D-S Sikkerhedsudstyr A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter at have ventet meget lÊnge pÃ¥ en ordre - som var meget forsinket pÃ¥ grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vÊlge. Fik desuden min vare fra den ene dag til d... もっず芋る

䌁業が回答したした

De er sikkert en god virksomhed, men en smule slÞve ang hÃ¥ndtering af ordre i forhold til konkurrenterne idag. Tog dem 8 dage bare for at sende min varer afsted, sÃ¥ hvis det noget i skal bruge inde... もっず芋る

Jeg lavede en fejl i min bestilling, som jeg efterfÞlgende rettede i en online kommentar til online ordre oversigten om lÞrdagen. Mandag morgen fik jeg en mail der fortalte at ordren nu var rettet i... もっず芋る

Super service fik 2 fl. hÃ¥ndsprit da jeg bestilte 2 par 61 cm. lange og 1,5 mm. tykke Ansell Mariegold kemikaliehandsker, som viste sig at vÊre af en meget hÞj kvalitet 👍😊 Og kun en hverdag i leve... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 保護服提䟛業者
  2. 補造業者
  3. 安党服・䜜業服店
  4. 卞売業者
  5. 䜜業服店

圓該䌁業による蚘述

Vores mål er din sikkerhed! Vi er din totalleverandÞr af personlige vÊrnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljÞlÞsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skrÊddersyede lÞsninger inklusiv vores eget brandhÊmmende beklÊdning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstrÊber at vÊre din foretrukne leverandÞr af PPE.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt

Hurtig og prÊcis forsendelse. Varen prÊcis som forventet.

2023幎4月25日

Hej Anita
Tak for de 5⭐ Det er dejligt med glade kunder.
Vh Louise, Marketing

det er ikke den kvalitet jeg forventede

det er ikke den kvalitet jeg forventede de er meget tynde og man kan ikke får fingerne i vanten og dem uden finger er der kun tre huller så der noget l----.

2023幎3月27日

KÊre Steen
Tak for din feedback, selvom det er Êrgerligt at hÞre, at du ikke var tilfreds med kvaliteten af bomuldshandskerne.
Vi sÊtter en Êre i at levere produkter af hÞj kvalitet til vores kunder, og vi beklager dybt, at det ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Vi vil meget gerne have muligheden for at hjÊlpe dig med at finde en bedre lÞsning, eller modtage handskerne retur så vi kan tjekke om der er produktionsfejl og dermed reklamation. Vi vil i al fald gÞre hvad vi kan for at du kan få den Þnskede kvalitet og funktionalitet ud af dit kÞb. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice og spÞrger efter Thomas, så vil jeg gÞre mit bedste for at hjÊlpe dig.

Vi sÊtter pris på din feedback, da det hjÊlper os med at forbedre vores produkter og service i fremtiden.

Thomas

Meget langsom levering

2023幎3月28日

Hej Poul

Tak for at tage dig tid til at give os din feedback. Jeg håber at dine sikkerhedsbriller lever op til dine forventninger.

Vi gÞr altid vores bedste for at sikre hurtigst mulig levering af vores varer, og jeg vil derfor gerne beklage for den ekstraordinÊre leveringstid på 4 dage. Det skyldtes, at vi samtidig med din ordre modtog ordre på over 100 stk af samme brille i den samme weekend som du bestilte.

Vi havde derfor udsolgt af lageret, og selvom vi bestilte nye briller hjem til dig med det samme, var vi desvÊrre ikke i stand til at levere dem hurtigere end på 4 dage.

Vi vil fortsat gÞre vores bedste for at forbedre vores service og for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Tak fordi du valgte at handle hos os og jeg håber vi får fornÞjelsen igen.

Venlig hilsen,
Thomas

Tjek ar bestilling af varer var rigtig

Efter jeg havde bestilt, blevet jeg ringede op og spurgt om det var rigtigt at jeg bestilt en anden filter end masker. Det var det, men super dejligt at der var også styre på det fra jeres side.

