Connection Management A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har netop afsluttet faget Ledelse i Praksis hos Connection Management, og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Undervisningen var utrolig lÊrerig og fyldt med brugbare vÊrktÞjer, som jeg kan bru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har netop afsluttet Ledelse i Praksis hos Connection Management⁠, og jeg kan varmt anbefale forlÞbet. Undervisningen har vÊret bÃ¥de inspirerende, relevant og meget praksisnÊr. Jeg har fÃ¥et... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har lige afsluttet modul Salg og Salgspsykologi pÃ¥ Erhvervsakademi Århus. Kan kun sige "gÞr det", og meld dig til hos Connection Management. Her fÃ¥r du hjÊlp og vejledning af sÞde og professionelle m... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jeg har lige afsluttet "Ledelse i Praksis" igennem Connections Management og er meget tilfreds med forlÞbet. Jeg synes isÊr undervisningen og sparringen med andre ledere har givet mig mere erfaring... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos os Connection Management består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lÊrt, direkte. Dit udbytte skal vÊre maksimalt her og nu. TrÊningen er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser. Connection Management har gennem årene uddannet mere end 30.000 medarbejdere. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Har netop gennemfÞrt Ledelse i Praksis

Har netop gennemfÞrt Ledelse i Praksis, med online undervisning. Hele forlÞbet har vÊre super lÊrerigt, og meget spÊndende.

Jeg havde fornÞjelsen af at blive undervist af henholdsvis Marko Filipovic og BjÞrn RavnbÞl, der begge leverede virkelig god undervisning - dem vil jeg også meget gerne anbefale.

Jeg er helt sikkert klar til at tage nÊste uddannelse hos Connection Management.

2022幎3月15日

Connection Management A/S からの回答

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner:-) GlÊder os til igen at byde dig velkommen til den nÊste uddannelse...

Professionelt og relevant hele vejen

Professionelt og relevant hele vejen
Har gennemfÞrt Ledelse i praksis med start December 21.
Utrolig god undervisning der har vÊret meget casebaseret, hvor alle undervisere byder ind med utrolig megen viden og erfaring.
Jeg har kun superlativer at byde ind med og jeg kan kun anbefale en uddannelse hos Connection Mannagement.

2022幎2月10日

Hej Per

Stort tak for den flotte anbefaling og superlativerne;-)

Den er båret videre til resten af teamet!

5぀星のうち5の評䟡

LÊrerig uddannelse og super service

Jeg gennemfÞrte “Ledelse i Praksis” i januar 2022 og har haft enorm glÊde ved det. Det var lÊrerigt og kontakten med Connection Managements undervisere og medarbejdere undervejs har vÊret god. Klaudio Muncan har ydet en god og personlig service. Jeg vender tilbage pÃ¥ “Forandringsledelse” i april 2022

2022幎2月9日

Hej Kasper

Tak for de flotte ord - vi glÊder os til at byde dig velkommen endnu en gang!

5぀星のうち4の評䟡

Kan helt klart anbefales.

Jeg har afsluttet mit fÞrste forlÞb, Ledelse i Praksis, hos Connection Management.

Det har vÊret super relevant og professionelt hele vejen igennem. Fantastiske og indleverende undervisere og meget hjÊlpsomme medarbejdere.

2022幎1月21日

Hej Kenneth

Tak for de pÊne ord, de varmer:-)

Super undervisning!

Jeg har netop også nu afsluttet mit fÞrste forlÞb, Ledelse i Praksis, hos Connection Mangament.
Det har vÊret en super oplevelse, med en masse lÊrerig og nyttig viden, som en del af kunne bruges med det samme i hverdagen.

Jeg har haft en super undervisere, som har formået at holde stemningen godt kÞrende helt fra A-Z.

Det har vÊret mit fÞrste modul på lederuddannelse, men bestemt ikke mit sidste. :)

Stor ros til hele teamet.

Hej Kevin

På hele teamets vegne - STORT tak for ROS. Og skÞnt at lÊse at det har vÊret en super oplevelse med massere af lÊring:-)

5぀星のうち5の評䟡

Det rette sted at lÊre nyt!

Altid utrolig god service, vejledning og undervisning. Hele teamet forstår at gÞre det motiverende og inspirerende at lÊre nyt. Tak for god lÊring!

