Efter at have ventet meget lÊnge pÃ¥ en ordre - som var meget forsinket pÃ¥ grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vÊlge. Fik desuden min vare fra den ene dag til d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De er sikkert en god virksomhed, men en smule slÞve ang hÃ¥ndtering af ordre i forhold til konkurrenterne idag. Tog dem 8 dage bare for at sende min varer afsted, sÃ¥ hvis det noget i skal bruge inde... ãã£ãšèŠã
Jeg lavede en fejl i min bestilling, som jeg efterfÞlgende rettede i en online kommentar til online ordre oversigten om lÞrdagen. Mandag morgen fik jeg en mail der fortalte at ordren nu var rettet i... ãã£ãšèŠã
Super service fik 2 fl. hÃ¥ndsprit da jeg bestilte 2 par 61 cm. lange og 1,5 mm. tykke Ansell Mariegold kemikaliehandsker, som viste sig at vÊre af en meget hÞj kvalitet ðð Og kun en hverdag i leve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores mål er din sikkerhed! Vi er din totalleverandÞr af personlige vÊrnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljÞlÞsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skrÊddersyede lÞsninger inklusiv vores eget brandhÊmmende beklÊdning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstrÊber at vÊre din foretrukne leverandÞr af PPE.
MenstrupvÊnge 10, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Bestilte tre hÞrevÊrn i neongrÞn til bÞrn. I dag er pakken så ankommet. Det viste sig at vÊre tre pink istedet.
Får fat i kundeservice og der kan selvfÞlgelig ske fejl. Men at ens hjemmeside ikke er opdateret og man i stedet, så vÊlger at sende tre i pink (som jeg bevist undgik). Det er altså ikke optimalt, da der ikke var flere i neongrÞn!
Dog finder vi frem til at jeg får refunderet 1 par, så mange tak for det.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Fantastisk god oplevelse. Har fået mine varer vÊsentligt billigere end hvad andre butikker tager, og der blev leveret dagen efter jeg bestilte.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Theis fra D-S var hurtig til at hjÊlpe med at finde de korrekte reservedele. Ordren blev gennemfÞrt og klargjort til forsendelse samme dag.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Super godt sted at handle, mange gode tilbud, og stort udvalg.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
En god sikkerhedsbriller fra 3m og hurtig levering. Det er bare super.

Godt Firma stort udvalg hurtig forsendelse.. Ikke så meget pjat

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Rigtig god vejledning om produkterne og hurtig forsendelse. Jeg kan varmt anbefale D-S.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Fin og hurtig service, webshop / lagerstyring lidt at forbedre på. Alt i alt fint