レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service og super god rÃ¥dgivning! Lasse Bek har ydet en virkelig god service hele vejen igennem. Han har vÊret utrolig hjÊlpsom, professionel og tÃ¥lmodig – og hans rÃ¥dgivning har vÊret spot... もっず芋る

Kun dÃ¥rligt at sige OpkrÊvning kommer et Ã¥r efter fraflytning, hvor vi har fÃ¥et varme og vand regning pÃ¥ flere tusinde kroner for de sidste tre mÃ¥neder af lejen. Vores forudbetalte aconto pÃ¥ 1200k... もっず芋る

Ved indflytning i en nyrenoveret lejlighed var det ok, at jeg selv fik lavet nÞgler (manglede) i center. Ved fraflytning manglede en nÞgle, som de har krÊvet 1350 for. Blev bedt om at tage bill... もっず芋る

Meget uprofessionelt selskab Vi kigger pÃ¥ lejlighed i Århus, aftaler tid til fremvisning, der kommer ingen, ringer og fÃ¥r svaret" Åhh det mÃ¥ i undskylde det er fÞrst i morgen", kÞrer derop dagen eft... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ
  2. アパヌト賃貞業
  3. 䞍動産管理䌚瀟
  4. 䞍動産業
  5. 䞍動産業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ejendomsadministration - Vi yder mere for dine ejendomme og ser mulighederne for dig. Kontakt os for en individuel lÞsning baseret på dine behov.

• Thyrasgade 4, 8260, Viby, デンマヌク

• www.dacas.dk

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

24件のレビュヌ

Kompetent rådgivning!

Fantastisk service og super god rådgivning!
Lasse Bek har ydet en virkelig god service hele vejen igennem. Han har vÊret utrolig hjÊlpsom, professionel og tÃ¥lmodig – og hans rÃ¥dgivning har vÊret spot on. Det er tydeligt, at han ved, hvad han taler om, og at han virkelig gÃ¥r op i, at man fÃ¥r den bedste lÞsning. Kan kun give mine varmeste anbefalinger – 5/5 til Lasse!

2025幎10月23日

Snyder med varme/vand aflÊsningerne

Snyder med varme/vand aflÊsningerne. I 2023 kunne de og deres samarbejdspartnere ikke redegÞr for vores målere og aftalte en del tilbagebetaling, som dog aldrig kom. Vi flyttede ud i november 2024 men har ikke fået opgÞrelse for 2024 og de vender ikke tilbage på henvendelser. Ikke en virksomhed som kan anbefales men det fortÊller denne side jo også.

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Rimeligt efter 1 år og 3 måneder?

Blev bedt om at tage billeder af lejligheden og vise den frem. Sparede dem tid og penge.
Loft i badevÊrelse skulle males efter 1 år og 3 måneder.
Bundplader i vindueskarme underside, entrédÞr indvendig skulle males. Var ikke malet, da jeg flyttede ind i en total renoveret lejlighed?
Gulve skulle slibes. Ingen mÊrker overhovedet.
Tydeligt, at de bruger lejernes penge på at vedligeholde lejligheder totalt.
Så tag billeder af alt og vÊr flere med ved både indflytning og fraflytning.

2025幎6月1日

Fin service, urimelig flytteopgÞrelse

Flyttede ind i en nyrenoveret lejlighed pÃ¥ 66 kvm og boede der i 1,3 Ã¥r. Betalte 8.000 kr. i depositum ved indflytning (hvilket egentlig var rimeligt). Ved fraflytning blev jeg opkrÊvet yderligere 7.000 kr. oveni depositummet – altsÃ¥ i alt 15.000 kr. for at have boet der i cirka 15 mÃ¥neder.

Dacas leverede egentlig fin service under lejeperioden, og vi oplevede firmaet som trovÊrdigt og med styr på tingene.

Men de tager sig urimeligt godt betalt ved fraflytning – for gulvafslibning, rengÞring og en temmelig massiv malerregning for en relativt lille lejlighed.

Det kan i hvert fald ikke betale sig selv at gÞre ret meget rent ved fraflytning.

