Har haft coffee perfect de sidste 6 Ã¥r. Den 5. maj skulel vi have en ny maskine. Nu her efter 3 mÃ¥neder ! er den fÞrst skiftet, men ak, det er kun det halve pÃ¥ maskinen der virker og den bestilte van... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kaffemaskinen (Som er 4 Ã¥r gammel og brugt meget), havde en skidt mandag morgen og skulle bruge en tekniker. Coffee Perfect stod der i lÞbet af en time. Efter et hurtigt kig, skiftede teknikeren den d... ãã£ãšèŠã
Vi har nu haft vores maskine i 1,5 mÃ¥ned uden nogle tekniske problemer, vi gÞr den rent som aftalt med tekniker, 1 gang dagligt med rens og stor rengÞring 1 gang om ugen. Salgsafdelingen ringed... ãã£ãšèŠã
Gang var oplevelsen helt fantastisk. Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er jeres leverandÞr af lÊkker kaffevariation til medarbejdere, kunder og forretningspartnere ⺠Tlf.nr.: +45 78 79 31 08 ⥠Vi glÊder os til at hÞre fra dig
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkker kaffe
Vi har nu i et par år haft en kaffe brygger fra Coffee perfekt og det har vÊret det helt rigtige valg. Der er altid stor ros for vores kaffe og varianterne. Selve firmaet er nem at kommunikere med og de er hurtige og venlige. Kan varmt anbefales

Fagkundskab til fingerspidserne
Vi har to sidelÞbende fantastiske oplevelser i forbindelse med vores engagement med Coffee Perfect:
1. Den af sÊlger foreslåede kaffemaskine producerer utvivlsomt en af de mest velsmagende kaffer (cafe au lait, espresso osv.), som jeg og vores kunder til dato har lagt krÊsne ganer til.
2. Installation og efterfÞlgende serviceeftersyn udfÞrt af Tekniker Michael vidner om en super professionel, fantastisk dygtig og ihÊrdig håndvÊrker, og det indgyder tryghed og respekt. Samtidig med udfÞrelse af sit til tider komplicerede arbejde, formår Michael at skabe en afslappende, nÊrmest hyggelig atmosfÊre - og så er det for alvor rart at få besÞg af en tekniker.
5 stjerner herfra .. med pil opad.

Jeg giver oplevelsen 5 stjerner fordi âŠ
Jeg giver oplevelsen 5 stjerner,
Ariyan er nem at snekke med og god til at svare tilbage når man skriver til ham,
tiptop service.
Vh Fanar.

Fantastisk service og produkter

Coffee Perfect ããã®åç
Stor ros til de to installatÞrerâŠ
Stor ros til de to installatÞrer (Martin og Michael), som var ude og installere vores kaffemaskine hos Dhaba.
Grundige, venlige og ikke mindst effektive. De havde sat sig ind i opgaven og kommunikationen mellem kundesupport og installatÞrerne var i sÊrklasse. De kendte vores behov på forhånd og var forberedte, hvilket vi sÊtter stor pris på.
Tak!

Yderst tilfreds
Yderst tilfreds med både min kaffelÞsning/maskine og servicen fra firmaet .
Kan kun anbefale dem :)

Hurtig og effektiv hjÊlp
Hurtig og effektiv hjÊlp.
God service.
Fantastisk kaffe og kakao man får.

Fantastisk service
Fantastisk service, sÞde medarbejdere og virkelig god kaffe! Hvad mere kan man bede om? Tak! â€ïž

Coffee Perfect ããã®åç
Michael har vÊret her i dag og renset min kaffemaskine, han er meget dygtig til sit arbejde, og rydder altid pÊnt op nÃ¥r han er fÊrdig. Bedre service fÃ¥s ikke ð

Coffee Perfect ããã®åç
God oplevelse med kaffe fra Coffee perfectâŠ
Fin sÊlger som kom og satte en kaffemaskine op, så man kan se, prÞve og smage hvad man bestiller.
Fin Webshop med alt hvad der har med kaffe at gÞre til okay priser.
Fin serviceaftale hvor teknikker kommer og kigge til maskinen, og skifter kalkfilter.
Fin kundeservice hvor Nuri altid er klar til at hjÊlpe.

Du kan drikke god kaffe
Du kan drikke god kaffe, hvis du har en god kaffemaskine, Kaffe Perfect er den bedste. Jeg anbefaler en virksomhed, der står ved sit produkt. Tak til Nuri for hans hjÊlp.

Coffee Perfect ããã®åç
HOLD JER LANGT VÃK FRA DEM HER!!
HOLD JER LANGT VÃK FRA DEM HER!!
De lover opsigelse med 3 mdr. varsel, men det passer ikke, når man skal opsige deres aftale.
Jeg har mistet rigtig mange kunder, fordi deres kaffe maskine var i ud af drift nÊsten hver anden dag.
Og ikke kÞb deres produkter, det smager virelig dårligt. Jeg har ladrig oplevet, at kunder vÊre så meget enige, når noget smager dårligt. Jeg fik nÊsten hver eneste kunde til at komme forbi mig, for at fortÊlle mig, at kaffen smager ikke godt.
Det er sjovt at se at deres fleste 5 stjerne anmelder, har kun en anmeldelse på deres historik. Noget kunne tyde på at det er kÞbt eller fake 5* review! Så uprofessionelt!

Coffee Perfect ããã®åç
Altid sÞde og venlige og altid klar tilâŠ
Altid sÞde og venlige og altid klar til at hjÊlpe. De varmeste anbefalinger fra os.

Venlige at tale med
Venlige at tale med, finder altid en god lÞsning + super god kaffe

Coffee Perfect ããã®åç
Har altid fået super og hurtig service
Har altid fået super og hurtig service. De har deres kunder som fÞrste priotet og det kan mÊrkes.
Kun ros og taknemlighed herfra.
Mynte & Lavendel

Coffee Perfect ããã®åç
Super fin service :-) og opfÞlgningâŠ
Super fin service :-) og opfÞlgning efter levering og instalation.
Kan kun anbefale Coffee Perfekt.

God Service
Hos vores firma har vi Coffee Perfect, hvilket vi er meget glade for! De tager telefonen ligeså snart man ringer, og er behjÊlpelige med alt man har brug for :)

HOLD JER LANGT VÃK FRA CP
HOLD JER LANGT VÃK FRA CP
Deres kontrakter er kun til deres fordel og nÃ¥r maskinen gÃ¥r i stykker og ikke opfylder den aftale/kontrakt man har indgÃ¥et, sÃ¥ nÊgter de at annullere kontrakten, de tilbyder en latterlig lav kompensation som âerstatningâ
IGEN, HOLD JER LANGT VÃK!!!

Coffee Perfect ããã®åç
Alttid hurtig levering af vare og etâŠ
Alttid hurtig levering af vare og et godt service team.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã