Vg lager vg+ saker med betaling pÃ¥ 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjÞr at man fÃ¥r treff pÃ¥ betalingssaker pÃ¥ nyh... ãã£ãšèŠã
KjÞpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. NÃ¥r man klikker pÃ¥ disse, fÃ¥r man bare spÞrsmÃ¥l... ãã£ãšèŠã
Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til Ã¥ spre piss og uakseptable holdninger. ForhÃ¥ndsdÞmmer siktede personer fÞr rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Norges stÞrste nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.
VG.....En skamplet for Norge.
SjÊldent oplever man en mere partisk avis med klar agenda. Vg er en skamplet inden for nyhedsformidling. LÊser man en artikel kan man med det samme se om det er en af de dumgode woke feminister som har skrevet den. VG fortjener ikke en plads i nyhedsformidling.
Propagandaaviser
Propagandaaviser, de sletter kommentarer som motsier det de skriver. Det er ingen verdi i dem, for det meste pornografi og sÞpel
Denne avisen gjÞr folk dummere.
Denne avisen gjÞr folk dummere.
Politisk Sensur
Vil bokstavelig talt sensurere deg fra kommentarfelt dersom du snakker om Jonas Gahr StÞre sine lÞgner og lÞftebrudd.
Forferdelig avis som viser porno ogâŠ
Forferdelig avis som viser porno og syke greier pÃ¥ en avis, âŠ.. helt forferdelig. Opptatt av klikk og ikke informerer som profesjonelle, disse journalistene kan ha en utdaninng men de forstÃ¥r faen meg ikke en duf, verken i politikk eller i logikk, hvem er det so. Styrer disse hjernevasking maskinene⊠dere burde bli straffet for falsk informasjon. Og missivende annonser som alle andre bransjer som har ansvar, men ja de er sikkert bare en del av en stÞrre propaganda/ agenda cult, trengernikke lÃ¥se engang mister ingen ting, men tjener faktisk mye ro og feil informering
Vg lager vg+ saker uten merkingâŠ
Vg lager vg+ saker med betaling på 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjÞr at man får treff på betalingssaker på nyhetsoversikter, hvis man ikke utelukker alt fra VG fra sÞket. Så nyhetsoversikter pr.nå crasher bak betalingsmur og er ikke brukbar
Bare ubrukelige og lite interessanteâŠ
Bare ubrukelige og lite interessante nyheter. Hvem bryr seg om noen gifter seg?
Mvh
Fullstendig mangel på skam og presseetiske prinsipper
Denne avisen publiserer villedende nyheter, manipulerer informasjon for å fremme bestemte agendaer. Avisen viser sjokkerende bilder av drepte dyr og videoer med samleie på grensen til pornografi. Den viser verken skam, ansvar eller kjennskap til grunnleggende presseetiske prinsipper.
Vg oppfant AI og eg spurte om noe deâŠ
Vg oppfant AI og eg spurte om noe de ikke svarer på.
Tidens verste produkt
Tidens verste produkt. Aldri kjÞp vgtv, vg pluss eller vg sport!!!
Lavmålt "avis"
Se og hÞr sladre avis for de som vil hÞre om livet til kjendiser og andre ukjente tik tok folk. Sensurerer det meste av det man skriver i kommentar feltene, verre enn sensuren i diktator styrte land. For noe mÞkk.
Ikke mye balanse eller sannhet omâŠ
Ikke mye balanse eller sannhet om krigen i Ukraina eller om Russland totalt propaganda ..så mye lÞgner at det blir for mye å kommentere ..ikkecet kritisk ord til myndighetene om deres ulovlige corona håndtering .har.null respekt For den avisens såkalte journalister ..
Betale for reklame?(:
Betaler 99kr for abonnement. FÃ¥r opp reklamer 2 ganger hver video? Elendig!
Bare venstrevridd propaganda om Gaza-âŠ
Bare venstrevridd propaganda om Gaza- Israel og clickbait. eneste nyhetene jeg ser overskriften stemmer med er nÃ¥r kongen er pÃ¥ sykehus, og nÃ¥r en kjendis ingen vet hvem er dÞr. Dette var vg i dag: "Video viser Israelske styrker angriper sevilbefolkningen som flokker seg rundt nÞdhjelp", sÃ¥ ser jeg videoen og den viser KUN sevilbefolkningen som flokker seg rundt nÞdhjelp, INGEN ANGREP. ingen personer ble engang skadet i videoen, sÃ¥ jeg tenkte kanskje den var lengre, sÃ¥ jeg gikk pÃ¥ "X" og sÃ¥ hele videoen og det viste seg at den ikke viste noe som helst angrep, og i etterkan viste det seg at de som hadde dÞdd var trampet i hjel eller kjÞrt i hjel av trailere som prÞvde Ã¥ unnslippe opptÞyene. Og eneste skuddene som ble avfyrt var varselskudd EN gang nÃ¥r opptÞyene ble aggressive. TENK à SKRIVE "SKYTER MOT SEVILBEFOLKNINGEN I DENNE VIDEOEN" ogsÃ¥ viser ikke videoen det i det heletatt??!! DE GJÃR ALT FOR KLIKK og driter i om det de skriver ikke er sant eller ei. Drittavis.
VG+ og clickbait
KjÞpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. Når man klikker på disse, får man bare spÞrsmål om man vil abonnere. Så da er det jo clickbait til folk som meg, som betaler, og som var så idiotisk å inngå abonnement med VG. Det skjer ikke en gang til.
VG er en propaganda maskin.
Norsk propaganda maskin som er politisk bias. Bruker utroverdige kilder og pusher ensidig syn i politikken. Verste av alt er at de stenger kommentarer når e skriver artikler som de vet mange er sterkt uenig om.
Madsen og Follestad bÞr ta seg ett eller flere friÃ¥râŠ
VG er en bra tabloidavis med gode og dårlige vinklinger. Jeg liker godt Hanne Skartveits politiske kommentarer. Man må bare tenke litt selv noen ganger. Jeg er kryssord-idiot, og VG er god på mange og varierte kryssord. Jeg har vunnet også. Og jeg liker bilagene. Mye nyttig stoff. Men VG+ er en sak for seg. Man må vÊre en einsteiner for å navigere i det lappeteppet som sidene der er blitt. Veldig forvirrende, det bÞr ryddes opp på disse sidene - start med en gang. Jeg synes Madsen og Follestad og dess like bÞr legge opp og beskyttes mot seg selv. La ungdommen slippe til. Stå på ei bru og urinere med buksa nede⊠herregud - det var sånt guttunger syntes var moro i tolvårsalderen. Bli voksne! Tenker de ikke på familien sin? Hvis de synes de er veeeldig sexy og modige, tar de faktisk feil. Fjolleri, voksne menn!
Reklame selv med VG+âŠ
Reklame selv med VG+âŠ. fy sÞren sÃ¥ latterlig
Selvom jeg har slÃ¥tt av varsler i vgâŠ
Selvom jeg har slått av varsler i vg appen kommer det fortsatt opp i feeden viss jeg streamer en videosnutt. Dette har jeg klaget på men svarene tar jo uker å måneder, så nå sletter jeg appen. Styr unna vg sin app.
NÃ¥ er det nok Vg
NÃ¥ er det nok Vg.
Dere må slutte med dette se og hÞr opplegget deres. Dere er flinke på gode saker, men kan dere redusere sladdernytt? Det er andre som tar seg av deg!