj klasse

Dejligt med personer som går op i deres arbejde, og prioritere kundeservice hÞjt,
Altid god sparring, og hjÊlp

Kan kun anbefale coffee perfect, til virksomheden

2025幎9月24日

Coffee Perfect からの回答

1000 tak for dine 5 stjerner.

Super god oplevelse med min

Super god oplevelse med min kaffemaskine. Jeg er ekstra glad for den service og rep der blev udfÞrt af Michael, han var meget hurtig, flexibel og effektiv. Vi fik vores maskine retur under 24 timer efter service og alt virker perfekt.

2025幎8月26日

Coffee Perfect からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse Michael.

Beware! Predatory and misleading sales tactics!

Beware! Coffee Perfect employs predatory sales tactics to get you to sign a lengthy and expensive contract with no recourse for cancellation, without clearly defining the terms. They bury the details in print so fine it is illegible. In my case, they took advantage of my imperfect Danish to sell me a contract and then refused to cancel it even after I officially closed my business in virk.dk. Only after I closed did they say I can only get out of the contract by shutting down my CVR number. If I had known this beforehand, I would have never agreed. They are heartless and cruel. Watch out, small business owners!

2025幎7月9日
自発的なレビュヌ

Service/ hjÊlpe til fixe kaffemaskinen

Vores kaffemaskine var i stykker så vi ringer til coffee-perfect hotline og da bliver fortalt, vi sku ha en tekniker ned hele vejen til Lolland fra KÞbenhavn.
Vores tekniker ringer så til os på FaceTime for fÞrst prÞve forklare os, hvordan vi skal gÞre for få det til virke igen. Hvilket det gÞr vi får fixet det hele gemmen telefonsamtalen, takket vÊre Michael vores rigtig dygtig tekniker.
SÃ¥ 10/10 mange tak til Michael!
Mvh Strandgården på lolland

2025幎6月18日

Coffee Perfect からの回答

Mange tak for de 5 stjerner til Michael.