Som ogsÃ¥ nÊvnt af andre, bliver man bedt om at give en vurdering af sin oplevelse med Dacas allerede ved flyttesynet – ret smart at udlevere den, inden opgÞrelsen er sendt.

Dacas kan anbefales service­mÊssigt, men du skal vÊre forberedt pÃ¥ at tÞmme opsparingen ved fraflytning, sÃ¥ din tidligere lejebolig kan blive renoveret🫣😅😃🥺😭😭💞💞🀑

Med på at lejemarkedet er helt urimeligt generelt men stadig lige en OBS hvis du/i overvejer leje igennem Dacas.

2025幎6月14日

Uetisk forretningsmodel

Jeg havde som sådan ikke dårlige oplevelser med Dacas fÞr udflytningen. Som et privatejet lejligheds firma er målet at skaffe flest mulige penge ind på bekostning af lejeren.

Ved udflytningssynet sÊtter de os igang med en tilfredshedsundersÞgelse så vi ikke kan sige noget dårligt om dem senere. Og så synede de lejligheden imens så vi ikke kunne sige imod det de mente var mangler. Eksempelvis mente de at beskidte gulve var slid på lak, og derved krÊvede en gulvslibning samt ny lak.
De ville også have en til at skrive under på at man hÊfter for alle bedringer så du ikke kan lave indsigelser ved udflytningssynet. Og skjuler den som en bekrÊftelse på at man var mÞdt op til udflytningssynet.

Tldr: skal i leje ved Dacas, tag billeder af absolut alting. Og ved udflytningssynet fÞlg efter personen som syner lav ingen undersÞgelse, og skriv ikke under på papiret uden at lÊse det med småt.

Shame on you Dacas.

2024幎10月16日

Kun dårligt at sige

Kun dårligt at sige
OpkrÊvning kommer et år efter fraflytning, hvor vi har fået varme og vand regning på flere tusinde kroner for de sidste tre måneder af lejen. Vores forudbetalte aconto på 1200kr som normalt har dÊkket vores vand og varme. DÊkkede kun lige knap 1/3 af det samlede belÞb ved fraflytning.
Derudover er der absolut ingen hjÊlp at hente hos kundeservice, hvis tonefald er så dÞdt, at det får lighuset til at virke festligt.
DÃ¥rlig vind til jer

2024幎3月6日

Undgå DACAS

DACAS er et selskab uden interesse for hvad de udlejer, hvilken tilstand lejligheden overleveres i efter der er skrevet under, mundtlige aftaler brydes. Forbrugsregnskab er uigennemskuelige. I mit tilfÊlde overtog jeg en lejlighed som efter aftale skulle vÊre leveret rengjort. Det var den langtfra. Den var nÊrmest ubeboelig, så jeg måtte finde noget andet. Det meddelte jeg Dacas, men blev alligevel trukket for en måned ud over de tre måneder. Jeg skruede helt ned for varmen, og slukkede i Þvrigt så meget jeg kunne og tog ud at rejse. På en eller anden måde lykkedes det alligevel Lejligheden at bruge kr. 10000 til fjernvarme - ca 2500 pr måned. Hvilket er mere end et vÊsentligt stÞrre gasopvarmet hus fuldt opvarmet brugte i samme periode.
Undgå DACAS

2023幎4月4日

Meget uprofessionelt selskab

Meget uprofessionelt selskab
Vi kigger pÃ¥ lejlighed i Århus, aftaler tid til fremvisning, der kommer ingen, ringer og fÃ¥r svaret" Åhh det mÃ¥ i undskylde det er fÞrst i morgen", kÞrer derop dagen efter og fÃ¥r vist en forkert lejlighed... "ups - den i gerne ville se er udlejet, men i kan komme fÞrst i kÞen til xx lejlighed" Den ser vi 3 dag og straks efter giver vi besked at den vil vi gerne leje. Svaret er "Den er udlejet til anden side" Vi har taget fri fra arbejde (ialt 6 timer) kÞrt 516km til ingen verdens nytte -

