Terrible customer service The guy called me to offer alternative energy contract stating several times that "yeah energy rates will even triple by next year and you need to sign your contract with ch... もっと見る
企業が回答しました
Deze meneer die mij belde moet toch echt beter leren luisteren, hij laat je niet uitpraten, betwist mijn maandelijks bedrag wat ik moet betalen bij vattenfal.(kon volgens hem niet) Aangezien hij m... もっと見る
Begoh snel druk te zetten om nu te beslissen wegens stijgende prijzen en had daarna het lef om te zeggen dat ik er niet over hoefde na te denken ze zouden mij de offerte sturen en beter kon echt niet... もっと見る
Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... もっと見る
企業が回答しました
Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...
Kobaltweg 11, 3542 CE, Utrecht, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 76%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik werd zeer Klantvriendelijk benaderd. Samen mijn contract wat ik reeds 2 dagen ervoor had afgesloten elders, toch telefonisch doorgenomen en vergeleken met zelfde opgaven voor energie en stroom. Geduldig en zonder enige dwang heb ik na alles per email te hebben ontvangen, nogmaals doorgenomen. Daarna heb ik nog 3x terug gebeld met vragen welke mij met alle geduld werden beantwoord. Ik kon telkens naar zelfde contact persoon vragen, waardoor ik me gehoord voelde en ik daarna toch met een gerust gevoel, ben overgestapt en op het aanbod van Consumind ben ingegaan. Dit was toch ook nog weer iets goedkoper en door perfecte service en bereikbaarheid, ben ik blij met mijn keuze. 👍🏻
BEN ALERT. Een pusherige verkoper aan de lijn gehad. Verhaal was dat ik beter uit zou zijn bij energiedirect ipv Essent. Alle gegevens doorgegeven incl. geboortedatum, adres van aansluiting. Toen gevraagd werd om bankrekening nummer gingen bij mij de alarmbellen. Daarna moeilijk om eraf te komen. Ik kan zelf niet terugbellen of de ontbrekende info later doorgeven. Het moet NU. Dit is de enige kans dat ik gebruik kan maken van het aan bod. Ok doei! Ze blijven je maar pushen en gevoel geven dat je raar bent dat je het niet vertrouwd. Ben blij dat ik het gesprek heb afgekapt als ik deze reviews hieronder lees.
Goede en deskundige uitleg over het aanbod, het proces en het product. Gaf vertrouwen.
Veel geduld met oude mensen en goede uitleg over energie aanbod. Advies van Jos Ras.
Gebeld door een medewerker, deze beweerde dat mijn via consumind afgesloten contract bij een energiemaatschappij ontbonden wordt omdat de tarieven zouden worden verhoogd, of ik even telefonisch een nieuw contract wil afsluiten bij een andere maatschappij.
Als ik aangeef dat ik het een vaag verhaal vind en dat het riekt naar oplichting en dat ik eerst alles zwart op wit wil hebben via de mail voordat ik iets nieuw afsluit, verbreekt de medewerker zonder verder iets te zeggen de verbinding.
Ik heb de energieleverancier gebeld, die geeft aan dat er geen sprake is van een tariefverhoging en dat dit een tactiek is van consumind om contracten af te sluiten.
Het riekt niet alleen naar oplichting, het is het ook gewoon.
Het was gewoon helder en duidelijk en geen nonsens verhaal
Het contact met haar was goed zij was vriendelijk en beleefd en behulpzaam
Prettig geholpen om de voor mij beste energieleverancier te vinden
goede communicatie en mogelijkheden
ze was behulpzaam. En had de tijd voor mijn vragen. En kwam de afgesproken tijd na om terug te bellen.
Het is wat u beschrijft dat met mijn mening overeenkomt.
Ik word ongevraagd gebeld en gemaild.
Geen idee hoe ze aan mijn gegevens komen!

Consumind.nl からの回答
Alleen jammer dat ik in het gesprek aangaf waarom 3 jaar daar werd niet op gereageerd
Helaas is het niet mogelijk om min sterren te geven, want wat een ontzettend schofterig en hondsbrutaal en oneerlijk bedrijf is dit. Nog nooit zoveel leugens en onwaarheden gehoord. Er wordt een contract aangesmeerd zonder dat getekend of gedaan wordt. Niemand kan je daar een kopie van geven, 'nee mevrouw, er is GEWOON akkoord gegeven'. GEWOON AKKOORD? De hele wereld moet een bewijs van akkoord hebben, maar jullie niet? Wat een vreselijk naar bedrijf. Ik heb een klacht ingediend bij kassa en de consumptenbond over dit bedrijf. Behulpzaam zijn ze niet in ieder geval. Ze drukken je van alles door je strot. NOOIT meer in zee met dit bedrijf en NEE ik wil ook niet gebeld worden om iets op te lossen.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。