Connection Management A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har netop afsluttet faget Ledelse i Praksis hos Connection Management, og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Undervisningen var utrolig lÊrerig og fyldt med brugbare vÊrktÞjer, som jeg kan bru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har netop afsluttet Ledelse i Praksis hos Connection Management⁠, og jeg kan varmt anbefale forlÞbet. Undervisningen har vÊret bÃ¥de inspirerende, relevant og meget praksisnÊr. Jeg har fÃ¥et... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jeg har lige afsluttet "Ledelse i Praksis" igennem Connections Management og er meget tilfreds med forlÞbet. Jeg synes isÊr undervisningen og sparringen med andre ledere har givet mig mere erfaring... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos os Connection Management består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lÊrt, direkte. Dit udbytte skal vÊre maksimalt her og nu. TrÊningen er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser. Connection Management har gennem årene uddannet mere end 30.000 medarbejdere. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har netop afsluttet Ledelse i

Jeg har netop afsluttet Ledelse i Praksis ved Connection Management, som jeg kun kan anbefale. Virkelig gode lÊrere (I mit tilfÊlde Troels, Malene og Jesper), flotte faciliteter og tilmed også en god forplejning. Jeg håber ikke at det er sidste gang jeg skal blive klogere hos jer :)

2022幎12月7日

Hej Maria

1000 tak for anbefalingen og de 5 stjerner!

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen på lederuddannelse:-)

Super dygtige undervisere.

Har deltaget i uddannelsen "Ledelse i Praksis".
Det var en super god oplevelse, med dygtige og kompetente undervisere.
Kan 100% anbefale at tage sin ledelses uddannelse hos Connection Management.

2022幎9月28日

Hej Pia

Tak for din 100% flotte tilbagemelding!

Din anbefaling er givet videre til vores dygtige undervisere:-)

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale connection

Jeg kan varmt anbefale connection management, hvorfor jeg nu også har sendt flere af mine medarbejder på uddannelse hos dem.
Tak for den gode kundesupport, undervisning og fleksibilitet i tilpasning af uddannelse.

Mvh
Christian

2022幎11月17日

Hej Christian

Stort tak for den varme anbefaling og de 5 flotte stjerner:-)

5぀星のうち4の評䟡

Efter at have deltaget på flere gode

Efter at have deltaget på flere gode uddannelser og kurser i ledelse, i mange forskellige rammer vil jeg stadig fremhÊve Connection Management for deres veltilrettelagte - og gennemfÞrte uddannelse i, Ledelse i Praksis. Dygtige og nysgerrige lÊrere. Trygt lÊringsrum og god vejledning. Alt i alt, et godt sted at lÊre.

2022幎11月16日

Hej Christian

Tak for den fine feedback:-)

Personlig udvikling og lÊring

Jeg har lige afsluttet Ledelse i praksis, det har vÊret et fantastisk forlÞb, dygtige undervisere med erfaring i det som der undervises i.
Det har vÊret en fabelagtig oplevelse, god sparring med undervisere og andre kursister.

Det har givet lyst til mere. :)

2022幎11月3日

Hej Ann

Super dejligt at hÞre at det har vÊret en fabelagtig oplevelse:-)

Stort tak for de 5 stjerner og flot feedback.

Fantastisk lÊring

Fantastisk lÊring. Connection Management score helt klart topkaraktere hos mig. MEGET brugbare vÊrktÞjer lige til at gÞre hverdagen lettere og bedre. Gode undervisere og et fantastisk team bag til at stÞtte med alt det tekniske så fokus kan ligge på lÊring.

2022幎10月5日

Hej Thomas

Dejligt at hÞre og skÞnt at vi scorer topkarakterer hos dig! De 5 stjerner er bragt videre til hele teamet bag.

Ledelses i praksis

Jeg var skeptisk over online undervisning, men må bare sige det var virkelig godt! KÊmpe ros til undervisere for gÞre det til en god oplevelse, der gÞr man har lyst til endnu mere undervisning gennem connection mangement. Og så super fede vÊrktÞjer have fået med sig. Mega godt :)

2022幎8月29日

Connection Management A/S からの回答

Mega mange tak for den fine tilbagemelding! Den kÊmpe ros er givet direkte videre til vores undervisere:-)

Godt og professionel

Godt og professionel. Man får virkelig ledelsevÊrktÞj man kan bruge i sit job. jeg kan kun varm anbefalet det

2022幎8月16日

Hej Annalisa

Stort tak for den varme anbefaling:-)

5぀星のうち5の評䟡

En varm anbefaling fra mig.

Jeg vil gÞre dette kort og godt.
Kan varmt anbefale dette fantastiske firma og de skÞnne medarbejdere og undervisere.
TÞv endelig ikke med at kontakte dem.

2022幎8月5日

Hej Rikke

Mange tak for den flotte anbefaling:-) Den er sendt videre til hele teamet....