2023幎2月27日

Uprofessionelt selskab

FÞrst og fremmest tager det altid flere uger for dem at svare på henvendelser.
Derudover fraflyttede jeg min lejlighed 30/11, har rykket for flytteopgÞrelsen flere gange, hvori der står at intet skal laves på min regning, og jeg derfor skal have hele depositummet tilbage, med undtagelse af det belÞb de reservere til afregning af varme.
Jeg rykker gentagne gange efter mine penge, der senest skulle vÊre landet 8 uger efter fraflytning, samt flytteopgÞrelsen.
FÞrst 15/2 får jeg svar, de har trukket 3750 kr. for renovering i lejligheden. Det der står i min flytteopgÞrelse, IKKE skal vÊre på min regning.
De er kontaktet igen og skal fÞrst kontakte ham der var med til flyttesyn, gad vide hvornår jeg ser mine penge?!
Aldrig har jeg oplevet noget så uprofessionelt.

2023幎2月15日

LÆS MIG: HOLD JER VÆK

LÆS MIG: Aldrig lej igennem dacas. Jeg har aldrig oplevet noget sÃ¥ forfÊrdeligt fÞr.
Da jeg flytter ind er intet fikset i lejligheden, vÊggene er ikke malet, gulvet ikke slebet, der var skimmelsvamp i krogene. Det rengjorte min familie og mig og jeg havde dokumentation på dette.
SÃ¥ kommer synsrapporten, som forresten ikke blev udfÞrt af en person med den titel, men udlejer, forklÊdt som maler
 Han malede intet og skrev i rapporten, at alt var som det skulle vÊre.
Efter fraflytningen, så opkrÊver de mig hele depositummet på ca. 33.000,- og en efter regning på ca. 11.000,-
Jeg laver indsigelse, men de vil ikke rykke sig.
Jeg vÊlger at sÞge pÃ¥ et advokatfirma, som hjÊlper med med at fÃ¥ de penge tilbage. Jeg vinder sagen, men udlejer vÊlger fÞrst at udbetale efter ca. 5 mdr

HOLD JER VÆK, lov mig det!!

2022幎1月31日

Ingen styr på indbetalinger

Da jeg fraflyttede lejligheden fik jeg at vide under flyttesynet, at lejligheden var i super stand og det kun var gulvene og to af vÊrelserne der skulle males og hÞvles. BelÞbet ville nok komme op i 4-6000kr, hvilket mit depositum ville dÊkke. Dette var dog ikke tilfÊldet, til at starte med, sender de mig en regning på omkring 11.500kr. De har glemt at trÊkke mit depositum fra regningen, dette gjorde jeg opmÊrksom på. De sende mig derefter en efterregning på 1.126kr, som jeg betalte. Jeg fik ingen mail på at lejemålet nu var opgjort. Nu har de så lige sendt mig en mail til min e-boks, hvor de igen vil opkrÊve 11.500kr. De har absolut ikke styr på deres indbetalinger, og så har de formået at snuppe hele mit depositum. Lejer aldrig igennem dem igen.

2022幎11月11日

Ingen respons overhovedet!

Jeg fraflyttede mit lejemål den 21/3. Selvom det snart er to måneder siden, at jeg flyttede ud af min lejlighed, har jeg stadig intet hÞrt fra Dansk Administrationscenter. Derudover sendte jeg en mail, hvor jeg anmodede om at få en flytteopgÞrelse den 25/4. Jeg har forsÞgt, at rykke for svar flere gange, men jeg får ingen respons. Når man ringer for at hÞre om de vil vÊre sÞd, at vende tilbage med en opdatering, får man bare at vide, at personen, der har modtaget mailen ikke er tilgÊngelig i Þjeblikket, men vil ringe igen senere. Jeg har stadig ikke modtaget mit opkald eller svar på mail, efter flere henvendelser over telefonen og nu har vi altså den 9/5. Det er godt nok uprofessionelt og utrolig dårlig behandling.

2022幎5月9日

Utrolig slÞv administration

Utrolig slÞv administration. Forhaler alt og kommer med dårlige undskyldninger for hvorfor tingene ikke bliver bragt i orden. Hvis de dog bare var lige så hurtige til at give depositum tilbage som de er til at hÊve priserne på vask, p-pladser etc. Puha - godt man ikke skal have noget med dem at gÞre mere.

2022幎3月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