Terrible customer service The guy called me to offer alternative energy contract stating several times that "yeah energy rates will even triple by next year and you need to sign your contract with ch... もっと見る
企業が回答しました
Deze meneer die mij belde moet toch echt beter leren luisteren, hij laat je niet uitpraten, betwist mijn maandelijks bedrag wat ik moet betalen bij vattenfal.(kon volgens hem niet) Aangezien hij m... もっと見る
Begoh snel druk te zetten om nu te beslissen wegens stijgende prijzen en had daarna het lef om te zeggen dat ik er niet over hoefde na te denken ze zouden mij de offerte sturen en beter kon echt niet... もっと見る
Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... もっと見る
企業が回答しました
Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...
Kobaltweg 11, 3542 CE, Utrecht, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 76%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede uitleg en advies gekregen
Soms voelt het wat opdringerig. Ze bellen om de 10 minuten waarom ik nog niet getekend heb
Een eerlijk advies en een prettige manier zo als sprak en hij me op mijn gemak stelde
doe hier al jaren lang mijn energiecontracten en alles met verzekeringen.
top bedrijf en goeie service. gegarandeerd het goedkooopste voelt super fijn
Mijn ervaring met Consumind is zeer teleurstellend. Het zijn oplichters! Ze beloven gouden bergen. Doe er geen zaken mee.

OPLICHTERS NIET MEE IN ZEE GAAN
BELOVES GOUDEN BERGEN ALLES IS GELOGEN
ZE WILLEN ALLEEN HUN KLANTEN BINNEN HALEN EN HUN TARGETS
JE KEIJGT ZE NJET TE PAKKEN
ALS JE KLACHTENFORMULIER INVULT GEBEURTT ER PRECIES NIKS
HOOP DAT JULLIE JELE CONCEPT OPGEBLAZEN WORDT EN JULLIE ALLEMAAL ZONDER WERK KOMEN TE STAAN EN VOOR DE HELFT VOELEN WAT JULLIE MIJ AAN HEBBEN GEDAAN

Consumind.nl からの回答
In 1 woord n grote dikke 10 top geregeld alles en meedenken.
Boete overstap ruim 600€ dus ik wil de overstap annuleren,maar jullie zijn telefonisch onbereikbaar.
Formulier laad niet.
Dus......problematisch..
Dat was vrijdag....
Vandaag hebben ze terug gebeld (terwijl ik in Sanje zit)!!!
Zonder problemen geannuleerd.!!!
Mijn contract liep langer dan ik dacht vandaar de hoge opzegboete...
Dan ga ik er dus niet op vooruit.

Consumind.nl からの回答
Op een eerlijke manier geholpen om minder voor energie e betalen
Goed geholpen. Nog geen bericht oude leverancier van afsluiting ontvangen.
Het contact was helder en, allerbelangrijkst, niet opdringerig.
In februari ben ik door Consumind benaderd. Zij zouden mij 'helpen' en kwamen met de deal waar ik nu aan vast zit. Ipv de 180 variabel die ik bij Oxxio betaalde, kon ik een vast contract krijgen voor wel 99 euro in de maand. Er is daarbij gekeken naar ons energieverbruik.
Ons energieverbruik is niet hoog en ook onveranderd. Maar elke maand wordt opgeroepen om het bedrag te verhogen. Eerst nog naar 106... maar dat is nu al van 99 naar 190 al. Schofterig!
Ik zit hier nog 2,5 jaar aan vast!

Consumind.nl からの回答
Als ik min punten kon schrijven dan deed ik dat. Er wordt gezegd dat we een formulier ingevuld hebben om ons te helpen de kosten te minderen
Een hillarisch telefoongesprek met een callcenter die mij naar een andere energieleverancier wilde hebben. Voor jullie informatie.... we vragen nooit om te bemiddelen met energie. Een keer de mist in gegaan dus nooit meer! ☝️Blijkt wel dat ze gewoon adressen bestanden kopen ofzo en zomaar een gooi doen. Dus wees gewaarschuwd.
"👋Dag mevrouw Eggink, wij willen kijken of u goedkoper met uw energie verder kan. Is meneer misschien thuis?"
Ik: "euh....Je hebt nu mij aan de telefoon ☎️dus je zult het met mij moeten doen. Maar....we willen helemaal niet over"
Callcenter: "Oh meneer is niet thuis? We hebben een aanvraag gehad van hem of we met hem mee kunnen kijken dus dan willen we graag hem even spreken."
Ik: "We willen niet over en we blijven bij Eneco. Die aanvraag heb je misschien 100 jaar geleden gehad. Je zult het met mij moeten doen".
Callcenter: "oh 100 jaar geleden....is uw man overleden dan....."😳
Ik, met inmiddels 😤: 'euh......Nee...... maar ik woon hier ook in huis en beslis net zo over de energie als mijn man...."
Direct gaat hij over in wat mijn rechten zijn als het over verkoop via de telefoon gaat. 🙄🤣
We leven in het jaar 2024 toch??
Kortom, dit bemiddelingsbedrijf maakt mensen belachelijk aan de telefoon.
Een onervaren bedrijf dat met 2 energiebedrijven tegelijk contracten afsluit.
1 ervan heeft me 3 maanden gekost om uit te leggen en te begrijpen dat het fout zat.
Van het 2e energiebedrijf werd ik gered door een boete te betalen van ongeveer 200 euro.
Ik snap niet hoe ze het gedaan hebben, maar het is ze gelukt. Als het bemiddelingsbedrijf consumind belt, denk ik dat je twee keer moet nadenken en zo beslissen. Mijn mening.
Bij een bedrijf dat geld verdient aan echt goedkope en frauduleuze consumimd
Terrible service. Unprofessional staff who use aggressive way to force you to listen to them. I did not trust their service and do not recommend that others get deceived by them. It is unfortunate that such bad service still exist in the world!

Consumind.nl からの回答
Ik ben pas klant geworden. Dus ik weet het niet wat moet ik zeggen. Daarom geef ik 3ster
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。