Hej Gitte

Selv tak! Og tak for den flotte feedback.

5぀星のうち5の評䟡

SpÊndende forlÞb og meget lÊrerigt

SpÊndende forlÞb og meget lÊrerigt. Det var nemt at anvende det lÊrte pensum til ens egen hverdag og arbejdsliv.
Ser frem til flere forlÞb hos dem.
De bedste anbefalinger herfra

Hej Malene

Stort tak for anbefalingen og vi glÊder os til at byde dig velkommen endnu en gang!

Det fungerer!

Det fungerer!

Fra start af min tilmelding til slutningen af kurset, har det hele bare fungeret! Kompentente, sÞde og hjÊlsomme medarbejdere og undervisere. De får mine anbefalinger hele vejen!

2022幎1月7日

Hej Nina

Det er sådan en tilbagemelding som bringer glÊde på hele kontoret. MANGE tak for din anbefaling og dine pÊne ord.

TAK!

5぀星のうち5の評䟡

Fremragende forlÞb og stor professionalisme

Fremragende, professionelt, nÊrvÊrende og med rette mÊngde humor.
Connection management har vÊret en kÊmpe oplevelse, stor faglighed, dygtige undervisere, som virkelig forstår essensen i at vÊre underviser, de giver videre på en super, relevant, brugbar og god måde, teori og praksis erfaring spiller sammen og giver en helhed og sammenfatter oplevelsen til fremragende.

2022幎1月4日

Hej Peter

1000 tak for de flotte ord! Den er givet videre til hele underviser teamet...

Fremragende lederuddannelse!

Jeg fik chancen for at tage en lederuddannelse hos Connection Management- og det har jeg absolut ikke fortrudt!

Corona var, i fÞrste omgang, skyld i online undervisning - som jeg var lidt skeptisk overfor - men det har overgået mine forventninger og vist sig at vÊre rigtig godt og effektivt.

Underviserne er super dygtige og de bidrager med hver deres vinkel på materialet, hvilket gÞr det afvekslende og interessant. De administrative medarbejdere er ekstremt hjÊlpsomme og servicemindede.

Jeg har kun gode ting at sige om Connection Management og de får mine varmeste anbefalinger!

2021幎12月28日

Hej Malene

Stort TAK for de flotte ord:-) IsÊr også dejligt at se at din online undervisning skepsis blev vendt til noget positivt!

Fint forlÞb

Fint forlÞb, jeg har ikke en finger at sÊtte på det. Kan varmt anbefales. De har nogle rigtig dygtige undervisere.

2021幎12月16日

Hej Nicolai

Tak for den varme anbefaling!

Super oplevelse med uddannelse

Super oplevelse med uddannelse "Ledelse i praksis" gennem Connection Mangement. Utrolig professionelt fra start til slut med yderst kompetente undervisere med erfaring og nu en masse gode vÊrktÞjer rigere!
Martin Olesen

2021幎12月16日

Hej Martin

Dejligt at du har haft en super oplevelse! Og tak for de 5 flotte stjerner:-)

God oplevelse

God oplevelse, kompetente undervisere med erfaring og en masse gode vÊrktÞjer med i rygsÊkken

2021幎12月14日

Hej Christian

Dejligt at hÞre at du har haft en god oplevelse og tak for den flotte anmeldelse!

Kompetent undervisning

Kompetent undervisning, og man fÞler sig godt hjulpet gennem hele forlÞbet.

2021幎12月13日

Hej Anders

Tak for den fine anmeldelse!

Ledelse i Praksis

Jeg har gennemfÞrt Ledelse i Praksis og kan klart anbefales til nye samt rutineret ledere.
Jeg kan anbefale Connection Management til alle der kan tÊnke sig at tage en lederuddannelse.

Tak for god oplevelse.

2021幎12月10日

Connection Management A/S からの回答

Dejligt at du har haft en god oplevelse og mange tak for anbefalingen!

Ledelse I praksis

Ledelse I praksis, virkeligt inspirerende. Super dygtig underviser.

2021幎12月10日

Hej Tommy

Godt at hÞre at det har vÊret inspirerende! Og tak for de 5 stjerner:-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。