Efter at have ventet meget lÊnge pÃ¥ en ordre - som var meget forsinket pÃ¥ grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vÊlge. Fik desuden min vare fra den ene dag til d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De er sikkert en god virksomhed, men en smule slÞve ang hÃ¥ndtering af ordre i forhold til konkurrenterne idag. Tog dem 8 dage bare for at sende min varer afsted, sÃ¥ hvis det noget i skal bruge inde... ãã£ãšèŠã
Jeg lavede en fejl i min bestilling, som jeg efterfÞlgende rettede i en online kommentar til online ordre oversigten om lÞrdagen. Mandag morgen fik jeg en mail der fortalte at ordren nu var rettet i... ãã£ãšèŠã
Super service fik 2 fl. hÃ¥ndsprit da jeg bestilte 2 par 61 cm. lange og 1,5 mm. tykke Ansell Mariegold kemikaliehandsker, som viste sig at vÊre af en meget hÞj kvalitet ðð Og kun en hverdag i leve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores mål er din sikkerhed! Vi er din totalleverandÞr af personlige vÊrnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljÞlÞsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skrÊddersyede lÞsninger inklusiv vores eget brandhÊmmende beklÊdning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstrÊber at vÊre din foretrukne leverandÞr af PPE.
MenstrupvÊnge 10, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig fin oplevelse at handle med dette
firma.Fik en forkert vare blandt flere
bestilte,men fik 2dage senere den rigtige,
og kunne bare beholde den fÞrst modtagne.
Ingen dårlige undskyldninger.
Flot opfÞrsel!

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Tilfreds med det store udvalget hos D-S. Jeg fik dog tilsendt forkert vare, men de var hurtige til at rette op og få den rigtige vare sendt. God kundeservice.
Kan kun anbefale D-S Sikkerhedsudstyr, der er altid en god service, og nogle gode kvalitetsprodukter. SÃ¥ stort 5 tal herfrað
Efter at have ventet meget lÊnge på en ordre - som var meget forsinket på grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vÊlge. Fik desuden min vare fra den ene dag til den anden. Mange tak for virkelig god kundeservice!
Venlig hilsen
Marian Nielsen

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Vi får en rigtig fin service af Kenn.
Han kan altid hjÊlpe mig, og ved hvordan opgaven skal lÞses.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet
Hilsen
Margit
Faurkilde.dk

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Hurtig levering. Blev ringet op med alternativ til vare som var udsolgt, som var rigtig rart.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Er meget dårlige til at svare på henvendelser på mail.:(
Er meget dårlige til at fÞlge op på bestillinger.:(
Er meget dårlige til at infomere om evt. restordre :(

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
We received an order form with number SO80264 March 15th - payment had already been made. Still no merchandise received April 12th.

D-S Sikkerhedsudstyr A/S ããã®åç
Har handlet med DS-sikkerhed i mange år og får altid en behagelig og yderst kompetent vejledning.