Jeg har kÞbt en 1x Mini display flaske-kÞler - Scancool DC98BB - 98 liter hos Cosina ApS. Jeg vil efterfÞlgende gerne rose firmaet Cosina ApS for deres helt igennem meget fine kunde- og returbehand... ãã£ãšèŠã
Cosina en professionel leverandÞr af specielt kÞkkenmaskiner og service til catering/ Restaurant branchen. Har kÞbt flere ting fra dem. Bl.a. en stor BjÞrn rÞremaskine. Nu siger producent kedler er bl... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt lidt forskellige kantiner. Super fint, hurtig levering. Og hjÊlpsomme ved opringning. Jeg var sÃ¥ kommet til at bestille nogle forkerte stÞrrelser, heller intet problem, jeg fik tils... ãã£ãšèŠã
Fejl kan jo ske selv det bedste sted, og det der giver 5 stjerner er hvordan firmaet takler fejl. Det kan nok ikke gÞres bedre end her. Vi var uheldige at fÃ¥ forkert vare to gange â 'plukfejl' pÃ¥ lage... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cosina sÊlger storkÞkkenudstyr og maskiner til professionelle kÞkkener. I showroomet i Aarhus kan man komme og få rådgivning og se udvalget af produkter. Vores mission er at gÞre det nemmere for nye ivÊrksÊttere, at lave en succesfuld café eller restaurant. Dette gÞr vi ved at gå i dybden med produktbeskrivelser og guides på hjemmesiden, og ikke mindst ved at have erfarne konsulenter som kan hjÊlpe over telefon eller i vores showroom. Hvis du har haft en god oplevelse med Cosina, skal du vÊre velkommen til at give os en anmeldelse her på TrustPilot.
Hermodsvej 18b, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
- info@cosina.dk
- www.cosina.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God kommunikation og leveret som lovet.
Superfirma
Let hjemmeside. Bestilte og dagen efter var det her. Ikke sidste gang
Levering og kundeservice er helt i top
Levering og kundeservice er helt i top. Da leveret produkt var defekt, fik jeg sendt en ny varer samme dag som jeg henvendte mig med reklamationen. Meget fin, hÞflig og hurtig sagsbehandling. Det kan kun anbefales at kÞbe gennem Cosina.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Kan absolut anbefales. Jeg havde et par spÞrgsmål som de hurtigt hjalp mig med og allerede dagen efter havde jeg min bestilling.
Jeppe var og er en fantastisk personâŠ
Jeppe var og er en fantastisk person med servicegen udover det sÊdvanlige..;) Skal du have noget i din forretning, tag fat i Jeppe og han vil gÞre dit liv meget nemmere..;)
5 store stjerner herfra!
Helt fantastisk og personlig service !
Helt fantastisk og personlig service !
Gode varer.
Hurtig og venlig ekspedition
Hurtig, proaktiv informationsgivning, expedition og levering.
Meget hjÊlpsomme og hurtig levering
Jeg kÞbte en juicepresser af mÊrket cilio. Fik rigtig god telefonisk hjÊlp og den blev leveret allerede dagen efter.
Uovertruffen suverÊn service
Uovertruffen suverÊn service - helt fra start til slut - også efter endt handel!
Jeg fik hurtige og klare svar på mine spÞrgsmål op til bestillingen og også efter, at jeg havde modtaget mine varer.
Jeg vil anbefale alle at handle med COSINA, og har helt sikkert ikke selv handlet der for sidste gang.
Keep up the good work :O)
Ville Þnske det var sådan, at handle alle steder.
Jeg har igennem lÊngere tid ledt efter en crepepande på gas. Nu fandt jeg den hos Cosina til en helt fornuftig pris. Ikke nok med at få en rigtig god betjening og gode tips på vejen, gik der ikke mere end 48 timer fÞr jeg var klar til at lave den fÞrste crepe. Helt igennem en stor fornÞjelse at handle dem.
/Julius
Hurtig levering og god service
Vi har kÞbt en kaffemaskine, som blev leveret allerede dagen efter.
Kan helt klart anbefale Cosina.
Godt produkt
KÞb: Slow juicer af mÊrket Firmar
Kun positive ord herfra.
Jeg kÞbte en slow juicer via Cosina, som fungerer upåklageligt.
hurtigt
hurtigt levering og lige hvad vi manglede.
fik den korrekte hjÊlp over tlf
Super samarbejde og rigtig godt service!
Cosina var rigtig gode med service, da der var problemer med at levere til vores adresse, og det lÞste de for os.
Der var god kommunikation med hurtig respons.
Kan kun anbefales!
Meget hjÊlpsomme
Cosina har hjulpet mig med at sÊlge noget brugt udstyr til caféer. Det har vÊret en god oplevelse og jeg kommer sikkert til at bruge dem igen.
Nemt og billigt
KÞbte display kÞleskab vi er meget glade for.