2023幎2月26日

D-S Sikkerhedsudstyr A/S からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Og godt det var de rigtige filtre 😉

Fin vare

Fin vare, leveret hurtigt og ingen problemer oplevet

2023幎2月26日

D-S Sikkerhedsudstyr A/S からの回答

Tak for de pÊne ord, vi er glade for at handlen var tilfredsstillende😊
Vh Louise, Marketing

Alt i alt en meget tilfreds kunde

Alt i alt en meget tilfreds kunde. Hurtig levering og super produkt. DesvÊrre er prisen for fragt ret hÞj, men sådan må det vÊre når de er de eneste der har de briller jeg skulle bruge. Stadig intet mindre end 5 stjerne herfra.

2023幎3月7日

Hej Anna
Tak for de 5⭐

Supporterende med god service

Altid super hjÊlpsomme og gode til at sparre, når man har spÞrgsmål

2023幎3月1日

Hej Katja
Tak for den fine anmeldelse. Det er altid dejligt nÃ¥r vores kunder har glÊde af, at vi er branchens nÞrder😉

Nemt at bestille

Nemt at bestille. God pris og hurtigt levering(:-)

2023幎3月1日

Hej Jesper
Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐ det varmer vores servicehjerter.

Hurtig levering god service

Hurtig levering god service. Men desvÊrre var varen for stor skulle have vÊret en medium istedet for large.

2023幎3月3日

Hej Yvonne
Tak for de 5 ⭐ Men Êv, at den var for stor. Men du er altid velkommen til at returnere den, eller få den byttet. Og det er ganske gratis.
Du kan udskrive en returlabel her https://d-s.dk/returportal

Super service fik 2 fl

Og kun en hverdag i leveringstid.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som fortjener mindst 5 stjerner efter min mening.

2023幎2月27日

Hej Torben
Dejlig at vores aktuelle kampagne kunne bruges 😊 og du deler vores begejstring for Ansell-produkter.
Vh Louise, Marketing

Fik fÞrst forkert forstÞrrelsesglas til

Fik fÞrst forkert forstÞrrelsesglas til svejsehjelm, efter returnering og nogen ventetid kom et nyt, på deres hjemmeside står det passer til 9000 og 9100 serien, hvilket så ikke gÊlder 9000x da det ikke passer, så står der noget om man skal bruge holder til nogle bestemte men ikke noget om 9000x, nu bruger jeg ikke mere tid på at returnere så det ryger ud, ikke nÞjagtig beskrivelse på hjemmesiden, Þv.

2023幎1月30日

Hej Jan
Vi er meget kede af din uheldige oplevelse, og tager på os at vi har lavet en menneskelig fejl ved at sende dig endnu et forkert glas.
Vi har lÊrt af det og efteruddannet vores folk i Speedglas-serien for at undgå lignende situation.

Super virksomhed at handle

Super virksomhed at handle sikkerhedsudstyr hos. KÊmpe udvalg til rigtigt gode priser. Det er ikke sidste gang jeg handler hos D-S Sikkerhedsudstyr.

Kan klart anbefale dette firma som er venlige og dygtigt til at rådgive. 5 Stjerner herfra.

2023幎1月22日

Hej Phillip
Tak for fine anmeldelse og ord. Det er noget der varmer, nÃ¥r vi kan gÞre vores kunder glade 😊
Vh Louise, Marketing

De har gode priser og nÊsten det hele

De har gode priser og nÊsten det hele på lager så det er dag til dag levering.

2023幎1月4日

Hej Morten
Tak for stjernerne 😊 Vi prÞver altid at have varerne pÃ¥ lager. Men med problemerne i forsyningskÊderne pÃ¥ verdensplan, er det desvÊrre ikke altid noget vi kan opnÃ¥.
Venlig hilsen Louise, Marketing

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning. Super webshop. Stort lager med produkter af hÞj kvalitet.
D-S, et firma for personlig vÊrnemiddler som man gerne anbefaler andre kunder.

2023幎1月8日

Hej Martin
Tak for de fine ord og anbefaling 😊 Glade og tilfredse kunder er altid dejligt.
Venlig hilsen Louise, Marketing