Salg og Salgspsykologi med Connection Management

Har lige afsluttet modul Salg og Salgspsykologi pÃ¥ Erhvervsakademi Århus. Kan kun sige "gÞr det", og meld dig til hos Connection Management. Her fÃ¥r du hjÊlp og vejledning af sÞde og professionelle medarbejdere under hele forlÞbet.
Min lÊre Klaus Jorlet får også 5 stjerner! KÊmpe ros til ham for super god undervisning. LÊrerigt og absolut noget jeg kan bruge fremadrettet.

2022幎7月19日

Hej Tina

Stort tak for din fine feedback! Den varme her på en regnfuld sommerdag:-)

5぀星のうち5の評䟡

Er lige fÊrdig med kurset ledelse i

Er lige fÊrdig med kurset ledelse i praksis.
Underviser utrolig inspirerende og undervisningsmateriale let at forstå.
Fik rigtig meget viden, som kan bruges i dagligdagen.
Fik 12

2022幎7月1日

Connection Management A/S からの回答

Tak for den fine tilbagemelding og de 5 flotte stjerner:-)

Og stort tillykke med den flotte karakter!

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var på uddannelsen forandrings

Jeg var på uddannelsen forandrings ledelse, hvor jeg havde Carsten som underviser. Han var utrolig god til at inkludere og gå i dybden med de forskellige teorier. Udover dette var han god til at sÊtte billeder på de forskellige teorier så de gav mere mening.

2022幎6月14日

Hej Christian

Tak for de 5 stjerner og den flotte feedback:-)

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kun roser tilovers for

Jeg har kun roser tilovers for Connection Management!
Jeg oplever det forlÞb jeg har vÊret på som 100% professionelt. Det er medarbejdere der tager hånd om de spÞrgsmål man nu har undervejs.
God hjÊlp med SVU ansÞgning.
God kommunikation og vejledning fra start til slut af Michael Trige.
SÊrdeles professionel og inkluderende undervisning af Peter Glahn.
God 1-til-1 sparring af BjÞrn RavnbÞl.

Connection Management kan varmt anbefales.

Mvh
Claus Hassing

2022幎4月21日

Hej Claus

Vi takker for den flotte ros og den varme anbefaling.

1000 tak:-)

Super godt og professionelt

Super godt og professionelt, kun positivt.

2022幎4月19日

Hej Jonas

Mange tak for de pÊne ord og de 5 stjerner:-)

5぀星のうち5の評䟡

Et trygt og positivt lÊringsmiljÞ

Et helt igennem super lÊrerigt uddannelsesforlÞb. Jeg havde lÊrer Peter Glahn og har kun positive ting at sige om hans måde at lÊre fra sig på, hans faglige viden og ikke mindst hans måde at koble teorier og modeller sammen på i relevans til ens egen virksomheds ledelsesmÊssige udfordringer.

GlÊder mig allerede til nÊste uddannelsesforlÞb hos Connection Management!

2022幎4月10日

Hej Martin

Tak for de flotte ord:-)

Vi glÊder os til at byde dig velkommen endnu engang på nÊste uddannelsesforlÞb!

Super god uddannelsesforlÞb

Super god uddannelsesforlÞb, jeg personligt har haft stor udbytte af uddannelserne, isÊr i forbindelse med mit arbejde. 5 stjerne til Connection Managment fra mig😉

2022幎3月28日

Hej Helena

Tak for den fine feedback og dejligt at hÞre at du har haft stort udbytte!

Kommunikation i praksis.

Deltog i kurset: Kommunikation i praksis.
Kurset var lÊrerigt og modellerne jeg blev prÊsenteret for, viste sig hurtigt nyttige i min dagligdag. Underviserne var dygtige og sÊrligt den sidste underviser var god til at relaterer modeller til hverdags scenarier. En rigtig god oplevelse.

2022幎3月23日

Hej Birgitte

Tak for tilbagemeldingen og dejligt at hÞre at det har vÊret en god oplevelse:-)

Det har vÊret et godt uddannelsesforlÞb på Connection Management i VedbÊk

Det har vÊret et godt uddannelsesforlÞb. Teori og praksis viden fra hverdagen blev bragt i godt spil sammen. Underviser var god til at gennemgå pensum og levere varen med vÊgt på det mest essentielle. Han var god til at lytte og modtage spÞrgsmål, så svaret blev klart og forståeligt. Han havde på den måde en god fornemmelse af at hans budskab blev modtaget og gav på derfor også et lÊrerigt uddannelsesforlÞb.

2022幎3月19日

Hej Kjeld

Det er bare rigtig dejligt at hÞre! Og tak for den fine tilbagemelding:-)

Interessant, relevant og velgennemfÞrt

Jeg deltog i "Ledelse i Praksis" som onlineundervisning. Det var et rigtig godt kursusforlÞb. Meget relevante emner, som mange på tvÊrs af organisationer kan drage nytte af at kende til, hvad enten de til daglig har direkte ledelsesansvar eller ej. Jeg kunne sagtens finde på at tage et onlinekursus igen via Connection-Management og kan anbefale andre at gÞre det samme.

2022幎3月17日

Hej Thomas
Tak for den flotte anbefaling - vi glÊder os til at byde dig velkommen endnu engang:-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。