Bra butikk! Men! Forbedring på pakking er et stort nødvendighet! Har bestilt flere ganger fra coolshop, men å pakke collectors edition spill i brevpost!? Det er et stort nei nei, og selv om jeg følg... もっと見る
Coolshop.no
レビュアーのコメントを見てみましょう
Her var det så mye dårlig anmeldelser, at jeg bare måtte prøve. Kunne da umulig være såå dårlig. Dårlig erfaringer kommer sikkert an på hva slags varer man bestiller og det høres veldig trøblete ut i... もっと見る
Forhåndsbestilte et produkt herfra, og det stod på nettsiden at det ble levert på lanseringsdagen, eller aller helst noen dager før. Da produktet ikke kom til lovt tid tok jeg kontakt med kundeservice... もっと見る
Useriøst. Flere oppføringer for en og samme vare, med forsjkellige priser. "Prisgaranti" er et fiktivt lokkemiddel da varer ikke er merket med "prisgaranti-symbolet". Treg levering. Ufin kundeservice.... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
coolshop.no sin nettbutikk har et stort utvalg solbriller. Nyeste mote, retro, wayfarer, pilot og mye mer. Vi gir deg god kvalitet til en rimelig pris.
連絡先
デンマーク
- www.coolshop.no
Was sent a broken chair, twice!
Was sent a broken chair in the mail, returned it, and was sent ANOTHER defected chair. Very unprofessional customer service. Stay away!
Helt ok
Fornøyd med kort leveringstid, men produktet hadde blitt hardt behandlet og stod ikke helt til forventningene da det kom frem
0 Customer support! Slow delivery time!!!!
The saying you get what you pay for rings true about coolshop! With very bad customer support And super slow delivery times! The fact that they were unwilling to give a refund on a faulty product! Also the lack of information on products that are in or out of stock. Means you could be waiting unnecessarily for an item they don't even have in stock. All this together will only mean i will shop elsewhere from now on.
Ikke helt okay
Tilfreds kunde gennem mange år indtil et produkt gik i stykker. De udelukker enhver mulighed for at der er tale om en produktfejl men henviser til at jeg har udsat produktet for fysisk overlast. Helt uacceptabelt.
Rask og bra utvalg
Ingen problem her, finner enkelt frem og med bra utvalg. Pris er som oftes rundt der de billigste ligger
Raskt og fraktfritt!
De leverer raskt og har masse kult på lager! Vil absolutt anbefale å kjøpe spill og leker herfra!
hmmm...
de prøver, gør de. men bestilte f.eks. 3 par truckersolbriller, som var meget mindre end billedet gav antydning af... - måske det ville hjælpe hvis man kunne sammenligne med noget, eller der vat mål på deres varer...
Ingen varer, ingen kontakt... Ingenting!!
Bestilte varer den 9. juni og modtog besked dagen efter om, at de nu var afsendt. I skrivende stund har vi den 20. juni. Coolshop.no lover en leveringstid på 1-4 dage inden for Europa, men indtil videre har det taget 10 dage og de er for længst holdt op med at besvare mine mails.
Der er heller ikke noget telefonnummer til kundeservice, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor lang tid returbehandlingen kommer til at tage, i fald jeg vælger at returnere mine varer. Meget smart måde at sikre sig, at kunderne ikke returnerer deres køb. Det er komplet umuligt at få at vide, hvor i verden min pakke befinder sig (coolshop.no sender ikke track'n'trace nummer) og det er komplet umuligt at komme i kontakt med dem, da de ikke besvarer mails. Personligt har jeg handlet der for sidste gang og vil under alle omstændigheder returnere mit køb, da jeg ikke vil lade sådan et l****firma tjene penge på mig. Jeg kan absolut IKKE anbefale dette firma.
Dyr men god leveringstid
God leveringstid på 5 dage, ordentlig pakket så varen ikke gik i stykker.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。